Royal Enfield Himalayan Kullanicilari
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam bi youtube kanalı var Itchy Boots adında, Noraly isimli bi Hollandalı kadın dünyayı geziyor bununla güzel motosiklet, o kadın pek problem yaşamadı ama Hindistanda yani anavatanında pek de güvenilir değil diyorlar, bir de yeni bunun rakibi Hero X-pulse 200 modeli çıktı çok çok daha ucuza
-
400 cc lik motor ama gitmiyor
-
kocaolgun adlı üyeden alıntı
400 cc lik motor ama gitmiyor
Motor hız için tasarlanmamış, dağ tepe keçi gibi çıksın diye. Adınıda bu yüzden himalayan koymuşlar. Noraly abla motora katır muamelesi yaptı, ne kadar bozuk yol varsa ordan gitti, her türlü hava şartlarında kullandı onca yol motor gık demedi. Türkiye bölümünde servis görüntülerini yayınlamadı veya yayınlamayın dendi. Serviste hiç yedek parça olmadığı, yeni motorların üstünden söküp kendi motoruna takıldığını söyledi.
-
-
-
15 Haziran 2024, 14:24
Ben mağazaya her gittiğimde yeni bir teslimat vardı ama alanlardan hiçbiri buraya girmiyor galiba.
-
Yakın zamanda Himalayan 450' yi teslim alarak kervana katıldım ben de. Burası biraz hareketlense bilgi paylaşımı açısından iyi olur.
-
ardaykurt adlı üyeden alıntı
Yakın zamanda Himalayan 450' yi teslim alarak kervana katıldım ben de. Burası biraz hareketlense bilgi paylaşımı açısından iyi olur.
Hareketlenmesine hareketlenir de firmanın ne yaptığı belli değil.
Önce motorlar satışa çıktı kimsenin haberi yoktu.
Sonra içerik açısından çok zayıf bir web site çıktı ortaya.
Ara ara canlı yayın açıp farklı illere bayi açacaklarından bahsettiler. Hoş artık canlı yayın yapmayı da bıraktılar.
Yeni bayilerin açılma tarihleri sürekli ertelendi.
Reklam ve pazarlama çok zayıf. Amatörce bir giriş yaptılar piyasaya.
Servis ağını vs. bu şekilde nasıl oturtacaklar kafada soru işaretleri var.
Markayı bir gün denemek istiyorum fakat yukarıda saydığım sebeplerden dolayı dünya çapında güvenilir olsa da Türkiye'de güvenip alamıyoruz mevcut durumda.
-
26 Temmuz 2024, 01:50
Ben kaporamı geri alarak direk bir ransalp aldım kafam rahat.
-
26 Temmuz 2024, 08:46
Evet süreç pek profesyonelce yürümüyor. Gelen ve satılan motor sayısı hiç az değil aslında ama bayi ve servis ağı anlaşmalarında geç kaldılar. Umarım tez zamanda yoluna girer.
Farklı illerdeki kullanıcılara bakım vb. konularda kolaylık sağladıklarını biliyorum bu arada. Benim açımdan süreç fazlasıyla yavaş ama hala olumlu ilerliyor diyebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------
Hocam Transalp alacak bütçeniz varsa siz en başta heyecan aramışsınız zaten. Fiyatları arasında dağlar var.
-
26 Temmuz 2024, 09:36
ardaykurt adlı üyeden alıntı
...Hocam Transalp alacak bütçeniz varsa siz en başta heyecan aramışsınız zaten. Fiyatları arasında dağlar var.
340.000 vs 490.000. (Transalp'ta sağlam indirim var, ama saçma sapan şamrelli lastik yüzünden kardeşim 50.000 fazla verip V Strom 800 aldı dün.) Oransal olarak %44 daha pahalı ama fazladan verilen 150.000₺ mutlak değerin karşılığı da fazlasıyla alınıyor.
-
26 Temmuz 2024, 11:02
Muhakkak karşılığını verir buna şüphe yok ama para bu, yoksa yoktur
Himalayan şu an kendi fiyat segmentinde ve tarzında rakipsiz. Rakipleri çinli markalar Himalayandan ortalama 50 - 60 bin Tl daha pahalı ve bilen bilir çinli marka servisiyle uğraşmak insanda ince hastalık yapar.
-
27 Temmuz 2024, 20:59
[/COLOR]Hocam Transalp alacak bütçeniz varsa siz en başta heyecan aramışsınız zaten. Fiyatları arasında dağlar var.[/QUOTE]
470 e aldım. Tabiki bazı şeylerden feragat etmek zorunda kaldık. sonuçta her seçim bir vaz geçiş!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)