Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Eylül 2007, 11:15
Reklamlar
-
07 Eylül 2007, 00:08
MES selam motorun satılmadı ise görüşelim (0533 691 81 27 tamer)
aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sonra akan su hep farklıdır
-
07 Eylül 2007, 19:48
:)
i ilgi için sağol düşman. Bende öyle düşünüyorum ama yine de tecrübeli arkadaşlara sorayım istedim. Cumartesi ilk eğitimler başlıyor... Sanırım DL650 bekleyeceğim ikinci motorum olacak.
Selamlar
-
08 Eylül 2007, 19:09
Arkadaslar dl 650 nin ABS li ve ABS siz modelleri arasinda abs nin haricinde teknik bir fark varmi,gecmis konulardan hatirladigim kadariyla bir uye abs li modelde silindir basina iki buji var diye yazmis dogrumudur.
-
08 Eylül 2007, 22:45
Abs li ve abs siz modeller arasında fark var demeyelim de, 2007 modeller ile daha önceki modeller arasında fark var. 2007 modeller de (abs li abs siz) her silindir de çift buji kullanılıyor.
-
08 Eylül 2007, 23:23
thunderkiller bilgi icin tesekkurler.bir ay once siparisini verdigim abs li dl650 gecikince ellerinde olan abs siz modeli aldim,onceki konularada goz atarken gordugum bir yazi kafami karistirdi.
-
09 Eylül 2007, 13:17
Biraz pahalı geldi bana pek de gözel değil
-
10 Eylül 2007, 11:52
hvarol adlı üyeden alıntı
Dün lastiklerimi Metzeler Tourance EXP ile değiştirdim. Motor bambaşka oldu. Eskiden yoldaki yamaları, tırtıkları hissettirip kafa sallarken, şimdi ip gibi gidiyorum.
Bende almak istiyorum ama bulamadım çok az gelmiş ve tukenmiş.
-
10 Eylül 2007, 16:33
Tourance EXP takılı olunca bu yolları 3. vitesle geçiyorsunuz
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
11 Eylül 2007, 09:34
Arkadaşlar, Eğer ABS li modele geçmek isteyen varsa, uygun bir fiyata motorumu satılığa çıkardım. 2007 ABS li ve temizlik konusunda rakipsiz.
İlan detayları aşağıdaki linktedir. Bütün aksesuarları orjinaldir .
İhtiyaçtan dolayı satıyorum ancak çok sevdiğim motoru bir DL sever alırsa daha çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4778011
[COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]
-
12 Eylül 2007, 11:26
[QUOTE=Kaiser;802258]Tourance EXP takılı olunca bu yolları 3. vitesle geçiyorsunuz
tourance aldım EXP hiçbir yerde yok bugun ilkkez kullanıyorum çok memnunum.
Birde suzuki bakım cetvelinde 4 yılda bir fren hortumu ve yakıt hortumunu değiştirin diyor.Fiyat alın
-
13 Eylül 2007, 06:35
Arkadaslar gecen hafta kavustugum dl imle ilgili birkac sorum var cevaplarsaniz sevinirim.3. vitese gecerken diger vites gecislerine gore biraz kemikli geciyor normalmi,motor da nasil tarif edecegimi bilemedigim vizilti tarzinda bir ses var ki normalse diger DL ci arkadaslar anlayacaklardir sorum bu nedir,motor un rodaj'i sehir ici trafiginde doluyor oldukca dur kalkli bu sorun olurmu ve birde vites gecislerini yaparken vites pedalini sertmi yoksa yumusakmi kullanayim.Tesekkurler ve herkese kazasiz surusler...
-
13 Eylül 2007, 10:27
Şu andaki vites geçişlerini çok dikkate alma çünkü parçalar yeni yeni alışıyor birbirine.Gittikçe daha yumuşak hale gelir. Dur kalklar dışında fırsat bulursan otobanada çık ve yumuşak bir şekilde yüksek hızlarada çık ve çok kalmadan in.Vites geçişleri yumuşak ama kesin hareketlerle yapılmalı motorda.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
16 Eylül 2007, 04:26
"nasil tarif edecegimi bilemedigim vizilti tarzinda bir ses var ki normalse diger DL ci arkadaslar anlayacaklardir "
duydugun ses benzin püskürtme sistemi /enjeksiyon olmali ...
sehir icinde dur kalkli rodaj iyidir niye sakincasi olsun, bence otobana cikmamalisin en azindan rodaj süresince, 4500 deviri ilk 800-1000 km boyunca gecmemeye bak
en dogrusu al kitapcigi rodajla ilgili ne yaziyorsa onu uygula benim yada bir baskasinin ne dedigini bosver. en dogru bilgi kitapcikta yaziyordur.
-
20 Eylül 2007, 00:26
bu forum sayfasını görmeden önce v storm hiç bilmediğim bir makineydi.ve bu teknoloji harikası makineye bende ilgi duyuyorum.ancak şu anki şartlarım onu satın almama müsait değil.çünkü diğer kardeşlerine nazaran biraz pahalı..beni çeken özellikleri heybetli oluşu,kullanıcı grubu arasındaki sıcak iletişim,teknolojisi ve kalitesi.bakıyorum ikinci elleri bile yeni model olmasına karşın yüksek kilometreli.demekki çay içmeye edirneye ,börek yemeye kayseriye gidiliyor.kullanıcalarının çoğu serbest meslek sahibi zannediyorum.ümit ederim bende ileriki bir tarihte bu gurubun arasına katılırım.saygılar.
-
20 Eylül 2007, 04:03
two-wheeler-orhi adlı üyeden alıntı
bu forum sayfasını görmeden önce v storm hiç bilmediğim bir makineydi.ve bu teknoloji harikası makineye bende ilgi duyuyorum.ancak şu anki şartlarım onu satın almama müsait değil.çünkü diğer kardeşlerine nazaran biraz pahalı..beni çeken özellikleri heybetli oluşu,kullanıcı grubu arasındaki sıcak iletişim,teknolojisi ve kalitesi.bakıyorum ikinci elleri bile yeni model olmasına karşın yüksek kilometreli.demekki çay içmeye edirneye ,börek yemeye kayseriye gidiliyor.kullanıcalarının çoğu serbest meslek sahibi zannediyorum.ümit ederim bende ileriki bir tarihte bu gurubun arasına katılırım.saygılar.
Iki haftalik bir DL650 sahibi olarak forum da yazilanlarin hic abartili olmadigini,DL 650 nin gercekten super bir motor oldunu soyleyebilirim.Uzun suredir bir Honda transalp sahibi olmayi duslerken tesadufen bu forumda ki yorumlari okudum ve bir suzuki bayii ne giderek V-STROM un uzerine oturdum.gercektende heybetli bir makine.Iyiki almisim.
-
20 Eylül 2007, 05:57
two-wheeler: V-Strom'un fiyatı diğerlerinden yüksek değil,şu an da kampanyası war ve en uygun fiyat/kalite dengesi tartışmasız V-Strom'da...
-
20 Eylül 2007, 15:04
merhabalar tamda bu makine için nette araştırma yapıyordum ki sizlere rastladım.
neyse hemen sadede geçelim bir dostuma 2007 model az km de orjinal kazasız belasız peşin ve devir teslimi hemen yapmak şartı ile dl650 arıyoruz renk öncelikle siyah daha sonra kırmızı tercih sebebidir gride olabilir son ihtimal olarak.
bilen duyan gören olursa haberlerinizi bekliyorum.
kazasız keyifli sürüşler dilerim.
-
20 Eylül 2007, 20:43
ibo3542 adlı üyeden alıntı
Revolution uyarın için teşekkürler.Debriyaj manetinin altındaki soketli kablonun yerinden çıktığını gördüm, problem halloldu.
Selamlar
Benim de başıma geldi. Çok saçma.
Gece bırakıyorum çalışıyor sabaha hiç hareket yok.
-
21 Eylül 2007, 01:47
black34: dediğim gibi şu an da 0 kmsi 16,500 ytl V-strom 650'nin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler