Pasta cila yaptık zinciri temizledik yağladık
2 saat boyunca headers parlattım
Cillop gibi oldu
Maaşallah demeden geçmeyelim
Pasta cila yaptık zinciri temizledik yağladık
2 saat boyunca headers parlattım
Cillop gibi oldu
Maaşallah demeden geçmeyelim
zincirin bu kadar temiz görünmesi gerekli mi acaba? yani sanki yağlanmamış gibi, ya da ne kadar yağ üzerinde görünmeli, hep merak etmişimdir, ben belki biraz bolca sürüyorum, böyle üzerinde ince film tabakası varmış gibi olmuyor
Oh be
Maşallah.
benimde hayalim dl arkadaşlar nc de ısrar etsede ....
Size bir soru sorsam bana net cevap verirmisiniz ?
Dl mi fazer mi sizi daha mutlu etti.
2 sini kıyaslayınca yakıt farkı çok varmı ?
Birde hız olarak dl de maximum ne kadar gördünüz?
Birçok kişiye sordum 200 gördüm diyorlar fakat youtube taki videolarda 180 civarı takılıyor dl650.
Dostum dl650de anlık cıkabılırsın 200e oda zaman alır.
Mısal cbr 250de 150 ye kadar kesıntısız cıktın 150den sonra nasıl bırer bırer artıyorsa 152 155 156 158 gıbı. v stormda 180den sonar 200e daha yavas tırmanıyor .
benım ıcın v storm ısterse 200 yapmasın hatta 180 bıle yapmasın . stabıl 180 gıdecegım bır motor degıl o yukseklıkte zaten ruzgardan havada takla atarım
180 200kmde v stormun cok konforlu olacagını sanmıyorum. anlık hızlanmalarda sollamalar ıcın lazım olur belkı . Ozamanda devreye radar cezası gırıyor
zaten v storm surenlerın cogu ınan yasal hız sınırlarını gecmez kaptanda oyledır ama 1 kez yanlandıgına sahıt oldum
Yanı seyredebılecegın hız 180 200 motoru yorar cbrda 160 la stabıl gıttgını dusun.
Onemlı olan son hızı degıl kac bın devırde en rahat gıdebıldıgı stabıl hızıdır.
Dl ve Fazer surmus bırı olarak kesınlıkle ve kesınlıkle dl 650 daha dengelı dıyebılırım bunun sebebı fazerın motor blogunun yanı agırlık merkezının yukarda olusuyla alakalı ..
agırlık merkezı yere yakın olursa o kadar sıze hıssetırmez dl cok keyıflı surmesıde bır okadar guzel.
yakıt olarak baya farkeder 2 lıtre gıbı..
sadece haftasonları cıkan bırı ıcın 2 lıtre onemsız ama 1 ayda 500km yapan bırı ıcın bence yakıt onemlı.
nc700x arkadaslar bende cok arastırdım v stormmu nc700 arasında kaldım pekı amacım neydı ?
Tamamıyle konfor ve yakıt..
nc700x evet daha az yakabılır v stormdan ama maksımum 1 lıtre oynar oynamaz. hadı 1 lıtre oynadı dıyelım ya vergı ?
nc700x turkıyedekı 2ncı elınde 4ncu yasına gırdıgınde alırım oda vergısı dustugu ıcın vergısı dusmeden 500tl cıvarı bır vergı odenıyor yazık vallaha.
v storm daha bı arazıye yatkın daha bır konforlu .
Fazerla v storm aslında cok ayrı klasmandalar fazerın amortısorlerı tas gıbı sert ıken dl yumusacık o kadar yumusakkı frenlemede yaylanıyorsunuz
nc700x ıle v storm arasında kalan arkadaslar sadece yakıt yuzunden nc'yı secıyorlarsa vergı kısmınıda dusunmelerını ısterım.
ama kırmızı nc700x 'de bı multıstarada havası var kabul edıyorum
Kaptan daha detaylı yorum verır bende dahıl olmak ıstedım
1200 gs ve v storm arasında kalmıs bırı olarak bende v storm almayı dusunuyorum artan paraylada bır araba alacagım kendıme
Valla cem sağolsun benim diyeceklerimin çok çok fazlasını güzelce anlatmış. sonuna kadar dediklerine katılıyorum.
Beni Dl daha mutlu etti diyebirilim. Motoru kullanırken kendimi daha rahat ve güvende hissediyorum.
Fazer değiştirme sebeplerimden biri eşimin arkada rahatsız olmasından dı. Bir kaç kez sıcak havada yolculuk ettik kızcağızın alt tarafı deyim yerindeyse yandı. O günden sonra bir daha binmek istemedi rahatsız oldu.
Birde Dl bana cbf 150 kullanımı gibi rahat geliyor. Fazer ağırlık merkezinden dolayı dur kalklarda dönüşlerde biraz riskliydi.
yakıt olayı kullanıcıya göre değişir kanaatindeyim. Ben motorun canını alan tiplerden olmadığımdan yakıt konusu hiç sıkıntı olmamıştı iki motordada.
Ancak sanırım dl bir tık daha az yakıyor.
Düşünen herkese tavsiye edebileceğim bir motor. Virajı inanılmaz güzel ve güvenli motor adeta kendi yatıyor.
Ama fazer kadar sexy değil maalesef.
İstenmediğim yerde durmam
"CaRPe DieM"
Sen ölmeyi bayılmak sanıyon ya da kafan karışık.. Sen hiç Fazer 8 kullandın mı¿ (Sen hiç ateş böceği gördün mü)
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)