Henüz motoru görmedik. Ama kazası yoksa ön takımda en fazla rulman ve keçe sorunu olur diye düşünüyorum..Kaza varsa zaten almak istemem..
Henüz motoru görmedik. Ama kazası yoksa ön takımda en fazla rulman ve keçe sorunu olur diye düşünüyorum..Kaza varsa zaten almak istemem..
16.500 TL ye aldım. Motor tanıdık. Mat siyah Film kaplı. (Eksozlar dahil)
Karter koruma
Elcik koruma
Elcik ısıtma
Topcase çanta
Yan çanta bağlantı demirleri
Orta sehpa
yan ayaklık temas yüzeyi genişletici
Füme renk mra cam
Topcase altında arka stop led lamba
Led sinyaller
Şimdi öne 2 tane çakar lamba, yanlara 2 tane çanta, ön cama rüzgar dağıtıcı, çakmaklık soketi yaptıracağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Teşekkürler. Firmaya mesaj attım. Montajı kolay ise kargo ile göndermelerini isteyeceğim. Ben İzmir'deyim. Ancak 15.02 'de İstanbulda olacağım. O zaman orada da taktırabilirim. İlgin için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
KArdeş 140.000 km 4 yıl için çok fazla. Yağ yakıyorsa gittiği km yide hesaba katarsak motoru açtırman gerekebilir. Bence bulaşma derim. Ya da 5.000 TL masraf yapacakmışsın gibi hesap yap. Km sinden dolayı satarken de zorlanırsın bilesin.
Alacağın fiyata göre bence iyi düşün 140 bin artık bazı şeyler yıpranmış olacaktır.Yağ yakması çok aşırı değilse onemli değil ama 140binde az km'de değil tabi.
Hayırlı olsun Kask nasıl acaba yüksek süratlerde bu gagalı kasklar nasıldır acaba ?
ABS'li sanırım motorunuz fiyat iyimiş,sahibinden fiyatlarını baz alırsak.
tesekkur ederim Allah herkese nasip etsin
Motorum 2006 model 64000 km de aldım 16750 ye aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Hayırlı olsun Kask nasıl acaba yüksek süratlerde bu gagalı kasklar nasıldır acaba ?
kaskımın markası ariga motomaxda indirim varken aldım fiyatı cok uygundu aslında aklımdaki model Acerbisin enduro/touring kaskıydı ama bi yerde gordum ariga Acerbisin yan firması diye baktım Ece onayıda var aldım gectim walla140-150 gibi suratlarda cok yormadı belkide motorumdaki spoilerden dolayı ama ls2 cene acılır kaskıma gore daha guzel geldi ne yonden derseniz en azından arada ciddi bir agırlık farkı var ama saglamlık olarak cokmu iyi bilmiyorum acıkcası ama görünüşü harika garga gibi
[QUOTE=casillas00;3263266]Bence acerbislere baktımda pek güvenemedim nası olur acaba diye
Bu arada Acerbis ürünleri almak isterseniz,bana pm atın indirim yaptırabilirim.Mahallemde Acerbis Avrupa Bayisi açıldı Komşu indirimi alıyorum [/QUOTbu aralar deli para harcadım botuydu bilmem neyiydi derken 1 kac ay bişey alamam herhalde ama acerbis cross cular icin cok bilindik marka ve kailte olarak iyi bi marka bahsettigim acer kaskın linkide buydu http://www.adamotorsiklet.com/detay.php?id=1209
Acerbis güzel ürünler yapıyor bi dizlik baktım cok hoşuma gitti 140 euro'yu gorunce geri bıraktım
modeli biraz daha yuksek olsa cc yukseltirken dusunebilirdim ama gözüm hala tenerede
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-mototal-den-suzuki-v-strom-dl650-153089712/detay motor hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar km si orjinalmidir?
10 yasinda bir motor 27 binde ve bu motor bir gezi motoru alan adam yol yapmak icin aliyor.bence inandirici degil diyelimki motor yatti yatanida pek sağlıklı olmuyor sasedeki yipranmalar headersleri diskleri kmsini belli eder yakindan bir inceleyin.
Bir kere o km 10 yaşında olan ve tip olarak sadece uzun yolda km yapmak için alınan bir motor için hele hele istanbul'da kesinlikle orijinal değil. Zaten satıcı firmanın da ikinic el motorlar üzerinde yapmış olduğu km oynama işini ben bile İzmir'den biliyorum. Belki motor çok temiz olabilir ama böyle bir aldatmacaya kaçmaları birşeyler saklıyormuş gibime geldi.
Şayet 3.500 TL daha koyarsan şu motoru kesinlikle tavsiye ederim. Herşeyi gerçek. Sahibi titizlik manyağı. Motora çok ama çok iyi bakan bir arkadaş. Keyfe keder satıyor. Dolayısı ile pek pazarlığa yanaşmaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50277714/detay
Ne olacak bu ikinci el DL-650 lerin hali 2004 motora 16-17 diyen adamlar var yahu..
Bende transalp in enduro olduğunu düşünmüyorum belki emsallerinden birazcık daha kıvrak olabilir..
Ne oldu gucunuze gitii
butun ingiliz motor dergilerini inceleyin cunku dunyada herkes bakar ve kabul eder .
Strom un En duro olmadigini okuyacaksiniz ...cant dan tut şase kadar hantal yapisina kadar yazar
Olrandir bir motordur ingilizcesini yazamadim . Ayni sekilde NC700X DE enduro degil
Ama tennere ktm transalp gibi ENDURODUR CAHILLIK KOTU SEY CANIM
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Bos ver sen bana kicini gosterme istersen sonra malaka olursun.. sonra unkapaninda sarki soylersin
. cahil strom a enduro diyen cahil
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)