Ben de sadece bir kere 140 km/h gördüm. Yokuş aşağı rüzgar destekli bir otobanda.
Sanırım bizim TVS'ler de yaklaşık 5 km/h fazla gösteriyor.
Normalde de 110 civarı hızla gidiyor sabit olarak.
Ben de sadece bir kere 140 km/h gördüm. Yokuş aşağı rüzgar destekli bir otobanda.
Sanırım bizim TVS'ler de yaklaşık 5 km/h fazla gösteriyor.
Normalde de 110 civarı hızla gidiyor sabit olarak.
ben geçen sene apache almayı istemeden önce aynı iş yerinden bi abi daha yeni rodajdan çıkmış bi apache aldı 2012 model üç motor otobana çıktık motorlar ( mondial 151 rs 43000 km de honda cb 125 e 5000 km de ve apache 3500 km de ) eskı sahıbı hıc zorlamamış motoru en fazla 100 yapmış bırakmış alan abi otobana çıkmadan once 110 yapmıstı kademe kademe hızı arttırmak ıstıyodu otobana cıkalım dedık ucumuzde artcı var benım motorda ben 65 kg artcım 95 kg honda 68 kg artcısı 65 kg apache 85 kg artcısı 87 kg nasıl otobana cıktık apache uctu aramızda ılce boy fark vardı ben en fazla 110 gordum hondayla kafa kafaya gıttık rampada honda da benım motorda gaz kestı apache etkılenmedı ıste orda apache ye asık oldum adam cok rahat artcıyla beraber duz yolda 135 gordu yarıs yapmak ıcın cıkmadık maksat eglence olsundu hondanın sahabı sızın motorlar 150 lık dıe kendını avutmaya calıstı çin malı 4 vites kayışlı bir motorlar kafa kafaya kaldı diye.... kendı dusuncemı soyluyorum apache 150 cc 14 hp cok ıyı rodaj yapılmıssa bakımları zamanında yapılıyorsa duz yolda rahatlıkla kasmadan 130 gormelı
%10 fazla gösteriyor ortalama gpsle ölçtüğünüzde bazen dahada fazla çıkabiliyor
bu arada ben bu motoru 3 yıldır kullanıyorum ve 50 kgyim dişli değişimi olmadıysa o hızla %100 doğru görmeniz imkansız bu arda lastik çapınında büyümesi yada küçülmesi hız göstergesinin yanlış göstermesini arttırır
bu arada t madde sağlam bir cbr 125 grenaj farkından apacheyi geçiyor
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Yeni kasa cbr 125 ile bizim motor düzde aynı gidiyor bayırda apache cbr'ı geçiyor yalnız bu yıl Tatil dönüşü eski kasa Cbr 125 beni çok fena haşamat etti sanırım karbüratörlü olduğu için daha iyi gidiyor gerçi benim motorda çadır çanta falan full doluydu ama bilmiyorum artık
cbr demedım cbr 125 cc ama hem su sogutmalı hem 6 ılerı hem grenajları ona gore yapılmış cbr la 160 goren enes gb bı kac kısı bu sıteden olmustu....stabıl 130 la gıder demedım...yenı kasa cbrın kasası lastıklerı agır gelıyodur ondan apache le kafa kafaya gıdıyodur
igneadaya giden varmı hangi güzergah iyidir demirkoy mu komurkoy üzerimi ?
Ee beyler bayram bitti sayilir.. napiyoruz hadi bKalim istanbup ve yakin olanlar toplanalim hep beraber gazlayalim biraz.. bugun geldim istanbula kontak cevircem birazdan..bugun motorun bakimini yapar aksama kadarda gezerim ins.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Varsa bugun musait olan bana ulaşsin takiliriz.. ;) 541 823 60 94
Merhaba arkadaşlar. 2012 modelinden TVS apache almayı düşünüyorum ilk motor olarak. Ancak ilanların çoğu 10 bin KM üstü. Sizce Apache alırken KM üst sınırım kaç olmalı? Elbette kullanım koşulları da büyük etken ancak 17 binde bir Apache buldum ve almayı planlıyorum. Önerileriniz nelerdir?
2.EL motor almak isteyen birçok insanın merak ettiği ve kafasını karıştıran , bir bilene danışayım dediği sorular bunlar .. ama biz burdan yorum ne kadar yapsakta eksik kalır.. motoru yakından görmeden anlamak imkansız bazı şeyleri.. En temizi motoru alıp işinin ehli bi motorcuya götürmek olur.. 20 30 tl para verirsin ama diğer türlü alıpta başına 100lerce TL masraf alabilirsin.. emin ol götürüp göstermen daha Kârlı.. km sınırına gelince bişey diyemem tabi ama ben 10bın km sınırını geçmeyen ilanlara bakmıştım alırken.. zira motorun 0 a ne kadar yakınsa o kdr kafan rahat eder.. Birde motorların piyasası belli zaten.. ihtiyaç sahibi birini bulup extralı motor almaya bak.. ne kadar temiz olsada illaki lastık çanta gibi masrafların olacaktır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
Bende bugun 120km fln yaptım istanbul içi sağa sola boş boş gezip
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
bu hafta sonu olmadı toplanabiliriz bende az once igneadadan geldim 530km lik yolculuk ve duş pahabiçiliemez
Arkadaşlar, motoruma branda almayı düşünüyorum. Acaba brandanın boyutu çok önemli midir? Mesela şu branda olur mu?
http://www.motosella.com/U516,40,tex...ndalar-tex.htm
Brandaların kalitesi neye göre belirlenir? Kalitenin önemi var mıdır?
-------------
Ayrıca bu hafta Metzeler ME22'yi sipariş ediyorum, büyük ihtimalle orijinal iç lastiğim ile birlikte kullanacağım.
s.a arkadaslar.225 km de 5.10 litre yakması normalmı bana bıraz fazla yaktı gıbı geldı bu defa.ama hep şehir içi kullanım 5-6 defa 110-120 km/h (12 km)cevre yolunda bastım. katalizör iptalide var onıunda etkısı oluyor yakıta
Ben motoru aldığımdan beri kenarları lastikli çarşafla örtüyorum. Adana'da balkon altı, Osmaniye'de ise apartman içinde park ettiğim için yağmur filan da gelmiyor zaten.
Ayrıca hep duvara sıfır yanaştırıyorum hep. Genellikle akü tarafını duvara denk getiriyorum.
---------
Peki, şu alttaki resimdeki gibi bir yan çanta için illa arka demiri değiştirmek gerekir mi? Arkadaş öyle yapmış, öyle yazmış yazısında.
(Önceki sayfalarda.)
Hiç bir tadilat filan yapmadan, böyle bir çantayı kolayca tak çıkar yapamaz mıyım? (Uzun yolda kullanmak için alacağım.)
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)