Bi bizim okul tatl değil zaten anasını satıym
Valla tatil olmayan bi bizim üni var heralde :D havalar biraz düzelsin hem sınavlar bitsin ztn olmasın tatil ya.. bi daha sınav stresiyle uğraşamam.. memlekete gitme planı var belli değil bakalım nasl olcak.. motor da yatıyo garibim ..
Adaş motorun arkadan fotoğrafını çekip koyar mısın? 130 arka lastik nasıl durmuş bi görelim :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apache-subatta-askerim-acil-satilik-25-gun-icinde-195909053/detay/
SATLIK APACHE ŞUBATTA ASKERE GİDİYORUM SON 20 GÜN
Karda motosiklet böyle kullanılır.
Yol tutuşu ciddi oranda arttı fakat yere değen kısımlar patinaj yüzünden koptu.
Ben de o kısımlara bisiklet iç lastiği sarmayı düşünüyorum.
Başka bir önerisi olan var mı? Takıp çıkarması kolay olsun ama.
Amaan tirilyoner olcazda nolcak.. öğrencilik gibisi varmı paso yatıyoz.. :D hayat bize güzel.. ben memnunum bu halimden ^^ gözüm yok fazlasında :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Plastik kelepçeler en pratiği.. hem ucuz hem basit.. deneyin bence..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Cırt denilen şey mi? Onlar çok ince. Kalınları da var mı?
Nerede satılır bunlar?
var kalinlar hatta plastik kelepçe olarak kullaniyorlar her yerde var yapı marketlerde hirdavatcilarda elektrikcilerde var
Zincir takimi ve zincir kaç binde değişir.
Selamın aleyküm arkdaşlar herkese hayırlı satışlar öncelikle Motorum 2012 olup 2014 trafiğe cıkışlıdır 6.690 kmde olup plaka ruhsat muayne sigorta herşeyi mevcuttur motorda cizik dahi olmayıp titizlikle kullanılmıştır tüm bakımları özenle yapılıp faturalanmıştır Bursa beymoto tvs bayisinde yapılmıştır . Kask ve eldiven yanında verilecektir. Pazarlık sünnettir YILDIRIM/BURSA
Fiyat 3.900
GSM= 0545 804 24 07
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5429059/detay/
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
14 bin de motor zincir dişli iyi durumda 10 bin daha gider inşallah honda tiwistr da 45 bin gitmişdi zincir dişli öylede sattim cantamda sürekli zincir yağı vardır yağmurdan sonra unutmassam yağlarim yaz lari 500 km de bir .
sağlamsa elleme benimde zincir daha yarı gerginliğe gelmedi oringli olduğundan daha uzun ömürlü oluyor
Yarı gerginlik dediğiniz nedir?
Ayrıca zincir ayarını nasıl yaptırmalıyım? Gergin veya bol olduğunu tam olarak nasıl anlarım?
özellikle motoru kullanmayacağın zamanlarda yağlamaya özen göster... mesela akşamları işin bittiğinde.. bide ben 500 km de yağla 1000 km de yağla bunlara karşıyımö... zincirin yağlıdır ama 2 -3 saat yağmur altında kullandınmı zinciri akşam yeniden yağlanmalısın... yada çok tozlu köy yollarına gittin zirciri temizleyip yaplamalısın.. km düşünmeksizin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)