TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Haziran 2014, 17:44
M.balibey adlı üyeden alıntı
fren testini onlar mı yapıyor biz mi birde neden makinede yapmıyorlar ki
biz yapıyoruz, epey bi hızlan ve önüne bişey fırladığını farz ederek asıl frenlere dedi oradaki görevli, sonra da elle ön tekerleğin dönüp dönmediğini kontrol etti fren sıkılı iken. makina falan yoktu, belki başka istasyonlarda vardır bilmiyorum ama çok kafana takma geçersin yazdığım temel şeylerde eksiğin yoksa problem çıkmaz, en kötü ihtimal hafif kusur yazar yine geçirirler motosikletlere çok detaylı bakmıyolar gördüğüm kadarı ile ama araçlarda her birinin ayrı makinası var, kontroller daha sıkı
Reklamlar
-
21 Haziran 2014, 18:10
suatt adlı üyeden alıntı
biz yapıyoruz, epey bi hızlan ve önüne bişey fırladığını farz ederek asıl frenlere dedi oradaki görevli, sonra da elle ön tekerleğin dönüp dönmediğini kontrol etti fren sıkılı iken. makina falan yoktu, belki başka istasyonlarda vardır bilmiyorum ama çok kafana takma geçersin yazdığım temel şeylerde eksiğin yoksa problem çıkmaz, en kötü ihtimal hafif kusur yazar yine geçirirler motosikletlere çok detaylı bakmıyolar gördüğüm kadarı ile ama araçlarda her birinin ayrı makinası var, kontroller daha sıkı
ben aracımda kusursuz geçtimde benim korkum millet sıra alanında dolanıyor birine patlamamk şubat ayında arabayı götürdüğümde çocuklar koşturuyordu araçların sıralandığı yerde
-
21 Haziran 2014, 18:20
ben aracımda kusursuz geçtimde benim korkum millet sıra alanında dolanıyor birine patlamamk şubat ayında arabayı götürdüğümde çocuklar koşturuyordu araçların sıralandığı yerde
Az önce arkadaşın cbf'ini maslaktaki motorsiklet muayene istasyonuna götürdük.Motorsiklet istasyonu olduğu için tüm aletle motorsiklet için motoru kullandırıp fren yapmak falan yok.Silindir şeklinde dönen tekerleklerle kontrolü yapıyorlar.Şansımıza fren ampülü patlamış.Muayeneden geçemedik hemen arayıp tekrar randevu aldık aynı gün için ampulü değiştirdik ve muayeneden geçtik.Işıklandırma sistemi çok önemli sinyaller uzun kısa farla fren lamban yansın yeter birde korna önemli gerişi hiç takma
-
21 Haziran 2014, 18:32
o zaman oradaki görevliye baştan söyleyecen. ''fren esnasında çarpılan geberen meberen olursa mesuliyet kabul etmem.'' diyecen
-
21 Haziran 2014, 20:42
drej73 adlı üyeden alıntı
benim boyum 1,95 kilom 80 2011 apache gayet normal duruyor altımda hatta fotolarda far atabilirm ama yeni modelleri bilmiyorum dahamı kısa yapmışlar acaba?
Altın elbiseli adam da eski kasa test ediyordu onda da güzel duruyordu ama ya benim oturduğum motorda bi modifiye vardı yada bildiğin yeni kasa ufak tasarlanmış :/
İlk fırsatta farklı bi 2013 kasa bulursam tekrar deneyeceğim.
-
21 Haziran 2014, 23:33
suatt adlı üyeden alıntı
o zaman oradaki görevliye baştan söyleyecen. ''fren esnasında çarpılan geberen meberen olursa mesuliyet kabul etmem.'' diyecen
haberlere çıkmazsak iyidir
-
21 Haziran 2014, 23:40
yurtışından getirtmek lazım aslında en güzeli ben bir ara pirelli sport demon modelini kafaya takmıştım sonradan hevesim geçti
içinizde muayeneye giren var mı benim zamanı geldi motosikletle ilk defa gideceğim için neler yapıyorlar merak ediyorum
Diğer arkadaşların yazdığı rutin kontroller yapılıyor. fren kontrolüne gelince benim gittiğim istasyon motorlar için değildi o yuzden şöyle git arkayı bi kaydır bakalım dedi. Skuterle gazlayıp bi kaydırttım tamam dedi o kadar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Bune adlı üyeden alıntı
Altın elbiseli adam da eski kasa test ediyordu onda da güzel duruyordu ama ya benim oturduğum motorda bi modifiye vardı yada bildiğin yeni kasa ufak tasarlanmış :/
İlk fırsatta farklı bi 2013 kasa bulursam tekrar deneyeceğim.
Yav sen altınelbiseliye bakma ,uzunboylular için ideal diyoda benim boy 180 benim bile dizler kırılıp yere basıo ,yani bizim apacheler alçak. yeni kasadan bahsediom ama eskı kasada aynı yanlışım yoksa. Altın elbiseli apache tanıtım filminde bu sınıfta başta gelicek tercihlerden biri demişti bu tvs için, gecen akşam canlı yayında tvs yaramaz gibisinden ima da bulundu belki izleyenler olmuştur. Zaten adamın işi tamamen ticari kendisiyle tanışma fırsatım oldu videolardan izlediğimiz gibi biri değil yani her sözune ınanmayın .
