TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ocak 2016, 15:51
Selamlar,
Cc büyütmek isteyen arkadaşlarda bi gelişme oldumu diye merak ettim,son sayfalarda konuşuluyordu ben de heves ettim ama hiç anlamadığım için atlayamıyorum öylece yoksa bana da yetmemeye başladı alet.
Bi senedir kullanıyom şişirmişim aleti piston silindir değiştirmek zorunda kaldım.Usta zorladığımı söyledi yüksek hızda uzun süre kullanılmış dedi,inanmak durumundaydım bende şimdi dikkat ediyor ama böyle de tat vermiyor ki.
Reklamlar
-
18 Ocak 2016, 20:29
M.balibey adlı üyeden alıntı
xenon takmadan önce statörün kablolarının yeri değiştir dimi seledeki fileyi nerden aldın
usta seledeki fileden uzak dur yağmurda ıslandığı zaman uzun bir süre kurumuyor....
-
18 Ocak 2016, 20:48
f_halbad adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Cc büyütmek isteyen arkadaşlarda bi gelişme oldumu diye merak ettim,son sayfalarda konuşuluyordu ben de heves ettim ama hiç anlamadığım için atlayamıyorum öylece yoksa bana da yetmemeye başladı alet.
Bi senedir kullanıyom şişirmişim aleti piston silindir değiştirmek zorunda kaldım.Usta zorladığımı söyledi yüksek hızda uzun süre kullanılmış dedi,inanmak durumundaydım bende şimdi dikkat ediyor ama böyle de tat vermiyor ki.
Hocam silindir piston değiştirmişsin. Ne kadara patladı? Keşke 180 cc silindir ile değiştirseydin. Hem buradaki arkadaşlara yorum olarak katkın olurdu, Hemde bence daha ucuza patlardı.
Benim bir tanıdığım yaptırdı demiştim. Ada'm ön dişliyi 14 yapmasına rağmen motorun alt ve üst devirlerde ivmelenmesi harika. Stock halinden baya iyi. Ben yaptırmak istiyorum fakat her an başka motora geçebilirim. Motorumu da satarken alacak kişiler niye silindir değiştirdin falan derler diye yaptırmıyorum. Yoksa yaptıran arkadaş pulsarla kada kafaya gidiyorum hemen hemen diyor. Kalkışta geçiyorum sonra yavaş yavaş beni geçiyor diyor.
-
19 Ocak 2016, 02:40
Traveler adlı üyeden alıntı
Göstergenin altındaki bağlantılardan bahsediyorsanız evet bi kaç kablo değiştirdi, kontağı açtığım da far direkt yanıyor. Bir de artık gaz verdikçe değil sabit oranda yanıyor. Pek anlamam ancak böyle tarif edebildim. Fileyi Şirinevler'de Trans Motor'dan almıştım. Monster amblemsiz düz siyahını heryer de bulabilirsiniz.
yok orası değil motorun sol altındaki kapak ortasında alyen cıvata olan statör orada yok değiştirmedilerse 1 haftaya kalmaz akü teklemeye başlar çükü xenon direk çalışmıyor aküye bağlamak gerekiyor
ben daha vakit bulup adamı arayamadım malesef:(
-
19 Ocak 2016, 03:07
osmanico adlı üyeden alıntı
Hocam silindir piston değiştirmişsin. Ne kadara patladı? Keşke 180 cc silindir ile değiştirseydin. Hem buradaki arkadaşlara yorum olarak katkın olurdu, Hemde bence daha ucuza patlardı.
Benim bir tanıdığım yaptırdı demiştim. Ada'm ön dişliyi 14 yapmasına rağmen motorun alt ve üst devirlerde ivmelenmesi harika. Stock halinden baya iyi. Ben yaptırmak istiyorum fakat her an başka motora geçebilirim. Motorumu da satarken alacak kişiler niye silindir değiştirdin falan derler diye yaptırmıyorum. Yoksa yaptıran arkadaş pulsarla kada kafaya gidiyorum hemen hemen diyor. Kalkışta geçiyorum sonra yavaş yavaş beni geçiyor diyor.
450 tl ye mal oldu.O vakit haberim yoktu cc büyütenlerin olduğundan,bilseydim kesin yaptırırdım zaten aynı paraya geliyormuş ben de orjinal taktırdım çünkü ve başka hiçbir şeyini ellemedim aldığım gibi kullanıyorum.Yazın Marmara turu yaptım mesela bu aletle utandırmadı beni çok şükür,beş günde 2200 km yol yaptım yüklü,mümkün mertebe tali yollarda her şartta (hava,yol,gündüz-gece)kullandım çok sağlammış gerçekten.Nihayetinde motordan soğumadım değiştirmek de istemiyorum onun için yazıyorum bunları.Tekrar aynı parayı vermek de koyar açıkçası ama belki sadece zincir büyütürüm yapan arkadaşlar vardı okumuştum,hala kullanıyorlar mı acaba memnunlar mı bi yönlendirme yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar,şimdiden sağolun teşekkürler.
-
20 Ocak 2016, 01:58
ön dişli büyütünce çekişten düşüyor ben sevemedim
-
20 Ocak 2016, 20:31
TVS'yi TVS yapan şeylerden birisi torku. Dişli değişiminde bu torkun canına okunuyor....
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
20 Ocak 2016, 22:00
-
20 Ocak 2016, 22:16
Bu motorun Türkiye'ye gelme ihtimali nedir
-
20 Ocak 2016, 22:22
100%100 osman Türkiye'de ne olur bilmem ama hindistan da pirelli lastikleri opsiyon olarak verilecek
buda canlı görüntüleri
https://www.youtube.com/watch?v=1YIq2iAa1tc
-
20 Ocak 2016, 22:27
150 cc den buna geçmek bana mantıklı gelmiyor son hız bile 10km oynamış yeni balıyacaklar için ideal
-
20 Ocak 2016, 23:10
orh adlı üyeden alıntı
150 cc den buna geçmek bana mantıklı gelmiyor son hız bile 10km oynamış yeni balıyacaklar için ideal
1-Carburettor / fuel injection Keihin CV / bosch-closed loop::fuel injection
2-Soğutma sistemi Ram Air ile Yağ Soğutucu Assist
3-Karbüratör / yakıt Keihin CV / bosch-kapalı döngü
3-Arka Süspansiyon Mono Tube - amortisör
4-Far 60 / 55W LED lambası Pozisyon On Tüm Zamanların ile H4 Ampul
5-Susturucu Çift Borulu ve İki Namlu Tasarımı
6-abs vs vs vs daha ne olsun bence bizimkiler ile çok,çok,çookkk fark var
-
20 Ocak 2016, 23:39
Fuar da bu motoru göreceğiz, sürat motor söyledi. Kesinmiş.
Egzos çok hoş, bizimkilere takılır mı acep?
-
21 Ocak 2016, 01:09
Bu motoru alacağım arkadaşlar. Fiyatı inşallah astronomik olmaz. Pulsar fiyatı çekerlerse almam. En fazla vereceğim 6500
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Arkadaşlar 6500 dedim ama. Bu motoru 6500'e vermezler. Pulsarın 150 as modeline 7000 istiyorlar.
-
21 Ocak 2016, 01:54
Dostlar bunun fuarda geleceği haberini kimden aldınız _??
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
21 Ocak 2016, 02:07
Ulan 180 liğini getirmiyorlar diye ben motoru değiştirdim herifler 200'lüğünü çıkardılar
Bu motoru alacağım arkadaşlar. Fiyatı inşallah astronomik olmaz. Pulsar fiyatı çekerlerse almam. En fazla vereceğim 6500
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Arkadaşlar 6500 dedim ama. Bu motoru 6500'e vermezler. Pulsarın 150 as modeline 7000 istiyorlar.
Fiyat konusunda 6500 TL olacağını sanmam(+50cc + abs). Dostum TVS ile Bajaj'ın kalitesini bir tutarsan hata yaparsın. Motor aksamı konusunda TVS Bajaj'dan bir gömlek üstün. Parça kalitesi de keza aynı.
-
21 Ocak 2016, 03:12
@Mozgur
Bayadır ortalıkta yoktun göremedim seni hiç burda.
Arkadaşlar geldiğini görmeden hiç inanasım gelmiyor. İnşallah gelir, gelirse de ne Zaman gelir??
ABS olacağı kesin midir acaba?
150 cc'den 7 beygir fazla. Su soğutmalı da olsaymış tadından yenmezmiş. Görünüm olarak gayet güzel duruyor.
-
21 Ocak 2016, 04:41
mozgur adlı üyeden alıntı
Ulan 180 liğini getirmiyorlar diye ben motoru değiştirdim herifler 200'lüğünü çıkardılar
Fiyat konusunda 6500 TL olacağını sanmam(+50cc + abs). Dostum TVS ile Bajaj'ın kalitesini bir tutarsan hata yaparsın. Motor aksamı konusunda TVS Bajaj'dan bir gömlek üstün. Parça kalitesi de keza aynı.
geçen arkadaşın crf bendeydi.. kız arkadaşımla 120km git gel yol yaptık otobanda çoğu.. çok tatlı bi motor acayip hoşuma gitti.. 160kmh 2 kişi tık demeden oturuyor.. maşallahı var kıymetini bil makinenin..
Ayrıca tvs bajajdan 5gömlek üstün malzeme kalitesinde 1 değil.. ama bu motor bence gelmez bu yıl.. isotlarda o yetenek yok.. gözümle görmeden kimse inandıramaz beni..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
21 Ocak 2016, 09:58
@Mozgur
Bayadır ortalıkta yoktun göremedim seni hiç burda.
Dostum kızım oldu o alıyor tüm vaktimi (:
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
geçen arkadaşın crf bendeydi.. kız arkadaşımla 120km git gel yol yaptık otobanda çoğu.. çok tatlı bi motor acayip hoşuma gitti.. 160kmh 2 kişi tık demeden oturuyor.. maşallahı var kıymetini bil makinenin..
Ayrıca tvs bajajdan 5gömlek üstün malzeme kalitesinde 1 değil..
ama bu motor bence gelmez bu yıl.. isotlarda o yetenek yok.. gözümle görmeden kimse inandıramaz beni..
Zaten o yüzden hayıflanıyorum. Muhtemelen ben öldürene kadar kalır crf bende bir aksilik olmazsa . Valla geziyoz dağ bayır (: Ve İsotlar konusunda haklısın. Bu makinaya yazık oluyor İsotlar'ın elinde...
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
21 Ocak 2016, 10:44
Üst devirlerdeki sesinden anlaşıldığına göre bunda titreşim sıkıntısı yok sanırım. Gelirse çok iyi olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler