Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Aralık 2006, 14:59
ryangt adlı üyeden alıntı
'Bir TA, bir F650GS ve bir DL650 ile aynı yoldan 3 defa geçtiğinizde bu fark bariz olarak belli oluyor (şahsen denenmiştir).'
deneyenin beceriksizliğidir.Şahsi fikrimce en ağır Enduro koşullarında V-Strom'u zorlayabilcek tek motor KTM'dir.Bu topic DL, V-strom bilgi paylaşım ve buluşma topici olduğundan kirletmeyelim istersen.Eğer içine sinmeyen bir şey varsa yeni bir topic aç yada özelden msj at cevabımı ordan vereyin.Lütfen bu msjımın karşılığını burda verme.Rica ediyorum.
belki de deneyenin beceriksizliğidir. O zaman şöyle diyelim. "V-Strom ancak profesyonellerce araziye sokulabilir. Diğerleri herkes tarafından". Sanırım anlaştık. Bu arada KTM ile V-Strom karşılaştırmasına sadece gülüyorum ve motordan anlayan herkes de güler sanırım.
Bilgi paylaşım başlığı adı üstünde. Biz de paylaşıyoruz. Eminim TL1000 ile DL1000 motorları ve süspansiyonları benzerliğinden daha önce haberleri olmayan arkadaşlarımız bilgilenmişlerdir.
ryangt adlı üyeden alıntı
Beğenisini toplum değerlerlerinden(dünyaca saygı gören uluslararası dergiler ve milyonlarca km yapmış uzman motorcular vb.),sanal alemde yüksek tutup onların dediklerine muhalefet olmak ve beğenmemek belkide sanal karizmayı yücelten bir öğedirde biz farketmemişizdir
EMOK duydunuz mu hiç? Başka sorum yok
Not: Haklısınız aslında daha "nesnel" biriyle tartışmam daha faydalı olurdu bu konuyu. Tekrar son mesajınızdaki "inceliğinize" teşekkür eder ve "hayırlı satışlar" dilerim.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
-
01 Aralık 2006, 15:54
Süper Moderatör (BBRR)
Suziki v-storm çok iyi bir motor hem yola hemde sert olmayan arazide ama KTM kullanan biri olarak rakibi suziki değildir.. KTM zaten klasmanında rakipsiz olduğunu kanıtlamış bir motor ..belki yamaha xt660 veya bmw f650 dakar.. sert arazide bu motora rakip olur..v-storm daha yol motoru ..Zaten arazide iddalı değiller ..v-storm bence daha ağırlıklı olarak transalple kıyaslanabilir ..hatta fazer le kıyaslamakta mümkün ..ama arazide KTM ye tek rakip demek çok iddialı ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
01 Aralık 2006, 16:07
BBRR: az önce size teşekkür msjı yazacaktım,kask testindeki çeviriyi ilk msja eklediğiniz için.Ben demek istediğimi yanlış ifade ettiğim için yanlış anlaşılma olmuş.V-Strom ve KTM kıyaslamasında demek istediğim: ancak KTM'nin rahat geçtiği yerlerde V-strom zorlanarak geçer demek olacaktı. Gerçi KTM bana daha çok DR XT serisinin rakibi gibi beliyor.Siznde dediğiniz gibi DL'nin rakipleri ancak TA ve GS olabilir.
FZ'nin Suzuki'de ki muadili ise GSR ve Bandit.Belkide SV ama TR'Ye gelmiyor.
-
01 Aralık 2006, 18:32
Son Çağrı...
Evet arkadaşlar bu toplantıya dair atacağım son mesajdır.Yarın saat 16 dan itibaren Allah kısmet ederse ben mekanda olacağım ve güzel bir yer ayarlamaya çalışacağım içerde.. Mekanı bulma konusunda sorun yaşayanlar bana ceple ulaşırlarsa ben tarif ederim.. Motorda olacağım için görünmeyen numaradan arayanlara geri dönme imkanım olmayacaktır...
Selamlar ve görüşmek üzere...
---------------------------------------------
Buluşma tarih ve zamanı: 02/12/2006 Saat :17:00
Yer: Bostancı Beers
Katılım gostereceği teyid edilen arkadaşlar:
1-TRADER (MURAT) DL 650
2-UZMAN (TANSEL) DL 650
3-BLUEMAN (ŞAKİR ..YALOVADAN GELECEK..) DL 650
4-MTOPRAK (MUHTEREM) DL 650
5-NURKAN (NURKAN) DL 650
6-BALLANTYNE
7- ROLAND
8-ATAPER (AYDIN ABİ) PEGASO 650
9-HAKKI ABİ DL 650
10-ERTUGRUL (GAZİ MOTOR)
11-TAMER ABİ (ALTAN MOTOR) DL 650
12-JAKOBIEN
13-HAKANACAN
14-RYANGT (ERAY) DL 1000
15-.....
BİLGİ İÇİN BENİM CEBİM: 0532 2515952
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
01 Aralık 2006, 21:06
buluşma tarihi seneyemi yoksa yanlışlıkmı war
-
01 Aralık 2006, 21:42
EXSELANS adlı üyeden alıntı
Walla hocam senden de hiçbir şey kaçmıyor Düzeltildi...
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
01 Aralık 2006, 22:41
EXSELANS adlı üyeden alıntı
Hayırdır dostum yoksa geliyormusun?
[B][FONT="Times New Roman"]DL 650 V-STROM [I]bigDOCTOR[/I][/FONT][/B]
-
01 Aralık 2006, 23:07
isim yazdırmadım ama buyuk bir ihtimal gelicem 15 tane dlyi bi arada görcem inşallah
-
02 Aralık 2006, 23:27
-
02 Aralık 2006, 23:58
Bence herşey bir harikaydı. Gelen arkadaşlara buradanda teşekkür ederim yine başka zamanlardada birlikte oluruz inşallah. Hatta daha uzak gezilerdede buluşmak üzere. Bu birlik beraberliği koparmadan, üzerine yeni DLci arkadaşalarda ekleyip nice toplantılar buluşmalar düzenlemek ümidiyle.
