Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
kramp 59 kardeşim bak şimdi aklın yolu birdir.TA karbüratör-v strom enjeksiyon
TA su soğutmalı,V strom su ve yağ soğutmalı..Vstromla kros yapmadıktan sonra araziyede giriyorsun caddede de reys gibi gidebiliyorsun.Vstrom 650 cc 70 beygir,TA 650 cc 50 beygir...Ha bir de TA tel cantlı ve şamlelli,V strom aliminyum spor cant şamlelsiz.Patladığında lastik sökmeden spreyle hallediyorsun...Ben sıfır TA alacaktım vitrinden çıkarttım sonra vazgeçtim.Ama yanlış anlaşılmasın TA kötü demiyorum ben bir TA hayranıydım...Bilmem anlatabildim mi? Vstrom tamı tamına 100 km de 4 lt yakıyor.TA için 6 diyorlar...karar senin..sevgiler sunuyorum
Reklamlar
-
Honda ile Suzuki yedek parça konusunda eşit sıkıntı yaşarsın eğer yaşayacaksan,ne eksik ne fazla..
Ancak Honda'nın sarf malzemeleri hariç diğer tüm yedek parçaları Suzuki'den pahalı.
-
Arkadaslarımın soylediği gibi yedek parcada sorun olmaz diye dusunuyorum . Ben motorumu 2. el aldım zaten arıza falan yok yag ve hava filtresi ki cok onemli ikisi 80 YTL gibi bişi tutuyor. Kapartası ıcınde korucuyular var dusmeye karsı % 100 koruyor . Tabiii allah kaza bela vermesin oyle bir durumda ne olur bilmiyorum ama ben su ana kadar kullanıcısını yolda bırakmış bir DL ne duydum ne gordum ... Nazar değmesinnnnn ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
Selamlar
Bayramın 3 ve 4 uncu gunlerı motorumla 850 km lik yol yaptım. Gezı ayrıntılarını daha sonra buraya yazacağım. Makinemde en ufak bir sorun çıkmadı. Ayrıntıları daha sonra aktaracagım
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
TRADER adlı üyeden alıntı
Selamlar
Bayramın 3 ve 4 uncu gunlerı motorumla 850 km lik yol yaptım. Gezı ayrıntılarını daha sonra buraya yazacağım. Makinemde en ufak bir sorun çıkmadı. Ayrıntıları daha sonra aktaracagım
Kardeş ayrıntıları sabırsızlıkla beklıyorum . Birde en cok merak ettiğim yakıt ne kadar yaktın bende aldıgım gunden bu gune yaklasık 1000 km yol yaptım ve 150 YTL lik benzin doldurdum depoma yani 3 kez full ledim . Ama gelen kullanımım sehir ici oldu ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
Trader valla hep kendine geziyorsun bize hiç haber vermiyorsun. Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bari
-
nurkan adlı üyeden alıntı
Trader valla hep kendine geziyorsun bize hiç haber vermiyorsun. Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bari
İşlerim sebebi ile detayı daha sonra yazayım.. Kalmalı bir organizasyonda iki arkadaş aşağıdaki guzergahı izledik. Toplam 850 km lik bir yol.. Gezi notlarını daha sonra yazacagım
Selamlar
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
Z moto'da derin değişimler söz konusu..Umarım en iyisi olur Kawasaki için...
-
Ben de geldim!
Merhaba DeLiler
Ben de geldim iyi sohbetler iyi paylaşımlar ve keyifli sürüşler!
-
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
uygun fiyata elcik koruma taktıran varmı, bana dl 1000'in plastik elcikleri 110 YTL dl 650'ye uymadığından bağlantı aparatlarıda 110 YTL takma işlemi 20-30 YTL kısacası toplam 250 YTL fiyat verdiler.Bu konuda fikir sahabi arkadaşlar varsa,paylaşırlarsa sevinirim
-
-
okurken gezmiş gibi oldum.Paylaştığınız için çok teskklr.İnşallh sıcak havalarda bizim buralarada geziler düzenlerseniz biz de katılırız.
-
-
DL keseye dost bir makina.Onun için seviyorum
-
ss350 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
uygun fiyata elcik koruma taktıran varmı, bana dl 1000'in plastik elcikleri 110 YTL dl 650'ye uymadığından bağlantı aparatlarıda 110 YTL takma işlemi 20-30 YTL kısacası toplam 250 YTL fiyat verdiler.Bu konuda fikir sahabi arkadaşlar varsa,paylaşırlarsa sevinirim
Kartal'da Altan Motor da yanlış hatırlamıyorsam 120 YTL ye taktırabilirsin. Ben geçen ay oradan aldım elcik korumalarımı.
Arkadaşlar geçen pazar Ümraniye Carrefour'a gittim, ve orda tchibo (yanlış yazmış olabilirim) adlı mağazayı ziyaret ettim. Piyasada 50 avro civarında satılan termal içliği 24.-YTL ye aldım. Motor pantolonu almak isteye arkadaşlar sizlerinde ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Teflon malzemeden yapılmış su ve soğuk geçirmez pantolonlar 105 YTL idi ve gayet kaliteli gözüküyorlardı. Ayrıca ben yetişemedim ama 22 YTL ye su geçirmez kayak eldivenleri vardı korumalı falanmış. (onlarda teflon malzemeden yapılmış). Uzun lafın kısası sizleri yolunuz oraya düşerse mutlaka bir uğrayın muhakkak beğeneceğiniz bir ürün çıkacaktır karşınıza.
-
Suzuki sitesinde V-storm un yeni bi modeli gözüküyor. DL 650 A medel ismi ile.
Bunun diğer V storm ile arasında ne gibi farklar var.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
DL keseye dost bir makina.Onun için seviyorum:
aprilla caponord fiyat olarak DL den daha makul duruyor
1000cc abs elcik koruma alt motor koruma 98 beygir ve 19000ytl
DL de aksesuar olarak gecen her sey onda mevcut
-
-
sebo adlı üyeden alıntı
DL keseye dost bir makina.Onun için seviyorum:
aprilla caponord fiyat olarak DL den daha makul duruyor
1000cc abs elcik koruma alt motor koruma 98 beygir ve 19000ytl
DL de aksesuar olarak gecen her sey onda mevcut
Aprılla capanord agır bir makine. uzun yolda guzel ama sehir içinde eziyet. DL ise ikisine de uygun.. Bir capanord da ikinci el zayıf sanırım . yakıt tüketimi de 8lt nin üstünde bildiğim kadarı ile. Bizim makineler ise 5-6 lt yi pek geçmiyor sanki...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler