Herkese merhaba.. Uzun yıllardır motosşklet kullanıyorum, bu sezon uzun geziler yapmak ve yeni yerler hatta ülkeler görmek niyetindeyim, çift silindir bir enduro ya da touring bakınıyordum.. 5 yıldır kullandığım 600RR'ımdan sonra aklımda 2015 yeni kasa Versys 650 almak vardı; ancak bir tanıdığım aracılığı ile Bodrum'da 2010 model harika bir V-Strom 650 buldum, en güzel yanı motosiklet henüz 6.400 km.deydi, hemen gidip baktım inceledim, km sahiden orjinaldi, doktordandı
, basamakları, diskleri pırıl pırıldı, değil kazası, olduğu yerde düşmesi dahi yoktu.. Hepco becker koruma demiri var, en güzeli de şu; tam aradığım gibi Giwi Maxia 3'lü çanta seti de var, rengi füme, gayet sade ve güzel bir renk.. Sadece uzun süre kullanılmadığı için lastiklerinde çatlaklar oluşmuş, lastikleri 2010 tarihli, bu normal..şimdilik idare ediyorum ama bir kaç güne bir takım Metzeler Tourance aldım mı tamamdır.. Fiyatı da gayet makuldü, 20.500 Tl'ye aldım. 6400 km de, üstelik Giwi 3'lü çanta setli, hiç kazasız bir motosiklet için güzel fiyat diye düşünüyorum? İzmir'e gelir gelmez yağını ve filtresini değiştirdim, makinesi saat gibi, aküsü eh işte idare eder, 0 derece soğukta bile tek marşta çalışıyor, bu akü bu kışı atlatırsa akü masrafından da yırttım demektir
Sıfır Kawasaki Versys şuan 25-26 bin lira civarında, gezi için çanta seti, ayrıca koruma demiri masrafı falan da olacaktı, 2010 V-Strom'u henüz 6.400 km.de bulduğum için şanslıyım, iyi bir seçim oldu..
Bu yaz keyifli geziler yapıcam inşallah
2000 yılından bu yana 15 senedir hep 4 silindirli, çoğunlukla ss motosikletlerim oldu, DL650 ilk endurom, çok sevdim bu motosikleti..
Herkesin gönlündeki motora kavuşmasını dilerim..