TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2014, 23:49
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Neden olmuş olabilir bu olay daha 4300 kmde motor? Ayrıca dot 4 fren hidroliği önerebileceğiniz güzel bir marka var mıdır? ön fren garç garç yapmaya baslamıştı zaten.
ön frenin ses yapmasının nedeni araya kum tanesi kaçmasından olablir yada motorunuz yenideolsa uzun üre dükkanda beklediyse balata sertleşmiştir nemolayıysa belki fabrikadan kapağı düzgün kapamamış olabilirler görmeden ne söylesem yalan olur eğğer bütçeniz varsa motul rbf660tı sanırım onu alabilirsiniz fakat 80 90 tl civarı yok kadar vermem derseniz castrolün dot4 yağları var 13-15 tl onlarda işinizi görür
Reklamlar
-
17 Mayıs 2014, 00:02
M.balibey adlı üyeden alıntı
ön frenin ses yapmasının nedeni araya kum tanesi kaçmasından olablir yada motorunuz yenideolsa uzun üre dükkanda beklediyse balata sertleşmiştir nemolayıysa belki fabrikadan kapağı düzgün kapamamış olabilirler görmeden ne söylesem yalan olur eğğer bütçeniz varsa motul rbf660tı sanırım onu alabilirsiniz fakat 80 90 tl civarı yok kadar vermem derseniz castrolün dot4 yağları var 13-15 tl onlarda işinizi görür
Motül ü barkın bayoğluda söylemişti ama o kadar bütcem yok malum öğrencilik castrol dot4 alayım o zaman. Kitapcıkta yanlıs hatırlamıyorsam dot3 ve dot4 yazıyordu. Dot3 konsa ne olur, dot4 konsa ne olur?
-
17 Mayıs 2014, 11:41
Merhaba arkadaşlar küçük bikaç sorum olacak. 5800 kmde bakımları düzgün yapılmış 2013 apachem var en son bakımda hava yakıt yağ filtresini yağını değiştirdik biliyo ngk ile değiştirdik. Kışlık ayarları sanırım subaplar şimdi onu yazlık ayara aldılar dediklerini göre. Evet bişeyler değişti eskiden tek Marsta calisiodu şimdi bazen tek kısa marsta calismio. Benzin/hava oranı ayarı falan mı olmuş oluo.birde geçen gün motorun gostergesine göre 147 yaptım motorla ama bazen de 5 viteste gitmek istemiyor yavaş yavaş hız dusuo ama 4 vitese indiğinde tekrar hızlanabiliyor. Bi arkadaşım motor acilmamistir daha dedi ama 6000 km oldu nerdeyse və açılmamış motorda 147hiz yapılır mı.
-
17 Mayıs 2014, 16:50
Motül ü barkın bayoğluda söylemişti ama o kadar bütcem yok malum öğrencilik
castrol dot4 alayım o zaman. Kitapcıkta yanlıs hatırlamıyorsam dot3 ve dot4 yazıyordu. Dot3 konsa ne olur, dot4 konsa ne olur?
hem yapıları farklı hemd dot3ün kaynama sıcaklığı daha düşüktür arada çok fiyat farkı olmaz almışken dot4 al derim
-
17 Mayıs 2014, 18:15
Darricklamg adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar küçük bikaç sorum olacak. 5800 kmde bakımları düzgün yapılmış 2013 apachem var en son bakımda hava yakıt yağ filtresini yağını değiştirdik biliyo ngk ile değiştirdik. Kışlık ayarları sanırım subaplar şimdi onu yazlık ayara aldılar dediklerini göre. Evet bişeyler değişti eskiden tek Marsta calisiodu şimdi bazen tek kısa marsta calismio. Benzin/hava oranı ayarı falan mı olmuş oluo.birde geçen gün motorun gostergesine göre 147 yaptım motorla ama bazen de 5 viteste gitmek istemiyor yavaş yavaş hız dusuo ama 4 vitese indiğinde tekrar hızlanabiliyor. Bi arkadaşım motor acilmamistir daha dedi ama 6000 km oldu nerdeyse və açılmamış motorda 147hiz yapılır mı.