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
22 Haziran 2014, 00:31
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Diğer arkadaşların yazdığı rutin kontroller yapılıyor. fren kontrolüne gelince benim gittiğim istasyon motorlar için değildi o yuzden şöyle git arkayı bi kaydır bakalım dedi. Skuterle gazlayıp bi kaydırttım tamam dedi o kadar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Yav sen altınelbiseliye bakma ,uzunboylular için ideal diyoda benim boy 180 benim bile dizler kırılıp yere basıo ,yani bizim apacheler alçak. yeni kasadan bahsediom ama eskı kasada aynı yanlışım yoksa. Altın elbiseli apache tanıtım filminde bu sınıfta başta gelicek tercihlerden biri demişti bu tvs için, gecen akşam canlı yayında tvs yaramaz gibisinden ima da bulundu belki izleyenler olmuştur. Zaten adamın işi tamamen ticari kendisiyle tanışma fırsatım oldu videolardan izlediğimiz gibi biri değil yani her sözune ınanmayın .
Altın elbiseili bu sınıf içinde değerlendirmişti boy konusunu 1.85 boyunda apache kullanan arkadaşım var kendisi gayet memnun ayrıca canlı yayında tvs yaramaz demedi distribütöre ve servislere dokundurdu lafı gerçekten motor güzel servisler berbat distribütörü kötü.
-
22 Haziran 2014, 02:39
bana yardım edebilecek kimse yokmu
-
22 Haziran 2014, 08:09
Fevzi can adlı üyeden alıntı
bana yardım edebilecek kimse yokmu
kardeş xenon far olur hemde çok güzel olur fiyatı 150 lira gibi bişey ama bağlatmak biraz uğraşıtırıcı öncelikle iyi bir tesisat ustası motorcu bulman gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam apache h7 diydi farı tutan gövde iptal oluyo aklında bulunsun xenonla birlikte orijinal olan bu içine geçen siyah aparat olmuyo ya sökmen gerekecek yada dışında duracak. beyne giden elektriğe far rölesi bağlattırman gerekiyor akünün voltajı xenon u yakmaya yetmiyor başka bi yolda aküden direk elektrik alıp düğme yapabilirsin yani xenon olur benim apachimde vardı (2011 model)
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
23 Haziran 2014, 00:11
Arkadaşlar bugün hava filtresini kontrol edeyim dedim alt tarafa bir baktım yağ var neden olabilir?
-
23 Haziran 2014, 00:47
2013 kasalarda hangi lastik tercih ediyorsunuz. savamc18ler nasıl kullanan varmı yada duro?
-
23 Haziran 2014, 01:08
designserhat adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün hava filtresini kontrol edeyim dedim alt tarafa bir baktım yağ var neden olabilir?
karter havalandırmasından gelir o motorun sağında arkaya doğru dikine hortum çıkar kutuya bağlanır yağ buharı için
-
23 Haziran 2014, 01:13
karter havalandırmasından gelir o motorun sağında arkaya doğru dikine hortum çıkar kutuya bağlanır yağ buharı için
Bugün arkadaşın motoruna baktık onun hava filtresinde de vardı peki sebebi ne?Sizde de var mı?
-
23 Haziran 2014, 01:32
designserhat adlı üyeden alıntı
Bugün arkadaşın motoruna baktık onun hava filtresinde de vardı peki sebebi ne?Sizde de var mı?
bende açık hava filtresi var tüve göre açların dışarı hidrokarbon vermesi yaska bu yüzden hava filtresi kutusuna bağlayıp motorda yakıyorlar ben açık hava filtresni kutunun içinde monnte edince o hortumun ucunada krank filtresi denilen filtreden taktım sai filtresinin yanına kelepçe ile monte ettim o yüzen artık olmuyor fakat siz yaparsanız o deliği mutlaka kapatın yoksa hava filtresinnin bir anlamı olmaz önceki sayfalarda benim yaptığım işlemin fotoları vardı
-
23 Haziran 2014, 01:50
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
[/COLOR]
ysrats17 adlı üyeden alıntı
Yukarıda arkadaş gayet güzel açıklamış ilk yağ değişimine kadar bol bol vites değiştirmeyi öneriyorlar ve yumuşak kullanmak gerek motoru fazla yormadan usul usul gitmek lazım. Ben kendi motorumda rodajı güzel yapamadım mecburiyetten ilk 500km nin 350 km si şehirler arası yolda geçti mecbur sabit devirde 70-80 km hızda kullandım şuan motor 4000km yi geçti bariz bir sıkıntısı yok ama arkadaşın verdiği sigara örneği gibi rodajın iyi yada kötü olması ilerleyen zamanlarda karşına olumlu yada olumsuz sonuçlar çıkarıyor. Sen en azından ilk yağ değişimine kadar usul usul kullan fazla yardırma derim.
valla çok teşekkür ettim hocam öneriler için.
-
23 Haziran 2014, 09:33
-
23 Haziran 2014, 11:51
sbr adlı üyeden alıntı
Serhatcım yine bulmuşsun kafana takacak bişey
) balibeyin dedikleri doğru sıkıntı yok
başka yerlerde problem ara
Aha sabri yakalandım gene sana
Bu sefer takmadım zaten ya çünkü kaan'ın kutu da öyleydi
-
23 Haziran 2014, 14:53
Merhabalar. Bugün lastikleri değiştirmek için servise gittim ön arka michelin takılacaktı fakat michelin 18 apachenin ön jantı 17 yani uymadı. Arkaya michelin öne irc takalım dedi servis. herhangi bi sorun yaratır mı?
-
23 Haziran 2014, 18:34
sozerten adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Bugün lastikleri değiştirmek için servise gittim ön arka michelin takılacaktı fakat michelin 18 apachenin ön jantı 17 yani uymadı. Arkaya michelin öne irc takalım dedi servis. herhangi bi sorun yaratır mı?
İrc tavsiye etmiyorlar. Sava bak mc 18 modeli uyumlu öne 100 tl civarında fiyastı var. Memnunum kalite iyi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler