vstrom devrilme sorunu videosu ilginç
vstrom devrilme sorunu videosu ilginç
1000'likmiş bu
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah.. arkadaş motorun devrilme videosunu paylaşınca aklıma geldi, çoğunuz biliyorsunuzdur ama yine de belirtmek isterim: dl ler devrilmeye başladı mı yani eğim almaya başladığından itibaren tekrar dik konuma getirmeniz imkansıza yakın oluyor. tavsiyemdir, boşuna cebelleşip bir yerinizi zorlamayın kontrollü olarak motoru yana yatırın ve tekrar kaldırın. hepimize kazasız belasız keyifli km li sürüşler.
Teşekkürler Geçen gün baktım sola doğru yatıyorum hoop dedim nereye baya yere paraleldi kaldırdım geri o an bir güc geldi sanırım
Eski dl'si olan biride motor yatmaya başlarsa tutmaya çalışma fıtık olursun demişti bende öyle hemen motoru atanlardan olamadım hiç İstanbulun Trafikte o ağırlığa rağmen hiç zorlanmıyorum. Hatta çoğu zaman keskin aralarda bile ayaklarımı yere koymadan dolaşıyorum aralarda iyice alıştım merete Ş.içinde 5.5 Litre tüketiyorum.
Bir iki foto ile topice hayat verelim
fotoğraflar çok güzel çıkmış maşallah allah kaza bela vermesin. keyifli ve bol km ler dilerim.
Sercan hayırlı olsun motorun
bu aralar bende deli gibi dl arıyorum
nasıl memnunmusun motordan
DL demişken
Benim KLV'nin far düğmesinde var bir sıkıntı
yılbaşı gecesi sisden dolayı uzunları yakıp yola çıkmıştım o gün bu gündür
motorda kontağı çevirince lambalar yanmıyor,
işin garibi uzunlara alınca da yanmıyor
ama selektöre basınca uzunlar çalışıyor.
Nasıl yorumlarsınız ey ahali?
daha vakitsizlikten söküp bakamadım..
Teşekkürler
Çok memnunum iyiki almışım bi Ağa'yı Artık yol bitsede motordan insem demiyorum bitmesin yol az daha süreyim diye yavaş bile gidiyorum
Trafikte bitersin cok büyük dedilerde valla deli gibim trafikte gidiyorum geçen e5de bi scooter gelemedi bile arkamdan
Eski motorumla bu havalar deri montumu giyemezdim yada giysemde üsürdüm,şuan altına yünlü bir kıyafet yada termal giyip çıkınca hiç üşümüyorum gögsüme rüzgar yemiyorum boyum 1.83 cam en üst ayarında birde spoiler var tam kaska geliyor rüzgar sanırım yüksek süratler (+150) kafama rüzgar cok deli vuruyor üst hızlarda gitcegım zaman spoileri indiriyorum.Zaten çokta o hızları istemiyor insan,ilginctir ben gazlı kullanan biriyimdir yolu gorunce sıkan,trafiğin akışından hızlı giden bir sürüşüm vardı ama DL ile yol boş ama ben genede aheste aheste gitme isteğim oluyo çozemedim
Başka debriyaj telim kötüydü yağlama ile yumuşayabilirdi belki ama yenisini aldım pammık oldu debriyajım.Yağını filtresini değiştirdim vstrom TR de fln herkes full sentetik yağ koyuyor ama full sentetik yağ eksiltecektir bence ve motorumunda km'si yüksek elbetteki o yüzden yarı sentetik koydum.Her bindiğimde yağımı kontrol ediyorum şuan sıkıntım yok.
Bitek 5.5 litre fazla diyorlar 4000-5000 rpm arası kullanıyorum 5000ı geçtiğimde cok olmadı o değerleri aldım.bi boş vaktimde depoyu sokup buji ve hava filtresine bakcam.eski sahibi 4000 km önce değiştiğini söylemişti o yüzden acileyini görmedim ama bi bakcam ona.
elektrik işinden pek anlamam ama söküp bi wd40 sıksanız kendine gelir belki oksit yapmış olabilir
Teşekkürler hepimize inş
Sercan kazasız belasız kardeşim
fazerı sattıktan sonra aramaya başladım ama hala bulamadım
ben absli almak istediğim için belkide denk gelmiyor alanlarda çok memnun kolay kolay satmıyorlar
yakıtın biraz fazla gibi sanki
bence filtreni ve bujilerini mutlaka değiştir kardeşim hatta bujileri ngk iridium serisi takarsan faydasını çok görürsün
Ben her aldığım araçta motorda ilk iş olarak bütün filtreleri ve bujileri değiştirir sonra yola çıkarım.
mrb arkadaslar bende vstrom almak isteyenlerdenim ama sahibndendeki ilanlarin cogunda saticilara sordugumda nerdeyse hepsi yan yatmis olur boyle seyler tabiki insanlik hali herkesin basina gelebilir ama plakayi alip sorgulattigimda baska kaza kayitlarida cikiyor napayim kime guveneyim bilemedim almak istedigim model abs li oldugundan dolayi cok fazla ilanda yok varmi bi bildiginiz satan temiz adam akilli kullanmis ve satan ,
Gecen gun fazeri olan bi arkadasim bindi benim motora geldi hadi gel değiştirelim motorlari diyo
Bi ara kontrol edicem filtre ve bujilerimi degistirip bide senkron ayarinida kontrol ettirrim yakit dusecektir.
Benim motorun tramer kaydi yok ama dusmuslugu var koruma demirlerinin olmasi iyi ise yaramis grenajlarinda boya yok vstrom turkiyeye uye olup ordaki motorlari takip etmenizi oneririm cogu motoruna iyi bakan insanlar tabi tramerde gozuken kazanin nasil olduguda onemli agir bir masraf ise satarken zorlanirsiniz bide 2007 model komple boyali aksesuarsiz vstromlar var narport cikmasi olabilirler dikkat etmekte fayda var km dusurup satanlar oluyo.ben ararken oyle bitane denk geldim 130bin civarindaymis gercek km ama 30binde gozukuo
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)