Çok teşekkür ederim saolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Hagisi sizin
Çok teşekkür ederim saolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Hagisi sizin
Beyaz olan
Üstat bu makinanın km si orj mi ve kazası boyası varmı acaba
Sayin çamlicali merhaba
Aracin evet km si orjinaldir suan biraz artti sanirim 16.750km civarindadir ve boyasi kazasi yoktur.
Kasa tercihi renk tercihi ve bütçeye uyuyor ise samimiyetle tavsiye ederim.
Bu kadar az km ve orjinal makina cok nadir bulunur. Dusunur iseniz gormenizi tavsiye ederim.
Bu makina bayadır ekranlarimda ve ilgimi çekiyor ciddi olarak ilgileniyorum. Önümüzdeki ay başında bi miktar ödeme alıcam o zamana kadar satılmazsa size ulaşıcam. Hayırlısı inşaallah
Teşekkür ederim görüşmek dileğiyle
2014 model bir v strom ile aranıza katıldım, rüzgar siperliği için hangisini öneririsiniz?
sevgili Dl 650 severler ve sahipleri bende yarın bakacam bu motora SUZUKİ V-STROM DL650 2.EL 2005 MODEL 60,000 KM'DE MOTORU 15.750 TL'YE sizcede uygunmu ? bu makinede 60.000 km normal mi? yada şöyle sorayım gözüm kapalı mı alayım ?
bütçeyi biraz daha yükseltip abs frenli yani 2007 model veya üstüne yönelmenizi tavsiye edebilirim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Givi Air Flow takarsan çok memnun kalırsın..boyum 190 140 km hızlarda bile vizörümü açabiliyorum..
bunun fiyatı yüksek derseniz orjinal cam üzerine eklenen, piyasada 100 tl gibi bulabileceğiniz siperlikler var,boyunuz çok uzun değilse iş görür..
Buna hort denir ama arasıra hort da güzeldir
Hem dele hort tan da endirodan da güzeldir
Endiro tüplü lastik demiş ama bir çivi tüpü delermiş
Dele çivi yesende gidermiş endiro oturur yere arkasından bakarmış
Falan filan ....
Kısaca özetle sözün özü Dele candır gerisi yalandır.
muhabbeti demleyelim...
XT SI VAR AL...
2012 ve sonrası modeller stator değişimi icin servislere davet ediliyor, şase numarası kontrol edilerek gerekiyorsa değişim ucretsiz yapılacak, kullanıcılara duyurulur..
Arkadaşlar 2008 dl 650 nin elektrik işlerini iyi bilir diyeceginiz biri varmıdır teşekkürler simdiden
Sorun konjektor. Orijinali bozuldu. Yan sanayi aldık oda bozuldu. Tekrar aldık bir tane ve taktık
Bu arada elektrikciyim ama bina elektriği
1- Alternatör 20 ile 120 v arası gerilim üretiyor( alternatif akım)
2- Aküye 15 volt elektrik veriyor(doğru akım)
3- Orijinal kablolarında ve çıkış kablolarında herhangi bir ısınma olmuyor
4- Konjektor normal şekilde ısınıyor
Ama sorun şu
Konjektor ün üzerinde olan kablolar dan giriş (Alternatör den gelen 20 cm civarında) aşırı şekilde ısınıyor
Konjektor yan sanayi orijinal boyutlarında
Suzuki Vstrom 400.000 mil yani tam 640.000 km de bugüne kadar bakumlarda castrol araba yağı ve en ucuz filtreleri kullanmış, 300.000 de supap kapağını açmış ayar bile gerekmemiş, evladiyelik dedikleri böyle bişey olsa gerek ;)
http://www.stromtrooper.com/dl1000-2002-2012/318818-400-000-mile-k3-dl1000-v-strom.html
TOKATTA tan cümleten selamun Aleyküm.2004 model 55 binde Dlmi alarak aranıza katıldım.Benim bir sorum olacak arkadaşlar.motosikletimi 2 bin kilometre yaptım tık yok maşallah. fakat son bir kaç gündür debriyaş sıyırması gibi ses geliyor.yağını 10-40 yeni değiştirdim.3000-4000 devir aralığında bu uyuz sıyırma sesi var fakat diğer devirlerde sorun yok. ben debriyaş balatası diye düşündüm fakat motorun çekişi gayet atik.bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
güzel günlerde kullanın , bu sınıfta en konforlu motoru tercih ettiğinizi biliniz
2004-2006 arası ilk çıkan DL650 ler kısa şasesi ve emisyonlara kurban edilmeyen motoruyla da en keyifli seridir,
75bin km kullandım bir gün tık demedi yolda bırakmadı ve akselerasyonu mükemmeldi,
2. vites bitene kadar 600 lük 4 silindirli nakedlarla beraber yürürdü kerata
bahsettiğiniz ses ise 2002 DL 1000 lerde deki kronik debriyaj tası sesine benziyor ama 650 lerde o sorun çözülüp satışa sunuldu..
tasın baskı yaylarının boşluk yapması neticesi ses üretiyordu, altına ince bir pul atarak o sesi yok ediyordu kullanan arkadaşlar..
motorunuzda karenaj koruma demiri varsa bağlantılarına da bakıverin,özellikle birbirine geçme ucuz kelepçeli modeller orta devirlerde zırıltı şeklinde aşırı ses üretebiliyor..
çok teşekkür ederim. Anlaşılan bizden başka tüm vstromcular kayıp.motorun koruma demirlerini kontrol ettim. fakat bir gevşeklik göremedim.
Yan çanta bağlama demirini satan olursa bana haber verebilir mi , özelden mesajda atabilirsiniz.
Merhaba herkese
250 cc Xmax scooterdan sonra Yeni motorum ve ilk vitesli tecrübem 2015 model dl 650 oldu.Dün ilk defa trafiğe çıktım. Viteslere alışmam , 30-40 km sonra tamamdı. Vstrom iyi bir tercih olmuş. Tercihimde buradaki neredeyse tüm sayfaları okumamın mutlaka etkisi oldu. İyiki almışım.
En sevdiğim yanları :
gazı açınca kükreyerek ivmelenmesi , vitesleri şıkır şıkır rahat geçiyor , ufak kavrama hatalarını tolere ediyor. Gaz tepkisi çok aşırı hassas değil. Özellikle benim gibi viteste yeni biri için çok önemli. Amortisörleri çok güzel , yolu bana hissettirmiyor.
Henüz alışamadığım yanları :
yorumlarda titreşim çok az deniyordu . bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama ben bir miktar titreşim hissediyorum yinede . Çok rahatsız etmiyo tabi.
Sevmediğim yanı :
arka fren çok yumuşak ve abs çabuk devreye giriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)