sevgili abilerim ve kardeşlerim..nihayet uzun uğraşların ardından motorumu aldım.artık suzuki dl650 sahibiyim..geçtiğimiz cuma günü izmirden aldığım motorumu bir defa olduğu yerde yatırma(benzin almak için pompanın hizasına geldiğim zaman dengemi kaybettim ve motoru kontrollü bir şekilde yana yatırmak zorunda kaldım
) ve seyir esnasında bir defa küçük bir kaza ile toplam 1100 km katederek cumartesi akşam hava kararmadan iskenderuna getirmeyi başardım
kazam konya çıkışında oldu..döner kavşağı dönerken önümden giden çöp kamyonunun yüklediği çöpleri sıkmasıyla kamyonun arkasından akan çöplerin ne idüğü belirsiz suları tam döner kavşakta dökülünce bende sağımdaki ve solumdaki araçların yüzünden tam üzerinden geçmek zorunda kalınca viraj esnasında arka tekeri kaptırdım o suya(sanırım o esnada biraz gaz vermiş olacağım ki kaydı ama gaz verip vermediğimi hatırlamıyorum) ve motorla birlikte yana yatıp yaklaşık 3-5 metre sürüklendik.sonuç: ön camım kırıldı,elcik korumam kırıldı,debriyaj manetim kırıldı,cillop gibi yan çantam sağlam şekilde çizildi,koruma demirim ve ön far grenajım çizildi.motoru kaldırıp takım çantamdaki pense yardımı ile debriyaj telini çekerek vitesi 1 e taktım ve yaklaşık 3 km ötedeki motorsiklet caddesi diye tabir ettikleri (cadde boyu motor mağazaları ve servisleri var) yere gittim.ön camı yapıştırdı ama çok çirkin oldu,debriyaj maneti orjinali ile değişti (40 tl) ve gerekli kontroller yapıldı ve yaklaşık 45 dk sonra tekrar yola koyuldum ve daha sonra kazasız belasız iskenderun'a geldim..yol boyunca o kadar çok ilgi gösterdiler ki motora, kesin nazar değecek dedim,birşeyler olacak dedim ve ufak tefek sıyrıklarla nazarını da aldık motorun..ben mi?mont,dizlik ve eldiven sayesinde sol dirseğimde sadece küçük bir çizikle atlattım..montun asfaltta sürtülen kısmı yırtıldı,dirsek koruma kısmı sayesinde yırttım..sol dizliğim de darbe almış ama çok şükür dizimde bişi yok..o kıytırık plastik dizliklerin bile ne kadar işe yaradığına şahit oldum dostlarım..
eveet bu şekilde motorla ilk kazamı da yapmış bulunmaktayım.şuan iskenderun da evimdeyim ve yorgunluktan sızıp şimdi uyanınca yazmak da şimdi nasip oldu
en büyük kazam bu olur inşallah.Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin,
saygılar,sevgiler..