Transalp gercek enduro dur tipki tennere ktm gibi
Ama strom ki z motorudur zaten gibin nler bakiyom kiz gibi ler
Transalp gercek enduro dur tipki tennere ktm gibi
Ama strom ki z motorudur zaten gibin nler bakiyom kiz gibi ler
Len HELLAS bende engellisin ama yine de yorumlarını okumak zorunda kalıyorum Bakıyorum birisi alıntı yapmış, okuyorum alıntıyı, bu dahiyane fikirler kime ait diye merak edince senin adını görüyorum... ne adamsın ellaaaam yaaa
bu motosikleti tanıyan var mı ? açıklamada plakası kazalı motosiklete takıldı sigortadan faydalanmak için vs diyor.
güvenemedim açıkcası, tecrübesizim bu konularda.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57277167/detay
Çok sevdiğim fazer'ımı hanımın selesine alışamaması ve çok süratli olması sebebiyle satmıştım.
Ekim ayından beri yana yakıla aradığım V-stromuma nihayet kavuştum.
Kuşadasından ilk sahibinden 2008 model 30 bin km de kız gibi bakılmış bir motora sahip olduk.
Allah hepimize istediği şeyleri tez zamanda nasip etsin inşallah.
Birazda Foto atalım
Hayırlı olsun temiz makinaya benziyor, biraz aksesuar zayıf kalmış, gördüğüm kadarı ile topcase ve elcik korumadan başka bir şey yok gibi ! sakıncası yoksa kaça aldınız ?
Teşekkür ederim üstünde gidon uzatma cam siperliği sis farı çanta ile aldım
aksesuar olarak ben sadece orta sehpa ve karter koruma takacağım
Aldığım kişi sis farı almış ancak taktırmamış onlarıda verdi
bende eski motorumdan kalan yan çanta seti duruyordu onlarıda taktığımda full oluyor
fiyat olarak 17300 e anlaştık çok uzun pazarlıklar sonucu
Hayırlı olsun çok güzel duruyor maviş
Çakar yapmak hep aklımdaydı geçen gün devresini lazım olan ıvır zıvır şeyleri alıp işe koyulduk. Fazer ve benım DL'ye çakar bağladık.11 Modlu pavyon gibi oldu
Bu arada bristone battlewing kullanan yada kullanmış olan var mı nasıldır bristone ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Ne çakıyo bee güzel güle güle kullan Bende de buna yakın bişey mevcut..8 modlu yanıyor
bi tek onlarda olsun abi zaten ne o yangın çıkmış gibi
Bi arkadaşım kafamı karıştırdı, bende zenon farlar var ve led sis farları eklentisi yapmak istiyorum motorun elektrik sistemine zarar verirsin dedi sizce bi sorun olurmu ???
Dün, 13000. km ye gelen arka balatalarımı değiştirmek için balata ararken bir arkadaşımdan orjinal yamaha fazer balatası aldım.. Taktık, motor çivi gibi oldu kim demiş V-Strom un frenleri zayıf diye
Balata tavsiyelerimi de yazayım bu arada sırasıyla ;
1- Brenbo
2- Orjinal Yamaha Fazer balatası
3- EBC HH 174
Diğerleri V-Strom un frenlerini vasat, ın altında gösteriyor malesef..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)