arka balatayı değiştirince his gelmişti benim alete de ama gene traştı arka fren. pistonu kelek. tutmuyo tutmuyo biraz daha basıyon zart kitliyo. fazer freni uymasına da şaşırmayın brembo hiflo ebc gibi yan sanayi sarf malzemesi üreten firmaların sitelerinde parça nosundan baktığınızda aynı parça nelere nelere uyuyor
Cumartesi bende fren hidroliklerini ve arka fren balatasını değiştirdim
Yağı ve filtreleri değiştirdim
Orta sehpayı taktırdım.
Ebc gg balata taktık izmir sabri ustada
bariz fark etti
Önlerin bitmesini beklemeden değiştireceğim fren önemli
dün dip bucak temizlik yaptım motor blogunu teflon pasta cila ile temizledim
Merhabalar,
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-puig-siperlik-firsattir-suzuki-v-strom-dl-650-139942662/detay/
Motor alındığı gün takılıp, hiç kullanılmadan başak bir cam takılarak çıkarıldı. İhtiyaç fazlasıdır.
İhtiyacı olan arkadaşlar için,
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Dl 650 lileriniz yakıt sarfiyatı ne durumda ?
Yakın zamanda sanırım bende bir dl sahibi olacağım gibi
Anladım
Peki dl650 ile 150 km hız ile sabit gidebilirmiyim ?
Birde son hız olarak neler gördünüz ?
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Ben fazer ile sehir icinde 6.5lt yakiyorum bu motorun şehir icinde 10lt gormesi imkansız canını almak lazim yada yakit olcumunuz hatali.
En doğru yakit olcumu depoyu tamamen bosaltarak sadece 1lt benzin ekleyerek yolda kalana kadar gittigi kmdir.
Depo fullenip 100kmde tekrar benzinde alinabilir ama depo her fullendiginde farkli sekilde benzin almakta.
Pompanin tik dedigi yerde degiskenlik gosterebiliyor.
Ayrica 100kde bir depo fullersek kullandigimiz 100km boyunca ayni performans ta olmasi gerekirki dogru sonuc alalim.
Fazer ile depodaki benzini tamamen bitirip yolda kalip topcaseimden 1lt benzin çıkardım.
1lt ile 15 18km arasi gidiyor 2 kere test ettim.
100kmde 10lt yakmak icin 1lt ile 10km gitmek lazim oda bu motorun yapabilecegi bir is degil.
mrb arkadaslar benim vstrom bu aralar tahliyeden radyoterdeki antifrizi atiyor ve bu motoru her kullanisimdan sonra oluyor, once tamirci arkadaslarim sorunu radyotor kapagindaki termostatin yayin sorunlu dediler , termostati acamayincada tahliyet antifirizi atmak zorunda kaldigini soylediler,kapagi degistirdim ancak ayni sorun devam ediyor boyle sorunla daha once karsilasanlar oldumu yada cozum ne olabilir ...
Arkadaşlar ben de 2007 - 2008 v-strom arıyorum. Bütçe maximum 17.000 TL.
Haberiniz olsun.
Bende bu hafta ,
Dip bucak temizlik part 2 yi tamamladım
Yan çanta aparatlarım gelmişti yan çantalarımı taktım.
Eveeeet... Mototaş tan bugün itibari ile 2014 Model Beyaz DL satın alınmıştır. sanrım nisanın son haftası ya da mayıs ilk haftası teslim edilecek... Forum daki bilgileri oaypalaş arkadaşlara çok teşekkür ederim. Oldukça faydalı bilgiler edindim.
CBF 600 ümü verip DL aldığım için bana bunak diyen bir kardeşimiz vardı. Sanırım kendisi müptezel ve buralarda pek de kaale alınmayan birisi... O yüzden ben de öyle yapıyorum...
http://www.bikerszene.de/magazin/testberichte/Vergleich_Honda_Transalp_Kawasaki_Versys_und_Suzuk i_V_Strom-2030864-1.html
Almanca bilen arkadaşlar için bir link de burada var... Transalp Versys VStrom karşılaştırması yapılmış ve VStrom u başarılı bulmuşlar...
mutlaka sıralamayı farklı şekilde yapacak dergiler veya linklerde de vardır. yalnızca bilgi amacıyla paylaşmak istedim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)