Arkadaşlar 2 hafta önce falan sağanak yağmura tutuldum, hava da karanlıktı yolda çukur varmış görmedim yanyoldan e5'e çıkarken düştüm. Hafif bi kazaydı bana bi şey olmadı da motora oldu sanırım. İlginç sesler geliyor sürerken. Bi türlü tamirciye de götüremedim. Eve yakın iki tamirci var ikisi de çakal. Biri sahte parça takıyor orijinal diye, biri aşırı fazla para alıp bir şey yapmıyor. Kadıköy'de TVS servisi var, ordaki adam da ilgilenmiyor motorla. Sürekli bu işten nefret ediyorum falan diyor
Parasını versek de zorla yaptırıyoruz o da eksik oluyor. Fatih, Beşiktaş arasında veya civarında tanıdığınız, iş ahlakı düzgün, "adam gibi adam" diyebileceğiniz dürüst motor tamircileri var mıdır? Ben motorda ne sorun olduğunu anlayamıyorum, şöyle baştan aşağı inceleyip sorunsuz hale getirebilecek bir uzman arıyorum. Apache'lerde uzmanlaşmış olursa daha iyi olur tabi
Bir de Fatih'e yakın olursa yine iyi olur. Uzaklara da giderim ama motor beni yolda bırakacak diye korkuyorum.
Ya da sizin içinizden Apache'den çok iyi anlayan biri varsa görüşsek bana senin motorda şu şu sorunlar var şu şu parçaların değişmesi lazım diyecek biri varsa o da olur, ben parçaları alıp değiştirtirim. Kendi işimi kendim yapmak en iyisi ama doğru düzgün anlamadığım için böyle bir yardıma ihtiyaç duyuyorum. Şimdiden teşekkürler.