2012 ve 2013 vstrom ların dinamo sargısı Suzuki tarafından ücretsiz yenileniyor bilgine , senden önceki sahibi habersiz ise şase nosu ile servise danış mutlaka değiştir yakıtında düşer akünde sorunsuz uzun yıllar çalışır , benim 2013 motorun akü orjinal motorda 92.000 km de..
6bin devirleri geçmeden kullanırsan 4,5 lt tüketirsin istanbul trafiğinde , ben hergün köprüden levent trafine girerim , genelde sakin 4.2 yakıyorum yazın 3,9 bile gördüm , uzun yolda min 2.7 de gördüm max 6 lt yide 180 üstü hızlarda..
bende Givi Air Flow var boy 190 , kesinlikle tavsiye ederim kışın bile vizörü kapatmam sıfır rüzgar , sıfır böcek sinek..benim vstromu birkez kullansan ertesi gün aynı camdan alır takarsın
yan çanta hiç sevmem ama bazen kampa festivale vs giderken keşke olsa demişizdir , topcase 55 lt , hatunda sirt canta vede depo üstü ile 7000 km lik turları tamamladık hep..çok uygun fiyata gözden çıkardıysan demirleri ile birlikte iki cantaya talip olabilirim
Bridgeston ları da degistirdiysen alabilir ve izninle 20.000 km daha kullanabilirim :D
geç ısınan çoook uzun ömürlü bir lastiktir, kış sabahları ayazda vs dikkat ister..değiştirmek bence gereksiz