arkadaşlar amortisör başlarındaki bir ucu kapalı somunların özel bir ismi var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
kör somunmuş da ben cıvatayı yalama etmişim somunda sıkıntı yok
arkadaşlar amortisör başlarındaki bir ucu kapalı somunların özel bir ismi var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
kör somunmuş da ben cıvatayı yalama etmişim somunda sıkıntı yok
Bugün forumdan tanıştığım hemşehrim Meki abiyle gidip piknik yapalım dedik.. daha uzun gidip yaylaya çıkacaktık ama yağmur olduğunu öğrenip vazgeçtik.. 20km uzaklıktaki Kat köyü mesire alanına gittik bi kaç saat yiyip içip sohbet edip geri döndük.. haftasonuda iş güç olmazsa uzun yol yapıp kampa gitmeyi planlıyoruz bakalım.. yetmedi 50 60 km yol yapmak bugün.. :(
Giriş 2 tl idi ve o kadar temiz bi mesire alanını istanbulda görmemiştim.. gurur duydum memleketimle :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
İki hafta önce motorlar hakında elifi görsem mertek zanederdim ,
Bugün motorumu aldım artık bende bu ailedeyim hepinizin tekeri düz bassın
aynı sorun bende de mevcut, motordaki çantayı sökerken fark ettik çantayı takan eleman kimse özenmemiş belli şuan üzerinde başka bir somun var
servise sordum oranın değiştirilemeyeceğini söylediler biniyoruz o şekilde bakalım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Uzun yola çıkmayı düşünüyorum 950 km civarı motorun dinlendirme aralıkları sizce ne olmalı arkadaşlar ?
ve yanıma almam gereken malzemeler nelerdir ?
Ön frene saygı duyuyorum
Motorun dinlendirme aralıkları felan çok iddialı laflar bunlar :D motoru bırakta sen ne zaman yorulursan o zmn dinlen motor gider lastik için önlem al başka bişeye gerek yok..heryer dinlenme tesisi zaten.. benzin derdimizde yok yarım deponun altına indikçe doldur kafan rahat git..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Tek cubuk benzin kac litre anlamina geliyor, test etmis olan var mi? Bir de yanip sonmeye basliyor cok az kaldi ise.
Bi kac sayfa geri de sormustum da arada kaynadi, titresimli motora biniyoruz bakmakta yarar var diye tekrar yazayim.
Titresim konusun da gecmis AEA videolarin da denk geldim, gidonun icini kum ile doldurmakdan bahsediyor Barkin Bayoglu. Her motora oluyor mu acaba? Deneyen var mi boyle bir seyi?
https://www.youtube.com/watch?v=6kAGlIUD9rU - 47:30
https://www.youtube.com/watch?v=haBTF1ZCf1Y - 1:07:20
Denemeye useniyorum valla, belki ilerki zamanlar da aklima gelirse denersem sonuclari yazarim, tabi kim bilir ne zaman..
Bu konuda bende çok hassas davranıyordu benzin biter, yolda kalırım diye.
4 senedir bu motoru kullanan bir arkadaş tek çizginin en az 100 km.götürdüğünü söyledi.
Birgün beraber gezerken denedim, gerçektende 100 km kadar götürüyor normal kullanımda.
Aynı olayı geçenlerde burada paylaştığım Akdeniz-Ege turunda da denedim.Bursa'dan Antalya girişine kadar tam yükle benzin almadan gittim. Depo yedeğe düşünce 40 km kadar gitmiştim. 571 kmde depoyu doldurdum.
Yaklaşık 13,87 litre benzin aldı.Yanı depoda daha 2 litre kadar benzin vardı.
Buradan da tek çizgide 100 km kadar gideceği ortaya çıkıyor.
Yine de riske girmemek için zamanında benzin almak en iyisi.Şamandıra arıza yapmış olabilir.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Geçenlerde tam 65 tl'lik benzin aldım. 14 küsür litreydi yanlış hatırlamıyorsam. Şuan 3 diş kaldı gösteriyor ve 393 km kullanmışım. Gerçektende 1 diş kalınca baya gidiyor. Bide Kağıthane'de oturuyorum sürekli trafik içindeyim ve artçımın olmadığı 1 km yaptığımı dahi hatırlamıyorum. Ona rağmen Yakıt gayet iyi
Şuan kullanmakta olduğum X-max 250 abs mi satıyorum.
Yeni kasa Tvs apache ile takas olur.
Yanlız lütfen aynasız, abart egzozlu, yere basık, üzerinde kamyon arkası yazısı bulunan motosiklet sahipleri takas teklif etmesin. Gerçekten motosiklet ruhunu benimseyen kişiler ulaşırsa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6697019/detay/
https://www.youtube.com/user/THOMRICH619/videos
Bi' kanal buldum Apache ile ilgili. Belki faydasi dokunur.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)