TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Haziran 2015, 17:06
drej73 adlı üyeden alıntı
benzin filtresi hacıabı.. depoyu sökünce görürsn zaten.. değiştirsen zararı olmaz.. zincir dişli seti alıcam bende orayıda arayıp sorayım en uygunu hangısıyse ordan alayım..
emreengin adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler cevaplar için peki gündüz ledi yada çakar taksam bağlantıyı nerden almalıyım.
direk kontaktan yada parklardan farketmez + olan herhangı bıyerden alabılrsın..
Faraday adlı üyeden alıntı
Merhaba değerli TVS Apache RTR 150 kullanıcıları
2. El olarak aldığım 2012 model motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum. Şu anda üstünde önde 3.00-17 arkada 3.00-18(Tubeless) Metzeler lastik var. Fakat ömrü bitmiş denilebilir. Bu motorda tubeless uygulaması doğru mu? Ya da herhangi bir sorun oluşturuyor mu? Öne 3.00-17 arkaya 3.25-18 iç lastikli Metzeler taktırmayı planlıyorum. Bu kararı edinebildiğim bilgiler ışığında verdim. Siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim bu uygulama hakkında?
Keyifli sürüşler dilerim.
tubeless sorun olmuyor hocam kullanabılrsın.. iç lastıkten daha saglam olur..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Reklamlar
-
27 Haziran 2015, 18:38
[QUOTE=EneS_Turker;3657134]benzin filtresi hacıabı.. depoyu sökünce görürsn zaten.. değiştirsen zararı olmaz.. zincir dişli seti alıcam bende orayıda arayıp sorayım en uygunu hangısıyse ordan alayım..
direk kontaktan yada parklardan farketmez + olan herhangı bıyerden alabılrsın..
Enes merhaba
zincir dişli setinin sonunu ben aldım
Yedek olarak olarak duruyor iş yerinde bulamazsan bendekini sana göndereyim.bana lazım olduğunda ya da bulduğun zaman gönderirsin sorun değil.
-
27 Haziran 2015, 20:45
Hacıabi ben buldum sürat motorda ancak senin aldığın yerde daha ucuz ise diye dedim.. ne kadara almıştın sen ? aciliyeti yok çok sağol düşünmen yeter ;) zinciri son kez gerdim işte gittiği kadar sonra mecbur alıcam artık binmeye bağlı ne kadar gideceği.. değişmişken zincir dişli hepsini değişiyim dedim 20bın km dir orjınalı duruyor..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
27 Haziran 2015, 23:03
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
benzin filtresi hacıabı.. depoyu sökünce görürsn zaten.. değiştirsen zararı olmaz..
Ustam deponun altina baktim benzin muslugu falan var baska benzin elemani yokki bu filtrenin takilabilecegi buyuklugunde bir yer goremedim
-
28 Haziran 2015, 01:01
Merhaba arkadaşlar üstatlara bir sorum olucak 2012 apachede farlar motor çalışınca yanıyor bunun kontaktan direk yapıldığını duydum fakat kimi iyi diyo kimi akü boşaltıyor diyor bunun doğru şekilde nasıl yapılır detaylı anlatabilecek olan varmı acaba teşekkürler.
-
28 Haziran 2015, 14:04
On lastik arkaya takilir mi? ebat uyuyor ama on icin uretilmis.
-
28 Haziran 2015, 14:46
Traveler adlı üyeden alıntı
On lastik arkaya takilir mi? ebat uyuyor ama on icin uretilmis.
yük endeksi uyuyorsa sıkıntı olacağını zannetmiyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
Ustam deponun altina baktim benzin muslugu falan var baska benzin elemani yokki bu filtrenin takilabilecegi buyuklugunde bir yer goremedim
drej73 benzın musluğu ile karbüratör arasındaki hortumu takip et kesin bulursun
-
28 Haziran 2015, 17:36
Depoyu sökmeden göremezsn.. şaseye bağlı bi parça beyaz görürsün zaten açtığında..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
al bak resim koyayım akünün ilerisine bak deponun olmadığı yere..
-
28 Haziran 2015, 17:54
Cümleten merhabalar. Aklıma takılan bir soru var ne zamandır sorucam soramıyorum. Sizin motordada gazı kesince böyle bir yavaşlama amann gitmicem ben demeler var mı ? ön diskte yamukluktan dolayı balata sürtüyor o biraz hız keser gibi oluyorda, sanki motor freni çok yapıyor gibi geliyor. Birde ön cam nerden bulurum uygun fiyatlı ? 120 liraya facebookta sakallı diye biri var o satıyormuşta çok mantıklı gelmedi yarım metre plastik iki civata için o para. Tekeriniz düz bassın.
