[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
yönetim haklı olabilir arkadaşlar o yüzden maille haberleşebilirsek daha iyi olur
bana tanselakcabas@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
hepinize kazasız sürüşler dilerim
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
egzozu değiştiren varmı?? varsa ne taktı? ne kadara taktı? ses nasıl oldu?
Örsan Telgeren
Le Grand Bleu
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
yok be...
öyle sadece aksesuar olacak bir sey takacagima DL1000 alirdim.
ya da böyle 2 si 1 arada yapardim ama 1.021€ fiyati var.
youtube da farkli egzos takilmis bir dizi DL görmüstüm, oradan belki sesler dinlenebilir.
Ryangt a sormak lazim Devil in bir modeli var mi DL icin?
http://www.mab-power.de/suzuki0.html
Übung macht den Meister
DL650 için ve DL1000 için Devil'in egzozu mevcut,oldukça iyi ses veriyor bi ara motorla denk gelirsem kaydını yapıp videosunu koyarım youtube'a.
Ayrıca egzoz içersinde yüksek sesten rahatsız olanlar için sesi azaltmak için takılan bir parça mevcut.
http://www.youtube.com/watch?v=2RaAn...elated&search=
SV650'ye takılmış bir devil karbon egzoz. SV ve DL aynı motorları kullandıkları için ses bu videodakiyle %95 örtüşür.
Herkese Merhaba,
Bir dönem Honda Africa Twin kullanmıştım. Şuanda motorum yok, almak istiyorum. BMW 650, HONDA Transalp, SUZUKI DL 650 arasında gidip gelirken tesadüf sonucu google dan bu siteyi buldum. Bütün sayfaları okudum. Benim için çok yararlı oldu karar vermem açısından.
Bende SUZUKI DL almaya karar verdim. Banka kredi v.s. işleri halledeyim ilk fırsatta almak istiyorum. Tabi renk konusu önemli Siyah yada Gri hoşuma gidiyor.
Bütün bu bilgiler için teşekkürler. Motoru alınca tekrar yazarım, resmini de koyarım.
Herkese kazasız mutlu yolculuklar dilerim.
Arkadaslar Phılıps 5000 lik beyaz farlardan aldım Farlarım mukemmel oldu 90 YTL ama değer doğrusu . Resminide en kısa zamanda aksam cekimi olarak yollarım . Gece görusunuz cok farklılasıyor. Bİrde parklarında beyazlarını bulsam super olacak :D
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Hicbir Motorcunun Kotu Aliskanligi Yoktur........................cunku Elindeki Butun Parayi Motoruna Harcar
sevgılı arkadaslar ankarayada bır gezı organıze edelım baskent de boy gosterelım anıtkabır ı zıyaret ve gezı rotası belırleyıp baskent ı kesfedelım ıstanbul ve cevresı kadar renklı olmasada degısık guzellıkler yasayabılırız
İnşallah diyelim. Dün küçük bi kaza yaptım, dikkatsizliğim sebebiyle. Ayağımı alçıladılar yine. Bir hafta kalıcakmış alçı. Bu durumda buluşma tarihine kadar iyileşirim gibi görünüyor. Dediğim gibi bir aksilik bir pürüz olmaz ise aranızda olmaktan gurur duyacağım. Cometimde bu geziden memnun kalacaktır
geçmiş olsun dilklerimi kabul edin lütfen
yenilenen üye kaydım nedeniyle takip ettiğim topiğnize tekrar merhaba,
kaldığım yerden devam etmekiçin ,
DL 650 vstrom motorunu (hayırlı sebepler olmasını temenni ediyorum) satmak isteyen arkadaşlar talibim haberiniz olsun,yardımlarınızı bekliyorum.
şile gezisinde aranızda olmak istiyorum
keyifli sürüşler,
isko
[CENTER][SIZE="3"][B][COLOR="Red"]MOTO-BOT[/COLOR][/B][/SIZE]
[URL="http://www.moto-bot.com"][SIZE="2"][B]www.moto-bot.com[/B][/SIZE][/URL]
[B]Telefondan sipariş ve bilgi almak için: 0533 767 66 34[/B][/CENTER]
Hocam benım makıneyı sana vereyım ben sıfır cekecem sanırım. Bu arada hafta ıcınde yanına ugramaya calısıcam.
Bu arada arkadaslar bugun DOMANIC e kadar uzanan gunu bırlık bır gezı yaptık. Tansel arkadasımızda benımle beraberdı. Makınem den bır kere daha cok memnun kaldım.. Sorunsuz gıttık geldık..
Selamlar
Çok ciddi değil allaha şükür. Aynı sağ ayağımı alçıladılar yine. Ezilme var. Engebeli araziye döndü zaten sağ ayağım. Belediyenin kapanmayan çukurları gibi İzin günlerimi ben pm atarım size. Eğer o günlerde yapar iseniz iyileşip aranızda bulunmaktan zevk duyarım
Bir hafta sonra alçı çıkıcak ve daha iyi olacağım, çok çok teşekkür ederim ;)
Çok çok teşekkür ederim, merhabalar.. Hayırlısı olsun bu arada
UZMAN VE CUCUMBER ...
Hafta sonu gezideydım resimleri yarın atıcam . Aldıgım farlar xenon değil zenon 1 adet takılıyor diğer far kor kalıyor DL nin gorunusu bozuluyor onun yerıne xenon gibi gorunen beyaz 5000 lik phılıps lerden takmanızı tavsiye ederim . Beyaz isik hem daha net bir goruntu verıyor hemde daha iyi aydınlatıyor . Gunduzleri ise sizi farketmeyecek taşıt yok. Resimleri bu aksam cekip gece sizlerle paylaşıcam ;) haaa birde şu var xenon 300 YTL civarı belkide benim xenon için yorumumda buda etken olmuştur
PINAR...
Geçmiş olsun umarım cok ciddi birşeyin yoktur . Daha dikkatli olman ve sağlıgına biran önce kavusman dileğiyle ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)