depo üzerindeki çıkartmalar vernik altında mı yoksa üzerinde mi bilen var mı benimkiler solamaya başladı sökmek istiyorum
o zaman üzerindedir çamurluğu söktüm bir tek depo kaldı turuncular beyaz olmaya başladı
ben de kuyruk ve diğerlerini söktüm ama depo üzerindekiler duruyor depo üstündekiler çok kaliteli ama diğerleri biraz basit gibi ben diğelerini kolayca söktüm depo üstündekine hafif bir yokladım baktım tırnakla köşesi bir kalkmıyor vazgeçtim.. ama bir keresinde benzini fazla doldurduk haliyle biraz taşınca apache yazının üzerine akmış biraz sararttı ve hafif bir şekilde kalktı sildim şimdi çok az bir izle devem ediyorum ama etiketlerde ciddi bir sorun yok...
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
depo metal olduğundan daha iyi tutunuyor bu tarz yapışkanlar benimde depo kaldı havalar biraz ısınsın sıcak hava tabancasıyla girişirim işe
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
elimde tvs apache %100 uyumlu yan sanayi karbüratör var isteyene 80 tlye satabilirim
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Burada hava çok kötü değil ama tecrübesizlik var diye yollar ıslak olunca çıkmıyorum pek. İlk cemre düştü diye konu vardı belkide istanbula 1 aya kalmaz yaz gelir
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Haklısınız özellikle bahsettiğiniz tarife uygun zaman ve yerleri kolluyorum ek olarak araç ve yayanın olmadığı yada çok az olduğu yerlere gidiyorum.
Selam arkadaşlar.
2012 Model 11.000 Km'deki apachemin Krank ve Silindir-Piston parçalarını servisinden değiştireceğim.
Değiştirdikten sonra 3.500 TL'den satışa sunacağım.Almak isteyen olursa irtibat kurabiliriz.
Bakımı yeni yapıldı lastikleri yeni takıldı çok iyi durumda.
Arkadaşlar 2 hafta önce falan sağanak yağmura tutuldum, hava da karanlıktı yolda çukur varmış görmedim yanyoldan e5'e çıkarken düştüm. Hafif bi kazaydı bana bi şey olmadı da motora oldu sanırım. İlginç sesler geliyor sürerken. Bi türlü tamirciye de götüremedim. Eve yakın iki tamirci var ikisi de çakal. Biri sahte parça takıyor orijinal diye, biri aşırı fazla para alıp bir şey yapmıyor. Kadıköy'de TVS servisi var, ordaki adam da ilgilenmiyor motorla. Sürekli bu işten nefret ediyorum falan diyor Parasını versek de zorla yaptırıyoruz o da eksik oluyor. Fatih, Beşiktaş arasında veya civarında tanıdığınız, iş ahlakı düzgün, "adam gibi adam" diyebileceğiniz dürüst motor tamircileri var mıdır? Ben motorda ne sorun olduğunu anlayamıyorum, şöyle baştan aşağı inceleyip sorunsuz hale getirebilecek bir uzman arıyorum. Apache'lerde uzmanlaşmış olursa daha iyi olur tabi Bir de Fatih'e yakın olursa yine iyi olur. Uzaklara da giderim ama motor beni yolda bırakacak diye korkuyorum.
Ya da sizin içinizden Apache'den çok iyi anlayan biri varsa görüşsek bana senin motorda şu şu sorunlar var şu şu parçaların değişmesi lazım diyecek biri varsa o da olur, ben parçaları alıp değiştirtirim. Kendi işimi kendim yapmak en iyisi ama doğru düzgün anlamadığım için böyle bir yardıma ihtiyaç duyuyorum. Şimdiden teşekkürler.
Üstteki arkadaşa yardımcı olalım.
-----
Bugün yine karda sürdüm. Ön tekerde halen kar duruyor.
Not: Duvardaki yazıyı ben yazmadım.
Selamlar,
Yeni kasa TVS Apache motorum için Metzeler ME22 lastik aldım ama arka lastik çap sebebi ile uymadı. Eski kasa Apache ile uyumlu. Lastik ölçüleri 3.50 R18. Yeni kasada arka lastik çapı R17 imiş. Bu sebeple lastik elimde kaldı.
Lastiği almak isteyen olursa mesaj atabilir. Fiyatı 170 TL'dir.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)