arkadaşlar benim depo böyle bi sallanıyor sizce normal mi ama öyle anormal bi sallanma yok az sallanıyor
arkadaşlar benim depo böyle bi sallanıyor sizce normal mi ama öyle anormal bi sallanma yok az sallanıyor
zaten 1 vida var koltugu kaldırdıgında hemen alttta onu sök ve deponun önünde 2 geçmeli yer var saglı sollu orayı bir kontrol et ama iyice bastır oraya iyi geçsin lastikli oldugu için tam oturması lazım sonra yerine oturt depoyu ve vidayı sık fazla birşey yok
Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed
motorun garantisi var diye ben motoru yetkili servisdemi bakıma sokmak zorundayım.baska ustaya gotursem garanti dışımı oluyor?
Evet Kullanım kılavuzu ve bakım kitapçığının içerisindeki Periyodi k zamanlarda ay/km yetkili serviste bakımını yaptırıp o sayfaları kaşeletmen gerekıyor. Aksi takdirde garanti kapsamı dısında kalıyor. Gel görki benim motor su an 526 km de olmasına rağmen ilk bakımı yetkılı servise göturmedım kendı ustama göturuyorum yemişim garantisini.
Diyafram benim motorda sikinti yaratiyor ama zaten bu parca ucuz ve her motorda degisiyor 10 bin km civari ama ben degistirtmiyorum bana sorun cikarmiyor tek sikinti onceden 90 la ciktigim yokusu simdi 65 70 le cikiyorum buda bana yetiyor hiz meraklisi degilim Diyafram 45 lira bu arada.
Benim motor neden 100 kmde 2.8 yakıyor ya?! Bıktım valla benzinden. 2500 kmde motor. Keşke ybr alsaydım diyorum. Seri meri ama tutupta 120 nin üstüne çıkmadım da yani.
90la gıderken 5.vites tıtrıyor da rahatsız etcek sekilde.
Selamlar,
2012 model apache'm satılıktır. Sıcak mevsime motorla başlamak isteyenlere duyurulur.
http://www.motosiklet.net/forum/sati...ml#post3299866
debriyaj sıkılı vaziyette kullanman balataya zarar verir. ben yakıtımın çok az kaldığı zamanlarda şunu yapıyorum: yokuşun başında iken birinci vitesi bitirip ikiye alıyorum, ikiyi de bitirip boşa alıyorum ve ateşlemeyi kesiyorum. yokuşun bitmesine yakın, hızım 50km ye falan düşünce arka frene basıp arka lastiği kilitleyip vitesi önce ikiye sonra içe alıyorum. ateşleme açıp marşa basıp debriyajı bırakıyorum. ama acemiysen panik yapabilirsin. çünkü bunu seri bir şekilde yapman gerekir. böyle yaparsan şanzıman dişlilerin zarar görmez. biraz lastiğin ömründen yersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
tahliye ettiği benzinde pislik görmüştür fatih
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
okuyucu arızalı olabilir yada gösterge problem olabilir. göstergelerde çok değişik arızalar çıkabiliyor. yada bir ihtimal debriyajınız kaçırıyordur. çok yüksek devirde motor biraz daha devirleniyordur sizde ivmelendiğinizi sanıyorsunuzdur. 140 ile gittiğinizi tahmin ettiğinizde devir kaçı gösteriyordu baktınızmı? ayrıca o yeni taktığınız cam ile motoru gökdelenden atsanız 140 yapmaz bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
ne kadar yakmasını bekliyordun? biraz daha km yap. 2,5a kadar düşer. sadece bu sebepten ybr alcaksan yazık olur. 3ltnın altında yakmayan apachede var. pardon şöförde var
TRANSALP XL700
bizim makinenin debriyaj balataları kaçadır acaba?
Bu on disli bosluk yapar mi? Denemedim ama bir tatsizlik var gibi. Gazi (yavasca) kapatip actigimda bile bir bosluk hissediyorum ve sanki aktarmada var bir nane...
Neyse. Daha gitsin de boyle... Hergun 50+50= 100 km suruyorum ve %70 i e5 trafiginde. yarin yakit alicagim. Yakit tuketimini yazacagim.
Arkadaşlar 2530 kmdeki motorumun servis ışığı motoru açtığımda 10-15 sn yanıp sönmeye başladı. Neden olabilir?
Ben hastalandim diyoo ..beni hastaneye götür diyoo.. yani srrvis isigii yanmis pek sikinti yapma o isik bi zarari yokk .d
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Tskler sabri abi bezinciyodi degistim artik opetten alıyorum .. bide bizim benzinimiz cok ii diyolar sole bolee
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Bu arada artik normal kasktan sikilmistimm cros kakskalar hoşuma gitmisti. Ondann aldım. .
Ls 2 magnumm die bi markasi
İlk izlenimlerim eski ls 2 kaskima gore daha konforlu ve cam buhuu yapmiyo buda super hosuma gidiyoo..
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Onu anladm da yağını vs değiştirmiştim zaten neden ışık yandı ki cözemedim?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)