Arkadaşlar selamlar, arka frene bastığımda ses geliyor sürekli. Balataları da değiştim ama hala geliyor, sizce nasıl düzelir bu?
Arkadaşlar selamlar, arka frene bastığımda ses geliyor sürekli. Balataları da değiştim ama hala geliyor, sizce nasıl düzelir bu?
Buralardayız dostum,soru bir kaç defa daha soruldu da,piyasaya göre fiyat belirleniyor işte.2013 sıfır 4900 dolaylarındaydı.Malum sitede aramayı daraltarak ortalama bir fiyat çıkabilir.Aksesuar varsa %50 yazılır vs. detaylı konular var.Hayırlı olsun aldın zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Dostum al orta sehpaya,birde yavaş yavaş gaz ver,fren yaptığında ses nereden geliyor belirlemeye çalış,belki parça,pislik vardır,yeni takılan balatalarda az ses yapabilir.Olmadı söküp temizlerdim geçmezse servise
Motorun 0-100 hızlanmasını test eden oldu mu?
Youtube baktım 16 sn bu değer hantal değil mi?
Bu arada tvs apache kullanıcıları ya çok memnunlar yada kullanıcıları azaldı
Bu forum uyuyor
Nerde millet?
Motorda vites göstergesi yok hocam. Hayırlı olsun bu arada. Sadece boş vitesi gösteriyor
Neden öyle bi saçmalık yapmışlar ayak frenide ufacık bazı küçük ayrıntılar hoşuma gitmedi ama genel olarak motor on numara
Peşin fiyata indirim yapıyorlar mı?
Eğer yapıyorsalar ne kadar?
Küçük cc çoğu motorda vites göstergesi yoktur.Japonlar dahil dostum.Bize has bir şey değil yani.Gerekte yok zaten
Sohbette konu açtın,sorun çok geneldi, cevabı olan, onun için pek bir şey yazılmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
2013 sıfırları bitirmişler sanırım hocam.10. ayda vardı.
2013 4900
2014 5400
2015 5880 fiyatlar böyleydi
Peşin 14 modeli 5300 e bırakan bir mağaza var,ilanlarda.Taksitle alabiliryorsunuz 9 ay vade farksız
Tvs 300 çıkıyor mu
2016 model bilmiyorum dostum.Tvs Türkiye sayfasından bakabilir,sorabilirsin.
Benim aldığım yer,toplu çekmiş motorları,bir yığın motor vardı,13 14 15 model kasa farkı yok,motor farkını bilmiyorum oda aynı sanırım,o sebepten insanlar bi alt model alabiliyor ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Her zaman yazılacak diye bir kaide yok dostum.Kendin söyledin binlerce sayfa yazılmış diye..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Aaa gerçekten z one da varmış.cbr 125,250 yok,yzf de yok.Z one da var.Onu alın bencede.
Az kaldı usta, z one inceledim yakından,az daha böyle yaparsan yazacağım,dandik plastiklerinizi o olacak.
Tamam motorumuza laf söyletmiyoruz,seviyoruz,insanlar alsın markalaşalım istiyoruz ama yeter yani,her 'neyle başlasam' başlığının altındasın.
Buralara da geliyorsun,yeter yani usta gına geldi.Allah daha iyilerini nasip etsin de sınırları bilmek lazım.Reklamcıyım diyorsan ha o başka.
@Karadeniz
Forum babanızın sanırım?
Küçük cc lerde yok diye sallamışsınız bende olan modeli yazdım ne oldu zorunuza mı gitti?
Yok babamın değilde.Burası Tvs kullanıcılarının başlığı.Zaten yeterince boş insan çoğaldı,başını çekiyorsun.Üsluptan belli durum.Bak yeni konu açılmış,gir altına motorunu öv hadi.
Ha birde.Küçük cc çoğu motorda vites göstergesi yoktur.Japonlar dahil dostum.Bize has bir şey değil yani.Gerekte yok zaten demiştim.
İyi geceler
Kardeş motoru alırken üstüne binmedin mi hiç görmedin mi? Ayrıntıları boşver geneline bakmak lazım o Zaman.
Arkadaşın biri z one falan demiş. Doğru söylüyor vites göstergesi var o motorda. Arkadaşımda var z one, motorum vites 2'de 85 görüyor diyordu. Yanyana gittik ben 60'l- giderken adamın göstergesi 84. Hele o tasarım ve sağlamlık harikası plastik parçaları yok mu??? Aman Allah'ım inanılır gibi değildi. Tamam sen düşük cc bi motorsun ama ultra düşük olman lazım ki o plastikleri kullan. Bi far grenajı var Güneşte eriyecek gibi.
Arkadaşım km göstergesinin bu denli yanlış olduğunu gördükten sonra ağzını bıçak açmadı. Artık motosiklet dışında başka konular konuşuyor.
Arkadaşlar selamlar.
Bilmiyorum hiç farkeden oldu mu ama yeni kasalar için (2013 ve sonrası) 2 farklı modelde çanta demiri dolaşıyor piyasada. Bir model kuyruğun tam üstüne boşluk bırakmaksızın otururken, diğer modelde ise kuyruk ve çanta arasında yaklaşık 8cm'lik bir boşluk oluyor. Hangi bayii hangi modeli satıyor onu öğrenmek istiyorum. Boşluk kalmayan modelden arıyorum daha doğrusu..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)