İstanbul Alibeyköy
Hemen hemen herkes biliyormuş o semtlerde bu adamı. Her msrka motorun her türlü modelinin piyasada bulunan bulunmayan Hertürlü parçasını yurtdışından getirtebilen bi adammış.
İstanbul Alibeyköy
Hemen hemen herkes biliyormuş o semtlerde bu adamı. Her msrka motorun her türlü modelinin piyasada bulunan bulunmayan Hertürlü parçasını yurtdışından getirtebilen bi adammış.
İşçilik dahil evet. Telefonda benim anladığım o. Telefonu verdim arayabilirsiniz
http://i66.tinypic.com/29l1uds.jpg
Bunun sebebi nedir? Ustaya göstermek gerekir mi?
Merhaba Arkadaşlar,Egzos da paslanma var ısıya dayanıklı galvaniz boya ile boyamayı düşünüyorum deneyen var mı ? işe yarar mı bu yöntem ?
Ben iki gün önce ısıya dayanıklı boya ile boyadım şu ana kadar boya atmadı hiç. Sadece manifolt boru çıkışında çok çok az.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
http://i67.tinypic.com/2hyxso4.jpg
Arkadaşlar bende 2 kere ısıya dayanıklı boya ile çok güzel şekilde boyadım. İlki 1 ay dayandı. Sonra yine paslandı. Sonra tekrar boyadım. 6 ay kadar dayandı sonuç yine hüsran. İki seferde de güzel zımpara yapmıştım. Ne yapsan olmuyor. Ben krom bi boru almak istiyorum. Fazla bağırmayan da bir egzoz, çok az bi sesi olan egzoz almayı düşünüyorum.
Bu arada 180 cc yaptırmak için verdiğim ustanın numarasını arayan konuşan oldu mu?
lastik modeli nedir prellinin bende duraction olani var egzost u firin boya harici dayanmiyor firin boyada 1 seneden sonra oda paslanmaya basliyor .
MT75. Tavsiye ederim, mükemmel bi lastik.
prelli duraction u 100 tl ye almistim 2 yil evvel bu mt75 i nekadara aldin kazasiz belasiz sürüşler.
Ağustos ayın da ön arka 500 liraya aldım. Sağolun size de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Dün sürat motor da xenon far taktırdım. 100 lira biraz fazla geldi, tereddüt ettim ama bu akşam test etme fırsatı bulduğum da iyi ki yaptırmışım dedim. Zaten indirim de yaptılar 80 liraya geldi. Görünürlük açısından çok işe yarıyor, yalnız uzun kısa araların da çok fark göremedim. Fotolardakinden daha iyi aydınlatıyor.
Kısa
Kısa
Uzun
Arkadaşlar merhaba bende ikinci el apache almaya karar verdim.almadan önce motorda dikkat etmem gereken neler var.benden önceki sahibinin rodajına önem gösterip göstermediğini nasıl anlarım.Almadan önce servise gidip göstermelimiyim?Deneyimli kullanıcılardan cevap bekliyorum.
Benim motor satilik kardes.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Göstergenin altındaki bağlantılardan bahsediyorsanız evet bi kaç kablo değiştirdi, kontağı açtığım da far direkt yanıyor. Bir de artık gaz verdikçe değil sabit oranda yanıyor. Pek anlamam ancak böyle tarif edebildim. Fileyi Şirinevler'de Trans Motor'dan almıştım. Monster amblemsiz düz siyahını heryer de bulabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)