9.9 olan şey 0-60 km hızlanması... galiba senin ibre bozuk ve gazlayınca bir anda 160 çıkıyor.. 0-60 km hızlanması benim motosiklette 3,9 saniye idi ama şu aralar 5 civarı, buji falan haşat yani ağır bakım gerekli..
gergiden bahsetmişsiniz, ben 2018 li yıllarda 34 dolara çinden manuel gergi almıştım.. o zamanlar 110 liraya tekabül etmişti kargoylan beraber... motor bloğundan abuk subuk sesler duymaya başlayınca gerginliği kontrol ediyorum. geçenlerde krank sorunlu sanıyordum meğersem egzantrik zincir bollaşmış onun sesiymiş, kenarda bir tane egzantrik zincir var, bir sonraki sökmem de takarım artık, kaç bakla bilmiyorum ama benim motorun zincirinden..
manuel gergi tam olarak bunun aynısı hatta, rengi bile aynı, bundan takılı benim motorda şu anda. o zamanlar ekonominin başında dolar albayrak yoğudu, henüz ekonomimize tecavüz edilmemişti, bir miktar da olsa idare eder durumda idik.
https://fabrikanakliye.news/upload/6...lcan-90-09.jpg
edit: bu gerginin civata yerleri uymadı ve biraz kesip biçmek zorunda kaldım ama sıkıntı yok yani uydurdum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
sizi apaçiler sizi, sizi gidi komançiler, apache gençlik. 6 sene olacak apache ile kalgık ya la, bakalım ileride belki bir suzukimiz olur, ama apaçiyi satmak yok yinede, özel bir bağ oluştu bu demir yığını ile.