subapları hiç elletmeseydin keşke kurcaladıkça bişey çıkar daha 6000deki motorun subabına ne olurda değiştirmiş o usta
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
17 Mayıs 2014, 18:55
Darricklamg adlı üyeden alıntı
sübabların yazıkışı bildiğim olmaz ayarı vardır onu yaparsın genleşme payı için o kadar muhtemelen yanlış ayarlamış olabilir ama 147 nasıl gördün alt redüktörde sorun vardır benimde 1. vitste 160 görmüştü sonradan saymamaya başladı muhtemelen karbüratörün ayarını değiştirmişlerdir gaz telinin altındaki vida sola çevirerek ayarlayabilirsin motorun açılmamasını neye bağlamış arkadaşın arabalarda kötü rodajla iyi rodaj yapılmış araba arasında dynoda 1 1.5 beygir fark oluyor bunu hissetmen mümkün değil bizim motorun %1lik kaybını nasıl hissedeceksin 5. viteste hızlanmamasının sorunu farklıdır diafram patlak olabilir mi gerçi 4. viteste hızlanıyor demişsin yada redüktör bozuk oldğundan hızı yanlış gösteriyor
-
17 Mayıs 2014, 22:00
Subaplar değişmedi zaten de subap ayarı yapıldı dedi buji falan değişti dediğim gibi.o km gostergesinde benimde sorun vardı garantiden degistirdiler. Sonra geçen gün izmirden çesmeye giderken 147 gördüm bakımdan və buji ile ön dişli değişmeden önce 137 görmüştüm max.ama işte bazen 5.viteste gitmek istemio motor 4.viteste iyi ama bazende gazı yedikce yiyo bugün yine 145 gördüm ibrede. Bi şikayetim yok ama 5.viteste bazen gaz yememesi motorun isinmasindan kaynaklanio falan olabilir mi çünkü 100km yolu hep son surat geliyorum ortalama 115-120km hızla. Boguluyor falan olabilir mi. Teşekkürler
-
17 Mayıs 2014, 22:08
TVS Apacheye kaç k xenon takmalıyım ? xenon neleri etkiler ve marka tavsiyeniz nedir ?
-
17 Mayıs 2014, 22:12
-
17 Mayıs 2014, 23:02
-
17 Mayıs 2014, 23:11
illa xenon takacaksan statör lehimlerinin yerini değiştir ki aküyü bitirmesin
onun haricinde hangi markayı alırsan al yeterki aldığın yer sağlam olsun sorun çıktığında birebir değişim yapsın
M.alibey selam. çanakkalede ogrencıyım, ızmırde yasıyorum normalde. Sürat motora mail attm aradılar c.kalede degil ama izmirde xenon u anlatarak (konjektörü,statörü vs) bir usta önerdıler. Ona anlatırız o xenonu takar biz sargıyla oynuyoruz dediler.
Sen bu işlerden anlıyormusun? Xenon takmak istiyorum ama bu muhabbete takamıyorum. Yardımcı olursan memnun olurum.. Daha önce sen taktınmı?
-
17 Mayıs 2014, 23:25
M.alibey selam. çanakkalede ogrencıyım, ızmırde yasıyorum normalde. Sürat motora mail attm aradılar c.kalede degil ama izmirde xenon u anlatarak (konjektörü,statörü vs) bir usta önerdıler. Ona anlatırız o xenonu takar biz sargıyla oynuyoruz dediler.
Sen bu işlerden anlıyormusun? Xenon takmak istiyorum ama bu muhabbete takamıyorum. Yardımcı olursan memnun olurum.. Daha önce sen taktınmı?
statörün lehimlerini değiştirmedim ben haziranda muayene var ondan sonra yapmayı düşünüyorum o yüzden hiç araştırmadım bu işi ama süratın yaptığını biliyorum hatta elinde hazır statörde var
-
17 Mayıs 2014, 23:28
statörün lehimlerini değiştirmedim ben haziranda muayene var ondan sonra yapmayı düşünüyorum o yüzden hiç araştırmadım bu işi ama süratın yaptığını biliyorum hatta elinde hazır statörde var
Statör değişimi olduktan sonra xenon bağlandığında sıkıntı olmuyor mu? Bana telefondaki bey, sargılarla oynuyoruz dedi. Hazır satılan statör varsa almak isterim açıkcası.. Çanakkalede olunca elim kolum bağlı :(
+sürat motora mail attım geri dönüş yapmadılar. sahibinden mesaj attıgımda aramışlardı beni. Siz nasıl ulaştınız, hazır statör oldugunu nerden biliyorsunuz acaba
-
18 Mayıs 2014, 00:33
ben sitesinde gördüm 135 tldi sanırım
-
18 Mayıs 2014, 00:34
ben sitesinde gördüm 135 tldi sanırım
orjinali olmasın? Link verirmisiniz?
-
18 Mayıs 2014, 00:47
-
18 Mayıs 2014, 00:52
Bunu alıp takıp, 35w motor xenonu aldıktan sonra hic bir sıkıntı kalmıyormu yani? 135 tl biraz tuzluymuş 50tlde xenon olsa 200 e gelcek..
-
18 Mayıs 2014, 01:32
merak ediyorum bir sorum olacak acaba bu motorla 1,85lt/100km gibi bir sarfiyata ulaşabilen var mı?
-
18 Mayıs 2014, 02:44
Bunu alıp takıp, 35w motor xenonu aldıktan sonra hic bir sıkıntı kalmıyormu yani? 135 tl biraz tuzluymuş 50tlde xenon olsa 200 e gelcek..
aynen öyle araba xenonuda alsan 35watt olacak 55wat olanlar 24 volttur alırken motorlu ampullerden al kısa xenon uzun halojen olanlar 55watlık halojen ampulü var sıkıntı çıkarabilir
-
18 Mayıs 2014, 10:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler