Bende var. Ama nasıl gönderirim bilemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Ben ns 200 veya dominar serisinin yan bujisini kullanıyorum. Champion marka özellik olarak aynı sadece tek tırnak.
Ortadaki uzun buji olmayacak ama yanlardaki bujiyi alacaksın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Google a tvs 180 full parts catalogue yaz ilk çıkan siteye tıkla pdf dosyası olarak indiriyor zaten.
En ince ayrıntısına kadar var. Egzantrik zincir dislisinin kaç diş olduğu zincirinin kaç bakla olduğu, bütün civatalarin kaç olduğu örneğin ön dişli civatalarin M5*10 olduğu yazıyor.
Orijinal parça kodları var.
Yağ kecelerinin kaç x kaç olduğu bile yazıyor
bir aralar bende 7100 koyma gibi hatalar yaptım, 5100 olsun 7100 olsun bu yağları koyunca vites geçişleri kaymak gibi oluyor fakat diğer yağlardan koyunca çatır çutur oluyor yani ayağınla dal kırıyormuş gibi oluyor böyle...
7100 alma hatası dedim çünkü 5100 yeterli oluyordu, yani 7100 için fazladan para vermeye gerek yok... şu anda ise markasız 50 liraya aldığım yağdan koyuyorum. 40 binde aldığım apache 53 bin km sürdüm 93 bin km ye geldi. ucuz yağ koyuyorum artık. en fazla 5100 koyarım ama oda gereksiz diye düşünüyorum.
motor parçaları zaten çok pahalı değil, şanzımanı satın alır değiştiririm olmadı, pahalı yağ gereksiz masraf bence.
uzun süredir test etmedim, duman atmıyor, yağ kaçırdığı bir yeri de yok, iki hafta sürüp bakınca 100ml gibi bir eksiltme oluyor olmuyor du o derece... bir süredir yeni aldığım motoru kullanıyorum, apache kullanmaya başlar isem test eder söylerim son durumu...
apache için 2 tane silindir ve piston var elimde ve canım sıkıldıkça birini söküp öbürünü takıyorum, 180cc ve 150cc var, 180cc olanda piston eteği aşağılara bir yere vuruyor galiba, ben pistonun üstü vuruyor diye pistonun kafasını yarım santime yakın traşladım avuç taşlama ile ve vuruntu azaldı ama sanırım eteklerde biraz var ama sorun etmiyorum böyle kullanıyorum...
bak resimlerini paylaşayım, siyah renkli olan 180cc blok ve 62mm piston, resimde üzeri siyah görünüyor ama ben onu baya bir traşladım parlattım. artık bir sonraki sökmemde eteklerden 4mm falan traşlama yapacağım.
aşağıdaki resimde motoru ilk aldığım zamanlar çekmiştim, yağ değişim zamanına kadar 1 litreden fazla yağ tüketiyordu, yani yağ değişimine gerek yok zaten habire yenileniyordu yağ diyebilirim... silindir piston değişimi gerekiyor sandık ve değişim yaptık ama asıl sebep vites pedalının dibindeki keçedenmiş, oradan oluk oluk yağ akıyormuş geç fark ettik... aşağılık adi tamirciler hiç söyler mi? para kazanmak için her türlü kaşarlığı yapar ahlaksız köpekler(hepsi değil tabi, arasında onurlu ve işini layığıyla yapanlarda elbet var)
Merhaba iyi akşamlar dostlar. 2011 tvs Apache rtr150 motorum için hangi yağı önerirsiniz ?
Merhaba birkaç parça almak istiyorum zincir koruması fren balatası falan gibi sizce nereden sipariş etmeliyim (Gaziantep'te yaşıyorum)
selam beyler, eskilerden kim var? var mı beni hatırlayan
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)