Selamunaleykum. Kardeşler bi sorum olacak 2010 apache nin on düzeni 2012 ye uyarmi ?
Benim makina da bu arkadaşlar servise bıraktım bugün yağına zincirine gidon yüksekliğine bakılacak.
Fotograflar görünecek mi bilmiyorum ama.
Bir de motorunu koyacak garajı olmayanlar nasıl güvenliğini sağlıyorsunuz? Bana fikirleriniz lazım.
https://docs.google.com/file/d/0B57h...p=docslist_api
https://docs.google.com/file/d/0B57h...p=docslist_api
https://docs.google.com/file/d/0B57h...FTC1MNlE/edit?
usp=docslist_api
eski haline döner bak şimdi hatırladığım 4 tane covata var onları gevşetince o amortisör borularını aşağıya doğrı itip gidonuada yukarı çekmen gerek ilk olarak gidonun altında amortisrö borularıı kelepçe gibi sıkan iki tane cıvata var sağda ve solda birinci ve ikinci fotoda gidonun bağlantı noktasının hemen altında bu iki cıvata bunları gevşet sonra dediğim şekilde amortisörü gidona sıfır şekilde yerleştir sonra farın altında kalan ve amortisörün esnemesini önleyen bir demir dahah var eğer onunda yeri değişmişse onuda aynı şekilde iki cıvata tutar ikinci fotoda gözüküyor onuda gevşetip eski yeri az çok belli olur oraya getirebilirsin olmadı yarın keçeden itibaren ölçer kaç cmde durması gerektiğini yazarım telden girdiğim için anca bu kadar yardımcı olabildim
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Motoru servise bıraktım. Yarın bakacağım neler yapmışlar.
rica ederim umaraım dediğim cıvataları anlatabilmişimdir hiç korkma eski haline döner kesmedikleri içinhangi şehirdesin bu arada yazmamışsın bursadaysan yapmazlarsa beraber hallederiz
geçenlerde plaka ampulünün tipini sormuştum sonunda öğrendim ve ledli sipariş ettim ampul tipi ba9s t4w benim aldığım çinli arkadaşta bu
http://tr.aliexpress.com/item/BA9S-B...mmendVersion=1
içinizde depo kılıfı kullanan var mı benimki 2011 makyajsız
Aga ben biraz merkezi bi yerde oturuyorum, burda öyle kolay kolay hırsızlık olmuyor ama yine de ana caddeye değil de sokak arasına bırakıyorum. Kaldırımda geniş bir alan var orada duvara dayıyorum, bir de ön tekeri büyük zincirle bağlıyorum. Onun dışında klasik direksiyon kilidi. Oturduğun yere bağlı biraz, çevreye güvenmiyorsan alarmlı bir disk kilidi taktırabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Dostlar bu Pazar küçük bi İstanbul turuna ne dersiniz, gelmek isteyenler olur mu?
Motosikleti ön tekerden mi kilitlemek daha sağlıklı yoksa arka tekerden mi?
motoru ön tekerden kıtlemeyın arkadaslar on tekerı sokmek cok basıt bırsey baglayabılıyorsanız şase den baglayınada tekeri söküp baska ön teker takar goturur motorunuzu.
@ koetsuji : nasılbir tur usumuyorsun belki bende nişanlımla turlayabilirim eger çalışmazsam beraber cıkabılırız.
Teşekkür ederim. Bandırmada oturuyorum ben. Bakarsın bi gün buluşuruz. Nasip bu işler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Bandırmada oturduğum mahalle sıkıntılı bi yer değil. Apartmanın açık otoparkı var. Zemine demir bir halka sabiteyip şasiden bağlamayı düşünüyorum artık. İleride de profilden kapalı bi garaj inşallah.
Arkadaşlar tvs mi sattım 2 adet ön arka lastiği (orjinal ) kaldı 1000 km de değiştirmiştim uygun şekilde muhafa ettim.istiyen olursa uygun bir fiata veririm.bilginiz olsun istiyen araybilir.5322124353
Ben kullaniyorum depo kilifi sormk ustedigin nedir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
enes geldiniszmi istanbula nasıldı yolculuk rahatmısı sorun varmıydı geldiyse paylasım bekliyorum =)
Arkadaşlar motorla gazladiktan sonra yanık koku, yağ kokusu gibi bir koku geliyor sizde de oluyor mu?
eger motor yeni ise motor blogundan falan koku gelir egzoz boyasından vs
.................................................. .................................................. .......................................
bugun 140 km istanbul içi gezi yaptım sarıyerden baltalimanı , beykoz , anadolufeneri , poyrazköy ,beykoz, üsküdar , kadıköy , kadıköyden beşiktaş tekrar sarıyer . olarak yaptım sabah 10:30 da cıktım ortalama ilk 6 saat 1 saatlik oturma cay icme vs vs yaptık diyebilirim . yani sunu cıakrdım bu motorla uzun gezi yapılabilir.
Bugün İskenderun gezisi yaptık 3 arkadaş. (TVS-YBR-CBF)
İskenderun'u çok beğendim. Bir avrupa şehri gibi güzel, kaliteli motosiklet(li) oranı da fazla, denizi var, kumu var, sahil bandı var, hemen yanında tepesi karlı ve sisli dik yamaçlı dağı var. Daha ne olsun.
Ben de şaka maka iyi geziyom ha, bi hafta metrelerce karla, bir hafta çamurlarla, bi hafta kumsalda...
Motorun görmediği kalmadı.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)