http://www.hizliresimyukle.com/image..._111932.md.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/image..._111943.md.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/image..._130103.md.jpg
bunlar var suanda resim olarak kancaların ustu derı kaplı cızmıyo depoyu motoru aldıgım adam ilk gun taktırmıs sankı kaza yapöısta depo degışmış gıbı duruyo daha pırılpırıl depo =)
Hacı akü işini erteledim şimdilik.. çanakkale yolunda deli gibi şarj oldu şuan canavar gibi ama dayanmıcak yine biliyorum ^^ alırsamda yuasa yada bosh alcam..
çanakkale git gel 1010 km yol yaptık 2 gün içinde.. motor full dolu arka çanta yan çantalar topcase üstü demir ve depo üstü çanta ile ve artçılı yaptı bu yolu.. stabil 90-120 bandında gittik yolun durumuna göre.. 2 kişi 132km ye kdr çıktım.. apache candır..
geldik çok şükür.. pazar akşam 8 gibi girdik istanbula ama hava çok soğudu akşam.. tam bir aksiyon yolculuğu oldu.. giderken yağmurla , gelirken soğukla uğraştık ama çanakkalede hava muhteşemdi.. ortam güzzeldi.. gezdik yedik içtik eğlendik.. iyiki gitmişiz diyorum.. albüm yapıcaktım ama 100lerce resim arasından hangilerini seçsem bilemedim.. koyarım bi kaç tane ama yinede
istanbul kesmedi çanakkale yaptık dostum
amörtisörleri denedim , lastik havalarını her şekilde denedim lastık balansı attırdım ama yok aynen devam bendeki sallantı arkada metal plakalar fln var topcase tutturmak için.. fazla ağırlıktanda olabilir belki bilmiyorum ama alıştım cidden artık.. keşke çözebilsem ama topcaseden de vazgeçemiyorum
olur hacıabi bakarız bi ara havalar güzelleşsin.. 127 güzel bi hız 2 kişi ile.. bence gayet normal motor..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Bu arada Çanakkale GEzimizin fotolarını görmek isteyen arkadaşlar için albüm Linki atayım.. En ince detayına kadar resimler mevcut
https://www.facebook.com/enesturker6...3&uploaded=109
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Merhabalar,bende tvs apache alarak aranıza katıldım.
Bir sorum ile ilgili tecrubelerinize basvuracagim,yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Arkadaslar ben mototu km gostergesinde 4000 km aldim,fakat km saati değişmiş eskisinide verdi aldigim adam oda 2500 kmde,kuzene biratim bakim için oda gidip 4000 bakimi yaptırmış kitaba isletmis , ama aslen motor 6500 kmde, servisde tekrar 5000 kmde gel demis ne yapmami onerirsiniz,hava filtresi,yag filtresi,yağı,zincir ayari filan yapilmis. Motor garantili oldugundan yetkili servisten baskasinada pek gitmek istemiyorum, 6500 civari yapilan bakimla 4000de yapilan bakim arasinda fark varmidir ne yapmam gerekiyor? Simdiden tesekkur ediyorum ilgilenenlere
haci emmi 3-5 foto attagörek bence face yok Çanakkale gezisi benimde çok istediğim gezidir hele birde 18 martta gidilirse on numara olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
servis kitapçığından yazıyor sanırım buji ya 6 binde değişiyordu yada 9 binde birde sai filtresi var ama benimki hala değişmedi onun dışında ekstra bişey yok zaten servislerin bakım dediği olay yağ yağ filtresi hava filtresi buji değiştirmek ktapçıkta yazandiğer kalemlerin hiç birini yapmazlar
Benim servis herşeyi yapıyor valla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Benim servis herşeyi yapıyor valla.
Arkadaşlar biliyorum bu konu cok defa açıldı çok konuşuldu fakat bılgılere ulasamadım bı turlu. Affınıza sıgınarak yardımcı olmanızı ıstıyorum. 2011 model apache var ve hala lastıklerını degıstırmedım nasıp bu sezona fakat satıcı firmalarla da gorustum adamlar da apache sıkıntılı dıyor ve tek bı formatta lastık bulamadım.Varsa takım halinde mıchelın almak ıstıyorum ama ebatlarını bulamadım.Uzun yol yapıyorum tecrubem var ve vırajlara gırerken hop oturup hop kalkıyorum lastıklerden dolayı. Saglam basacak bı lastıge ıhtıyacım var. Kullanan arkadaslar 400 tl ye kadar butcem var. Nasıl yaparım hangı ebatlardan zıyade aldıgınız bıyer varsa önerirseniz link atabılırsenız cok sevınırım. bulundugum ılde ne motorcu ne lastıkcı mevcut bu yuzden elım kolum baglı. Sımdıden tesekkurler arkadaslar ..
Alabileceğin en iyi, en uygun takım lastik Metzeler ME22'dir.
http://www.motolastik.com/metzeler-m...2p-rf-pmu30243
Islak yolda patinaj çeker mi diye denerken tekere geldim mesela ilk aldığım zamanlarda.
Islak yol gördüğümde artık telaşlanmıyorum.
Hocam tesekkurler degerlendirecegim. birde irc yi onerdiler takim olarak bilgin var mi?
Arkadaşlar motorunuzu nasıl kilitliyorsunuz diye sürekli soranlar oluyor bence alarm şart ilk yapmanız gereken alarm bence birde ne tür bir alarm olduğu önemli nasıl bağlandığını önemli mesela ben alarmı 30 TL aldım 20 TL montaja verdim ve alarmı farin içine yerleştirdim anahtarı takmadan kontağı acabiliyorum stop ettirebiliyorum kilitlemeyi unuttugum zaman uyariyor ve en önemlisi elektrik sistemine dokunulduğu zaman anında alarm çalıyor,
Lastik alacaksan IRC'ye boşu boşuna para verme.
Metzeler ME22 en uygunu.
Ya da, Michelin Pilot Sport vardı ama artık o da üretilmiyor, onun yerine üretilen Street modeli var ama Sporty kadar iyi tutuşa sahip değilmiş.
Yurt dışından lastik getirtme ihtimalin var ama o da 600 TL filan tutuyordu sanırım.
Sen en iyisi motolastik.com'dan Köksal Bey ile iletişime geç, en son üretilen en yenilerinden bir çift Metzeler ME22 göndersin sana.
Lastiğin normali iç lastikli ama iç lastiksiz de kullanabilirsin. Bunun için iki adet tubeless için sibop lazım.
Takarken de jantın iç yanaklarındaki lastiğe değen yerdeki boyayı zımparalattırmayı unutma.
Eğer alırsan haber ver, lastiğin takılış yönü karıştırılabilir, onu da yazarız buraya.
Cümleten merhaba. Kırık ön çamurluğum var. Belli devirlerde zırıltı yapıyor. Bende yeni çamurluk aldım. Anladığım kadarıyla ön tekeri sökmem gerekiyor doğru düşünüyorum değil mi ?. İzmirde olan var mı tanışalım gezeriz benim tecrübe 200 km daha ama :(
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)