TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mart 2014, 00:19
asa11 adlı üyeden alıntı
Abi yapmayin yahu azicik yattimi göt atiyor arka teker. Satacam diye degistirmiyorum yoksa ilk is degistirmek olurdu. Ayrica benim diyaframda bozuk ama yaptirmiyom 100km hiz yetiyor bana :D
Yaa bana ole.geliyoo su haricc on numara lastik 115 normalviraja girdim hic bisi hissetmedim 90ile daha sert virajlara girdimm tikk demedi adam 120liraya teker aliyoo show yapamiyoo mcx ile adam apachee.lastiggi takmis mcx ee o dahaa ii yer tutuyoo dioo .bu benim gorusum bana ii guzel geliyo unulli marka irc takan adamlarda virajdaa kaydigini hissediyoom dio ..
Diyafram konusuna gelince bence degistirin motorun ivlenmesi seririligi degisiyo yakit dusuyoo benim diyafram bozuktu kmye 200 bin yakiyodu simdi 160 bin yakiyo tabi bu olcumler surekli tabagaz ani kalkid 10devirde vites atmalar.. 6 devirde bir vites at diyolar az yakar ama beceremiyorum ..
Reklamlar
-
16 Mart 2014, 01:18
jukama adlı üyeden alıntı
Şimde bendede seninki gibi bazen hayvan gibi çekiyo bazen de her viteste 8000 devir üstüne çıkmıyo. çıksa bile nazlana nazlana. Dün drift geçti beni öyle bi sinir oldum ki. Ayrıca hangi lastiğe geçtin ölçüleri neler? yaz gelmeden bende değiştircem.
Evet, o zaman büyük ihtimal diyafram kaynaklı sorunun. 10bin olmuş zaten, zamanı gelmiş.
Bridgestone BT-45 110/80-18
-
16 Mart 2014, 01:37
asa11 adlı üyeden alıntı
Abi yapmayin yahu azicik yattimi göt atiyor arka teker. Satacam diye degistirmiyorum yoksa ilk is degistirmek olurdu. Ayrica benim diyaframda bozuk ama yaptirmiyom 100km hiz yetiyor bana :D
Motorun virajda yatıca arka tekerin kaymasının lastik dışında motorun hafif olması ve yolun durumuyla yakından alakası var, dün bende motoru biraz fazla yatırınca asfaltta parlamıştı aşınmaktan arka teker kaydı ayağımı yere basarak toplayabildim tabi buna hazırlıklıydım kayacağını tahmin ediyordum.O yüzden özellikle tecrubesiz arkadaşlar bu motorla pek o işlere girmeyin virajlarda yavaşlayın fazla yatma muhabbetine girmeden gidin paşa paşa.
-
16 Mart 2014, 01:46
Şimdi benim kafama takılan bi sorun var . Motoru alalı 1,5 ay oldu ve henuz 500 km dolmadı (408 de şu an) , kitapçıkta ilk yağ değişimi 500/750 yada 1 ay hangisi önce gelirse değişmeli yazıyor. Sizce 500 olmasını beklemeden 1 ay ı geçtiği için değişmelimiyim .
-
16 Mart 2014, 02:05
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Şimdi benim kafama takılan bi sorun var . Motoru alalı 1,5 ay oldu ve henuz 500 km dolmadı (408 de şu an) , kitapçıkta ilk yağ değişimi 500/750 yada 1 ay hangisi önce gelirse değişmeli yazıyor. Sizce 500 olmasını beklemeden 1 ay ı geçtiği için değişmelimiyim .
1 ay'ı biraz geçmiş, 500km'e de biraz kalmış. Tam vakti.
-
16 Mart 2014, 02:08
kaymaktan korkuyorsanız trafikte takılma riskde yoksa yarışçılar gibi dönün motor dik siz sarkarak çevre yolunda 85-90la 360 derece olan virajları dönüyorum kuruda
-
16 Mart 2014, 13:03
Hergun 43 gidis 43 donus 86 km yol yapiyorum apacheyle ise giderken. Sanirim bu durum 1 hafta daha surecek.
Komik bir problem yasadim gecen gece, hala alay konusuyum
bir gece yalovadan gec geldik, tuzlada sirket otoparkinda herkes arabasina bindi, gitti. Gecenin 12 si ve hava cok soguk bu arada.. Giyindim tum kiayfetleri vs motora bastim tirrrrrrr, tepikledim yok. Banamisin demiyor namussuz. Tamam akum kotuydu de. Komple bitmis.
Bekciden rica ettim. Ben motorun ustunde (130 kiloyum) sirtimda canta (niye sirtimdaysa, biraksana kenara ?, 5 kg), bekci abi motoru itiyor, ben bir elim debriyajda ama o elimin bir parmagi da jikleyi tutuyor, ikinci viteste vurdurmaya calisiyorum , 3. Denemede calisti... İsittim motoru gazladim eve.
Ertesi gun oldu yine aksam yalovadan geldik, dediler ki sicak yemek var, yiyinde oyle gidin. Gittik yemekhanede guvenlik kamerasi kayitlari ekranda, millet bizi izliyor kahkahayla
Gityi o asi, modern, yenlilikci, cesur motosikletli imajim
Hayir aksamlari cem kalayim mi vurudurackmisin diye laf atiyorlar tersime gelecek birini dovecem sonunda
-
16 Mart 2014, 13:27
rumelian adlı üyeden alıntı
Hayir aksamlari cem kalayim mi vurudurackmisin diye laf atiyorlar
tersime gelecek birini dovecem sonunda
Herkesin başına gelebilecek küçük bir aksilik olmuş dostum. Ama son cümlen beni çok güldürdü. Sen çok yaşa emi.
-
16 Mart 2014, 13:44
Hahaha cem aksama kalip senin motoru iticem :D neyse ben kizdirmayim cem abimizi beyler ucuza diyafram nerede var yemin ederim 8 bin devire gelmiyor motor :D
-
16 Mart 2014, 14:15
asa11 adlı üyeden alıntı
Hahaha cem aksama kalip senin motoru iticem :D neyse ben kizdirmayim cem abimizi beyler ucuza diyafram nerede var yemin ederim 8 bin devire gelmiyor motor :D
Dün gece de bahsedilmiş bu diyafram olayından bende merak ettim ve internette baktım sürat motorda 45 tl.
-
16 Mart 2014, 16:57
Hayir aksamlari cem kalayim mi vurudurackmisin diye laf atiyorlar
tersime gelecek birini dovecem sonunda
çok iyimiş öyle söyleyenlere hayırdır birader sen bildiğine göre önceden vurdurdun galiba de bakalım ne yapacaklar
-
16 Mart 2014, 17:38
-
16 Mart 2014, 18:00
Bugün motora siperlik taktım çok yakışmadı ama işe yarar heralde rüzgarda.
-
16 Mart 2014, 18:29
Kardes senin bu cevabi da cek, nereye istersen... Yok bi yamugum yok.
gulelim diye yazdim, santiye ortaminda hep bu tip espriler olur. Olay sefin basina gelince eglence cikti millete...
Ayrica bende kabahat! dandik, hint mali motor aldik, milletin agzina dustuk... ne anlat hintliler motor yapmaktan? Onlar sarki soyleyip dans etsinler sadece
alicam honda, hayat onda...
dalga geçene lafı sokacan askere de de çok olur böyle lafı yedilermi susarlar sadece arkadaş arasında yapıldıysa sorun olmazda bazı densizler yabancı yanındada yapıp rencide etmeye çalırlarayak marşında motorun çalışması gerekir o bir tuaf geldi
Felis Leo adlı üyeden alıntı
abimotora yazık etmişsin keşke fleksiden yapsaydın
henkelin egsoz boyasını bursada nerede bulurum
-
16 Mart 2014, 19:20
koçtaşta siyah ısıya dayanıklı mat sprey metal boyası var 15 tl ben aldım güzel.
-
16 Mart 2014, 19:23
Felis Leo adlı üyeden alıntı
ustam motorun tertemiz maşallah... Allah kimseye kaza bela vermesin...
siperlik etkiledi mi sürüşünü... farın üzerindeki cam kısmının 5 10 cm daha uzunu olan, apaçinin orjinal siperliğini çok aradım ama bulamadım... bu şekilde nasıl oldu... hızını çok kesti mi ya da ses yapıyo mu...
-
16 Mart 2014, 19:27
O siperlik cok buyuk olmus ya... Abi azicik ruzgar yiyecen , niye camdan duvar oruyorsun onune.. Ayrica cok dik olmus. Yuksek hizda cok direnc gosterir.
-
16 Mart 2014, 19:40
Daha deneyemedim, yarın işe giderken deneyeceğim bakalım ayrıca parca arıyorum bulabilirsem biraz daha öne alıp eğimini artırmayı planlıyorum.
-
16 Mart 2014, 22:43
-
16 Mart 2014, 22:48
ronnytechno adlı üyeden alıntı
beyaz apachede bi ayrı güzelmiş
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler