Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mayıs 2007, 20:17
Sagol kardesım ben elektırık işini motordan almaktan vaz gectim ayrı bir aku takıp ondan alıcam elektiriği aku sarj aletide alıp bittimi yeniden şarj edıcem . Su an ıcın denıyorum aldıgım aku ile sistem ne kadar calısak ... Motosikletimin uzerınden hiçbir baglantı alıp kullanmamaya karar verdım ... Tesekkurler ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Reklamlar
-
28 Mayıs 2007, 20:29
sereye malesef özledeki link açılmıyo ???Sorunu anlayamadım ana sayfası çıktı .yinede teşekürler
sereye adlı üyeden alıntı
Özelinize gönderdim .
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
-
28 Mayıs 2007, 23:37
bluewind adlı üyeden alıntı
sereye malesef özledeki link açılmıyo ???Sorunu anlayamadım ana sayfası çıktı .yinede teşekürler
Sağ klik,
Yeni Pencerede Aç.
İndirebilmeniz gerek. Sonucu bilmek isterim.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
29 Mayıs 2007, 11:47
[QUOTE=sereye;690502]Sağ klik,
Yeni Pencerede Aç.
En olası nedenler:
Internet'e bağlı değilsiniz.
Web sitesi sorunla karşılaşıyor.
Adreste yazım hatası olabilir
Çıkıyor sanırım dosya siteden kadrılmış olabilir hedefi farklı kaydet i de denedim ama dosyaya ulaşılamıyor yazdı...olmuyor..
-
31 Mayıs 2007, 11:23
sayın sereye,
ilgine çok teşekkür ederim bu kadar zahmet verdiğim için üzgünüm.olmadı ama artık önemli değil tabiki uğraşma.yükleme yaptım demişsin,sende dosya varsa direk mail atabilirsin tugduzturk@hotmail.com ,yoksa canın sağolsun,çok teşekkür ederim
Sorun şu olabilir verdiğin link senin login olup kullandığın bir sayfaysa ben giremiyor olabilirim ki " /sereye " diyor.
-
01 Haziran 2007, 00:33
Mail ile geldi mi bluewind?
Şehirlerimiz uzak olmasa da yapılmışını görebilseniz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
01 Haziran 2007, 12:12
Bir suredır kendı sıtemızle gezmekten buralara bakamamıstım. bayagı hengame olmus yanı..
Ben hala anlamıyorum. Bu DL cekememezlıgı nedendır.. Bakın ben yazdım. DL geldıgı seneden sonra TA satısları bu memlekette bıcak gıbı kesılmıstır. Yok efendımı yolda ıyıymıs dagda ıyı degılmıs vsvs. Bunların hıcbırı gercekcı degıl arkadaslar . Sankı 24 saat dagdaymısıs gıbı yazanları anlamıyorum..
Ben daga cıkıcam dıyen bu makınelerın hıcbırı ıle cıkamaz kımse hayal kurmasın. Alır bır XT basar gıder. Kım 200 kıloluk makınelerle daga bayıra cıkabılır gercekcı olalım..
Bu arada durmadan gezdıgımızden benım motor 28 bıne dayandı.Gorusmedıgımız donemde Bır edırne bır Kandıra bır bolu yaptı makıne.. Hepsı de sorunsuz ve rahat..
Gecen hafta onune kamera aparatı taktım. Ayrıca otocode denen alarmı eklettım.. Altan motorda Motul yag koydurdum.
Sımdılık hersey cok guzel..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
01 Haziran 2007, 12:34
-
02 Haziran 2007, 17:59
burası tıpkı bır DL okulu gibi birşey oldu,bahsettıgınız hersey km kadranındakı rakamlar buyudukce karsıma cıkıyor,ama ben yadırgamıyorum cunku yalnız olmadıgımı bılıyorum cozumunude,hep acaba ben mı safım neden anlayamıyorum dedıgım 5000-6000 devır dekı gıvı koruma demırının hıssettırdıgı nahos duyguya artık bende sahıbım ne demıstınız vıdalar sokulecek sabıtleyıcı kullanılacak...
ekmek şarap sen ve ben birde sabahın dördü...
-
03 Haziran 2007, 21:44
selam
haftasonu motorum ( dl650 2005 ) yan yattı maalesef. yan ayak, motorun bası yokus asagı bakar vaziyette tutmadıgını bana gosterdi..
sayesinde ;
sol sinyal
debriyaj kolu (baret, manet ?)
vites pedalı
sol granajda 3/5 sıyrık
ve korumaya bayaa bi hasar verdi ..
arkadaslar yokuslarda motora hakim olmakta zorlanıyorum ..
bunu herkes yasıyormu ya da tecrube ile giderilecek bir sey mi ya da bunun icin egitim mi almalıyım ??
ayrıca yukarıda bahsi gecen parcaları daha uygun nasıl temin edebilirim orjinal parcaları toplamda 250 ytl ye mal oluyor ..
sinyal mobilet sinyalı uyuyor diye okumustum sirkeciden alıcam galiba tanesi 2/3 ytl ye..
debriyaj olayını nasıl halledebilirim ? hyosung un bir modelininki birebir uyuyor diye okumustum ama aklımda kalmamıs..
vites pedalı nı kaynak yaptıran varmı ?
yardımlarınız icin simdiden tesekkurler.
-
03 Haziran 2007, 22:50
dr_t adlı üyeden alıntı
burası tıpkı bır DL okulu gibi birşey oldu,bahsettıgınız hersey km kadranındakı rakamlar buyudukce karsıma cıkıyor,ama ben yadırgamıyorum cunku yalnız olmadıgımı bılıyorum cozumunude,hep acaba ben mı safım neden anlayamıyorum dedıgım 5000-6000 devır dekı gıvı koruma demırının hıssettırdıgı nahos duyguya artık bende sahıbım
ne demıstınız vıdalar sokulecek sabıtleyıcı kullanılacak...
hoşgeldin givi koruma demiri mağdurları klübüne
ben civata sabitleyici yaptırdım,sonuç değişmedi başka bir şey bulmak lazım,yada kafaya takmamak.
[CENTER][SIZE="3"][B][COLOR="Red"]MOTO-BOT[/COLOR][/B][/SIZE]
[URL="http://www.moto-bot.com"][SIZE="2"][B]www.moto-bot.com[/B][/SIZE][/URL]
[B]Telefondan sipariş ve bilgi almak için: 0533 767 66 34[/B][/CENTER]
-
04 Haziran 2007, 10:09
BABYLON gecmiş olsun kardesım . Sanırım zamanla aşacagın bir durum şayet bende birkere ayagım geldi yani ayagım boşa geldiği icin yana yatırdım ama hiçbişi oladı koruma demiri sadece biraz cizildi ! DL cusseli ve buyuk bir makıne dikkatli olmak lazım ...
TRADER Ahhh abi nerelerdesiniz beynimin etini yediler tek basıma kaldım koskoca topiğimizde anlatmaya calışsamda anlatamadım neyse artık tartısmaya bile gırmek istemiyorum . Bİrde dağda performansı yok diyenlere Dikilide Çağlan köyü yamaçlarında stabilize yollarda nasıl gidiliyor bir video ya çekip koycam siteye ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
04 Haziran 2007, 10:38
sereye,
mailin gelmedi tugduzturk@decatravel.com
Yokuşlarda dikkat etmek lazım bende devirdim
-
04 Haziran 2007, 14:43
Saolun
Yokusta Harbi Zor Yaa Makina Cok Agir Artik Yokuslardan Nefret Ediyorum .. Uzun Boy Bu Motorda Avantaj Artik Ben Buna Inaniyorum
-
04 Haziran 2007, 15:19
Yokuşta makina kesinlikle dikey kalmalı arkadaşlar,yani yokuşu tamamlamadan yön vermeye çalışmadan düz durabiliyosunuz ama hafif yan aldıysanız bileğe kuvvet .düşmesi ayrı rezillik tabi...yinede dl 650 bir numara kim ne derse desin...
-
04 Haziran 2007, 15:59
-
04 Haziran 2007, 19:03
merak ettim moblet sinyali kolay monte edilebiliyormu ? ve cift mi degistirmek gerekiyor ? diraz detay verebilirmisin ? sekil semal cok bozuyor mu ? ve moblet derken yamahanın galaxy modeli sanki benziyor ..biraz detay verebilirseniz bende orjinal almaktan kurtulucam kaldıki 55/60 ytl diyorlar ..
pesin tesekkurlerimle..
-
04 Haziran 2007, 19:06
mes üstad nette yok ama ben gördüm onun motoru güzel oluyor sinyali kırarsamda yaptırırım hiç te sırıtmıyor .tabi bu dikdörtgen çift alman lazım ..para değil ,
-
04 Haziran 2007, 19:35
-
04 Haziran 2007, 22:59
gayet sık olmus eywallah..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler