hayırlı olsun
sana yakın Kartal da Altan motor var gayet ilgili güzel arkadaşlardır, Yücel ustada aynı tabi yanlış anlaşılma olmasın..
gidon yükseltme+yakınlaştırma bir nebze daha rahatlık sağlar evet, ben gidonu hafif kendime döndürmüşdüm bu şekilde senelerce kullandım boy 190..
170 civarı isen yükseltme ve yakınlaştırma extra fayda sağlar..[/QUOT
Tavsiyenize istinaden dün akşam üzerin doğru Kartal Altan motora gittim. Hoş sohbet tanışma ikram gayet güzel bir elektrik aldım. Dükkanın çok temiz ve düzenli,disiplinli bir ortam olduğunu gördüm. Taner bey, sağ olsun motoru hemen aldı, motor yağı(ipone),hava ve yağ filitresi, arka fren balatası, genel temizliği ve zincir yağlaması yapıldı, el emeği dahiltoplamda 400tl günahı çıktı,(bu işlem listesi için bu fiyat nasıldır acaba?)
Yapılan işlemler sonrası motorun çalışması, sesi verdiği hissiyat benim dahi hissedebileceğim oranda değişti buna sevindim doğrusu
En yakın zamanda diğer sıvılarını değiştirmeye tekrar servise uğramak niyetim var. Fren hidrolikleri,radyatör motor suyu ve amortisör yağlarını değiştirmek istiyorum. 2010 model makine için bu sıvıların değişimi ne derece gerekli ve faydalı olur? motorun genel kondisyonundan iyileşme ne derece olacaktır deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tam çıkacakken form üyelerinden Mustafa bey,(golden Eagle) geldiler tanıştık ayak üstü küçük bir iki sohbet, oda motorunu sezon bakımı için getirmiş, güzel bir insan buradan kendisine de selam ve teşekkürlerimi sunuyorum.