[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
ss350 arkadaşımıza gecmış olsun hepimiz aynı kazalarla gün icinde defalarca
karşılaşıyoruz !!!!!!!!!!!!!!
murat (TRADER)selam
ya sendemı hala hangi lastık dıye soruyosun ???????
sana tarıfte bulunmak sanki bıraz tereciye tere satmak gibi olucak murat ))))
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
buyuk gecmıs olsun kardesım . Aynı olay 3-5 gun once benımde basıma geldı adamın kapıyı acacagını anladım benı gore gore kapıyı actı bende tak diye durdum . 10 cm kaldı ama ben zaten bilerek yaptım . Sonra ozur diledi ... Ozur neyi çözerki herkesi dikkatli olmaya davet edıyorum ... Özellıkle şehir icinde hız yapmayın dostlarım...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Çok geçmiş olsun. Şehir içi her açıdan çok tehlikeli. Aman dikkat diyorum. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
gs 500 de girse aranıza olmaz mı???ama jawamıda getırırımmmm
Merhaba,
Dün itibari ile DL 650 sahibiyim. Motosikletim 2005 model ve 12.000 km'de. Bugün ufak bir tur attım ve ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım. Cevaplarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.
Motosiketime ne ekleyemem gerekiyor diye bakarken aşağıdakini buldum. Bu kadar olmasa da bazı aksesuarları almayı düşünüyorum.
http://public.fotki.com/Rbertalotto/motorcycle/v-strom/
hayırlı olsun kardeşim .Güle,güle kullan
Motosiklet aşkına
batris; hayırlı olsun.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
@batris Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kazadan beladan korusun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Batris hayırlı olsun kardesım ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Motosikletimde koruma demiri, alt koruma ve arka çanta mevcut. İlerleyen günlerde elcik koruma almayı düşünüyorum. Belki elcik ısıtma da taktırabilirim.
Görüşmek üzere .
batris, elcik koruma ve elcik ısıtmayı nerden temin edeceksin ???
Batris bu konuda sana Altan motor yardımcı olacaktır.
Tamer abi ne oldu bizim elcik ısıtmalar.
nurkan cım selam !!!
ellık ısıtma var elımızde saıto marka şu an 5 adet kaldı ama ardı da yolda 10 şubat gıbı gelıyor
arkadaşlar tsk dizliğim yoktu biraz dizimin kenarı ağrıdı birde vucudumda biraz ezikler 30 km giderken arkadaşlar kask mont olmasa bilemedim bundan sonra dizlikte var full koruma buarada
batris hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)