[B][FONT="Times New Roman"]DL 650 V-STROM [I]bigDOCTOR[/I][/FONT][/B]
-
03 Aralık 2006, 00:14
:cabrawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo t: tebrik ederim brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
-
03 Aralık 2006, 00:25
Merhaba
Çok güzel bir etkinlik olmuş. Devamını diliyorum.
Bir sorum olacak. Bu resimdeki motor alt koruma parçasını nerden ? kaça alabilirim? Markası modeli nedir bu parçanın? Yanlış görmüyorsam Givi motor koruma demirine monte edilmiş.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
03 Aralık 2006, 11:14
Makine adlı üyeden alıntı
Merhaba
Çok güzel bir etkinlik olmuş. Devamını diliyorum.
Bir sorum olacak. Bu resimdeki motor alt koruma parçasını nerden ? kaça alabilirim? Markası modeli nedir bu parçanın? Yanlış görmüyorsam Givi motor koruma demirine monte edilmiş.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Makine aynı soruyu ben de sordum. Eray sanırım bu konuda bizlere bir cevap yazacaktır.. Kendisinde oldugunu ancak çok abartılı fiyatlarda oldugunu belirtti sadece..
selamlar
-
03 Aralık 2006, 11:21
Buluşma gerçekten çok keyifli idi . Forumlarda muhabbet etiğimiz kişileri fiilen tanımak ve kaynaşmak çok güzeldi. Sevgili Trader'a bu organizasyonu hazırladığı için ve tüm katılımcılara katıldıkları için kendi adıma teşekkür ediyorum.
Bu arada Makinanın sorusunu cevaplayayım. Hocam , resimdeki alt karter koruma DL650 nin orjinal koruma demiri . Yan koruma demiride GIVI değil. O da orjinal koruma demiri . Bağlantı noktası üzerinde mevcut. Ama belki GIVI yan koruma demirinede monte edilebilir. Ben alırken hepsini beraber taktırmıştım. Dolayısı ile fiyat konusunda net bir bilgim yok . Ama yardımcı olacaksa 46 lt topcase, yan koruma demirleri ve alt koruma demirine yaklaşık 900 küsür YTL verdim. Buradan hesabını çıkarabilirsin. Suzuki bayilerinde bulunabilir diye düşünüyorum.
Trader , Hocam elcik korumaları organize ediyoruz değil mi ?
[COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]
-
03 Aralık 2006, 17:50
Toplantının gerçekleşmiş olmasına çok sevindim.Gitgide artıyoruz,haydi hayırlısı...Herkese sevgiler sunuyorum.Kazasız belasız güzel sürüşler.Yaşasın motosiklet...
-
03 Aralık 2006, 19:21
çok güzel bır aksamdı arkadaslar devamını en kısa surede tekrarlıyalım.
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
-
03 Aralık 2006, 19:51
Roland adlı üyeden alıntı
Buluşma gerçekten çok keyifli idi . Forumlarda muhabbet etiğimiz kişileri fiilen tanımak ve kaynaşmak çok güzeldi. Sevgili Trader'a bu organizasyonu hazırladığı için ve tüm katılımcılara katıldıkları için kendi adıma teşekkür ediyorum.
Bu arada Makinanın sorusunu cevaplayayım. Hocam , resimdeki alt karter koruma DL650 nin orjinal koruma demiri . Yan koruma demiride GIVI değil. O da orjinal koruma demiri . Bağlantı noktası üzerinde mevcut. Ama belki GIVI yan koruma demirinede monte edilebilir. Ben alırken hepsini beraber taktırmıştım. Dolayısı ile fiyat konusunda net bir bilgim yok . Ama yardımcı olacaksa 46 lt topcase, yan koruma demirleri ve alt koruma demirine yaklaşık 900 küsür YTL verdim. Buradan hesabını çıkarabilirsin. Suzuki bayilerinde bulunabilir diye düşünüyorum.
Trader , Hocam elcik korumaları organize ediyoruz değil mi ?
Hocam sızden sonra Tamer abiye durumu izah ettim. Bu konuyu bu hafta kovalayacagım. Sıze de bılgı vereceğim.. Ben bugun Darıca ya gıttım geldım. Elcık korumasız surmek gercekten zor . Ben alısmısım bana zor geldı yanı..
Simdi kimler kesin alacak ona gore bır Elcık lıstesı yapalım... İlaveten isteyenler de olursa herkes soylesın ona gore Tamer abi ile pazarlık yapalım..
Başta ben:
1-MURAT
2-TANZER
3-NURKAN
4-...
-
03 Aralık 2006, 23:25
-
04 Aralık 2006, 02:59
sorduğunuz parçalar bunlar ise benim o söylediğim pahalı parçalar değil...
Aynı parçalar bizde de
430-460€ arası tutuyor.
Yrn taktırabilirsem işyerindeki bitanesine sizinle resimlerini burdan paylaşırım
-
04 Aralık 2006, 10:05
@ryangt Merakla bekliyorum.
@Roland Benim motorumda da o parça var. Givi olarak geldi bana. Orjinali yan grenajları korumuyor. O nedenle ben Givi taktım. O parçada kırmızı motordaki parça. İmzamda motorumun resim linki var. girip bakabilirsin.
Bu parçayı mutlaka edinmem lazım. İstanbul'daki arkadaşlardan yardım istiyorum. En azından parça numarası falan verebilirseniz memnun olurum.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler