Herkese Merhabalar arkadaşlar iyi günler dilerim tekeriniz düz bassın
Hikayeyi özet tutucam arkadaşlar ve abilerim.
Son 10 sayfayı takip ettim okudum yorumlar çok güzel bir kaç arkadaş var epey bilgisi Tvs Apache hakkında var EneS_Turker, mozgur, Traveler, Apices filan (yazamadığım kişiler alınmasın
)
Beyler abilerim şöyle bir husus var. Benim BeyazKurt lakablı bir YBR motosikletim var.
Geçen senelerde almıştım o sırada Apache'yle aynı fiyattaydı.
Apache'nin yeni kasasında Beyaz renk olmadığı için YBR'yi tercih etmiştim.
Fakat bu sene Apache o mükemmel kasasına Beyaz rengide eklemiş ve bu beni fazlasıyla cezbetti.
Bu sene değil fakat ileri ki zamanlarda TVS Apache planım var. Ama aklıma takılan bir kaç soru işareti de var.
1. Problem YBR 6.500 devirden sonra ayak altında karıncalanma hissi veren bir motosiklet. Peki ya Apache ? Megelliden sonraki titreşim aleti diyorlar. Bu konuda ki yorumlarınız nedir?
2. Soru işareti Ben YBR'de birkaç hafif yan yatma durumlarıyla karşılaştım lastikten dolayı. BeyazKurt'ta top speed'im 120 km/h Apache güçlü bir motosiklet bana sizce fazla gelir mi ?
3. Kullandığım motosiklet Hız motosikleti değilse hız takıntım yoktur. Önemli olan şehir içinde hızlı ivmelenmesi ve ışıklardan atik kalkması. Apache'de bu hususlar ne durumda ?
4. ve son sorum; İlla ruhsatta 2015 yazacak diye 300 400 lira fazla vermek istemiyorum. 1 - 1.5 senelik motosikletler uzun süre yatmasından dolayı herhangi bir problem teşkil eder mi ?
Bunun haricinde soracağım sorular zaten cevaplanmış tekrar tekrar sormanın alemi yoktur.
Gaziantep'de bir sefer Karataş bölgesinde Kırmızı yeni kasa TVS Apache görmüştüm. Sürücüsü de çok şıktı fullface kask, mont, eldiven tam takılmak istediğim tayfa adamı. O arkadaş buralardaysa bana bir ulaşsın ya tanışmayı çok isterim
Cevaplayan ve okuyan herkese teşekkürler ederim iyi günler tekeriniz düz bassın