-
28 Haziran 2015, 17:56
Depoyu sökmeden göremezsn.. şaseye bağlı bi parça beyaz görürsün zaten açtığında..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
http://i.hizliresim.com/EYZY9B.jpg
Tesekkurler ustam simdi acip bakcam
-
28 Haziran 2015, 18:07
[QUOTE=EneS_Turker;3658152]Depoyu sökmeden göremezsn.. şaseye bağlı bi parça beyaz görürsün zaten açtığında..
http://i.hizliresim.com/EYZY9B.jpg[/QUOTE
Bunun adına nokta atışı derler
-
28 Haziran 2015, 19:41
Baska motorlarda nasil bilmiyorum ama sizde de vites araliklari cok mu yakin? 15/km de 2. vitesi istiyo. 25 gibi 3. vites 40da 5. vites. 4u hatirlamiyorum.
Bilgilenmek amaciyla soruyorum acemiyim yeni basladim motor kullanmaya.
Tesekkurler.
-
29 Haziran 2015, 02:29
Baska motorlarda nasil bilmiyorum ama sizde de vites araliklari cok mu yakin? 15/km de 2. vitesi istiyo. 25 gibi 3. vites 40da 5. vites. 4u hatirlamiyorum.
Bilgilenmek amaciyla soruyorum acemiyim yeni basladim motor kullanmaya.
Tesekkurler.
Dediğin aralıklar çok düşük. Ama önemli olan hız değil devirin kaç olduğu. Başta ben de devirsiz kullanıyordum ama şimdi şehir içi tek kişi ortalama 6-7 bin arası vites atıyorum bu da hız olarak 1 de 25, 2 de 45... gibi devam ediyor. Bence senin kullanışınla alakalıdır bu durum. Zira bizim motor biraz devirli kullanılmayı sever Ama dediğim gibi hızdan önce hangi devir aralığında vites attığın önemli.. Nacizane diyeceklerim bu kadar, faydalı olur inşallah
-
29 Haziran 2015, 05:49
7bın devirden aşağı vites atmak motora işkencedir açık net yük bindirirsin motora.. hoş ben 8 bınden aşağı vites atmam ama 7 bin iyidir..
-
29 Haziran 2015, 12:16
http://i.hizliresim.com/EYZY9B.jpg
dostum açtım baktım iki parçanın birbirileriyle alakası yok tahminimce tvs scoty pep filresi bendeki fotoya iyi bakarsanız etrafının süzgeç gibi olduğunu görürsünüz yinede tşkkr.
-
29 Haziran 2015, 12:44
-
29 Haziran 2015, 12:52
ömerky adlı üyeden alıntı
Dediğin aralıklar çok düşük. Ama önemli olan hız değil devirin kaç olduğu. Başta ben de devirsiz kullanıyordum ama şimdi şehir içi tek kişi ortalama 6-7 bin arası vites atıyorum bu da hız olarak 1 de 25, 2 de 45... gibi devam ediyor. Bence senin kullanışınla alakalıdır bu durum. Zira bizim motor biraz devirli kullanılmayı sever
Ama dediğim gibi hızdan önce hangi devir aralığında vites attığın önemli.. Nacizane diyeceklerim bu kadar, faydalı olur inşallah
7bın devirden aşağı vites atmak motora işkencedir açık net
yük bindirirsin motora.. hoş ben 8 bınden aşağı vites atmam ama 7 bin iyidir..
Cok bagirimaya basliyo ama motor mecbur atiyorum. Devire bakmadan atiyorum. Kisaca 40 km uzerinde 5. vitesde gidiyorum. Daha rodajda belki ondandir. Bakalim daha acemiyim daha cok pratik... Tesekkurler
-
29 Haziran 2015, 16:36
kdiner adlı üyeden alıntı
o filtreye hangi akla hizmet benzin filtresi dersiniz benzinle alakası bıle egzos emisyon filtresi o
-
29 Haziran 2015, 21:11
Cok bagirimaya basliyo ama motor mecbur atiyorum. Devire bakmadan atiyorum. Kisaca 40 km uzerinde 5. vitesde gidiyorum. Daha rodajda belki ondandir. Bakalim daha acemiyim daha cok pratik... Tesekkurler
7bın devir civarı at vitesi.. devre bakmadan atıyorum olurmu ^^
dostum açtım baktım iki parçanın birbirileriyle alakası yok tahminimce tvs scoty pep filresi bendeki fotoya iyi bakarsanız etrafının süzgeç gibi olduğunu görürsünüz yinede tşkkr.
bilmiyorum hacıabı resimdeki değişik olabilir ama apachenın ki bu.. Sen niye aldın ne diye aldın kı onu ? Belki sana benzın fıltresı vermıiştir.. depodan karbüratore giden boruyu kesip arasına koyucaksın benzin filtresiyse. apachede yok orjinalde çünki.. Depo altındaki filtre bi çeşit emisyon gibi bifiltre .. motor bloğuna giriyor o borunun ucu..
-
30 Haziran 2015, 12:22
arkadaşlar castrol 4t 10w40 yağ kullanıyordum sanırım bu yağ buharlaşıyor viteslerde ya da seste bir sıkıntı yok fakat motor fazla ısınıyor ve yağ eksiliyor. Shell advance ultra 15w 50 koyayım diyorum önceki sayfalarda kullananlar olmuş memnunlar. motoru 7bin 8 bin devir aralığında kullanıyorum şehir çankırı ortalama sıcaklık yazları 25+
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler