TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mart 2014, 06:51
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hacı senden fazla para almışlar bence
@uykusuz corap
motorun hava filtresi, buji, değiştir. hava karbüratör ayarına baktır. zincir cok gevşek mi ona bak. lastiklerin havasını kontrol et.
10 liraya 75 80 km kadar gidiyordu benim motor. sen şuan fazla yakıyorsun bana kıyasla
hacı bende biliyorum ya ama ell mecbur yaa
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
-
07 Mart 2014, 11:11
dolphin_star adlı üyeden alıntı
içim rahat etmedi gittim yağı kontrol ettim hatta bir miktarını cakmakla yakmaya calıstım benzın karıstıysa yanar dıye ama yanmadı. Yarın bı sanayıye goturup sorayım sebebını ve cozumunu. Vakıt ayırdıgın ıcın cok sagol ıyı geceler kardesım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
heralde benzin şamandırası takılı kaldı ve benzin hava filtresine doldu, Allah korusun eğer dediğiniz gibi yağa benzin karışırsa motoruda kitler ve yanadabilir. Yarın bi göstereceğim sağolun cevabınız için. iyi geceler..
yağa benzin karışsa bile çakmakla yanmaz. sadece yağı daha inceltir.benzindeki pislik şamandırayı bozmuş olabilir. bir daha aynı şeyi yaparsa karbüratörü ve depoyu komple temizlet bence.
-
07 Mart 2014, 15:28
sbr adlı üyeden alıntı
yağa benzin karışsa bile çakmakla yanmaz. sadece yağı daha inceltir.benzindeki pislik şamandırayı bozmuş olabilir. bir daha aynı şeyi yaparsa karbüratörü ve depoyu komple temizlet bence.
Abi bence yagii değişsin dahaa rahatt edersin icin rahatlar bence kardeşim yaa insallah karismmaistirrr
-
07 Mart 2014, 18:13
merhaba arkadaşlar
uzun süredir inceleme ve araştırma sonrasında tvs apache rtr 150 almaya karar verdim.2013 model 10000 km aşmamış öncelik olarak siyah-gri ve kırmızı-siyah tvs arıyorum.istanbul içi ve çevrenizde yada satmayı düşünen arkadaş var ise mail yada forumdan ulaşırsa sevinirim.
mail: tuna529@hotmail.com
-
08 Mart 2014, 01:48
beyler bizim motorun fren hortumu kaç cm çelik fren hortumu takayım diyorum arkadaşa beleşe yaptırcam
-
08 Mart 2014, 07:29
dolphin_star adlı üyeden alıntı
selamun aleyküm arkadaşlar.
dün akşam başıma çok tuhaf bi olay geldi. motora binmiyordum 2 gündür. akşam çalıştırdım 1 km kadar bi yol gittim motoru çektim. neyse işlerimi hallettim birkaç saat sonra motorun yanına geldim, marşa basarım basarım çalışmaz. ayaktan felan denedim yine çalışmadı. hava filtresini bi sökeyim dedim. bi söktüm baktım hava filtresi kutusu ağzına kadar benzin dolmuş
nasıl oldu neden oldu anlamadım ilk kez böyle birşey geldi başıma. hava filtresi kutusu resmen ağzına kadar benzin dolmuş. babam benzin şamandırası açık kalmıştır oda hava filtresine dolmuştur dedi. neyse söktüm hava filtresini boşalttım benzini. temizledim kuruladım iyice geri yerine taktım çalıştı. şimdilik sorun yok. benden başka bu olayı yaşayan varmı acaba
Bence yaramaz çocuğun biri cikmis motorun üstüne gaza basmis basmis motoru bogmus benzinide yakamdigi için hava filtresine dolmuş
Diğer alternatif karburatorun iğnesi takili kaldi ana jet meme'yi kapatmadi ve sonra benzinde oradan asagi akti ve doldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:24 ----------
Bu arada sbr nickli arkadasim işin ehli,kafasi çalişan biridir söyledikleri yabana atilmamasi gerekir...
-
08 Mart 2014, 11:37
-
08 Mart 2014, 13:49
Arkadaşlar yardım. Bildiğiniz üzere ilk motorum fakat daha önce bindıgım motorlarda böyle bişi yaşamamıştım apachede sıkıntımı var.
Sorunum Şu:
Motorla vitesteyken vites büyültürken veya kücültürken (kücültürken farkettm buyuturken degil) atıyorum 4.vitesteym debrıyajı sıktım 3e attım debrıyajı bırakmadım tekrar basarsam 2ye dusuyorum vıteste. 1e kadar ıner bu sekılde. Işıklarda duruyodum ilk aldıgımda boşta. istemsıız vıtese basmısım ayagım normalde debrıja sıkmadan gecmemesı lazım benim vıtese gecip hemen istop etmişti.
Sizde durum böylemi? Ne yapmam lazım?
-
08 Mart 2014, 14:24
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yardım. Bildiğiniz üzere ilk motorum fakat daha önce bindıgım motorlarda böyle bişi yaşamamıştım apachede sıkıntımı var.
Sorunum Şu:
Motorla vitesteyken vites büyültürken veya kücültürken (kücültürken farkettm buyuturken degil) atıyorum 4.vitesteym debrıyajı sıktım 3e attım debrıyajı bırakmadım tekrar basarsam 2ye dusuyorum vıteste. 1e kadar ıner bu sekılde. Işıklarda duruyodum ilk aldıgımda boşta. istemsıız vıtese basmısım ayagım normalde debrıja sıkmadan gecmemesı lazım benim vıtese gecip hemen istop etmişti.
Sizde durum böylemi? Ne yapmam lazım?
Yukaridaki islemi yapiyorsaniz tavsiye etmem motora eziyettir o. Debriyaja surekli basmayin hele debriyajla asla fren yapmayin gerekirse yavaslayin durmaya yakin vitesi dusurun tek tek.
Ayrica vites degistirmek icin debriyaja basma kurali yok debriyajsizda vites gecer ama motora zarar verir. Yaris.motorculari genelde debriyaj kullanmaz.
-
08 Mart 2014, 15:58
kardeşim cahil degilim yarışcılarda da var ama düz vites geçmiyor onlarda herhalde.. Quikshifter denen sistem var. Apache de q su bile yok onun. Bilip bilmeden konuşmayalım..
Soruma cevap arkadaşlar?
-
08 Mart 2014, 16:58
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
kardeşim cahil degilim yarışcılarda da var ama düz vites geçmiyor onlarda herhalde.. Quikshifter denen sistem var. Apache de q su bile yok onun. Bilip bilmeden konuşmayalım..
Soruma cevap arkadaşlar?
sürekli o halde geçiyorsa debriyaj bitiktir. normal şartlarda boştan 1 e atarken catırt diye geçer. bunu da duyar farkedersin zaten
-
08 Mart 2014, 17:49
sbr adlı üyeden alıntı
çağatay oğlum hiçmi işin yok senin ya
sürekli bişeyler türetiyorsun
abi değişiklik iyidir arkadaş dedi bunu beleşe yapacak kaç cm onu öğren dedi sökmeden nasıl öğrenicem bilmiyorumabi bu arada whatsapptan ekledim
-
08 Mart 2014, 18:07
Alo Sabri Hattı kuracam. Yol Yardım. Yedek Parça teminatı. Motor ekspertiz gibi tüm işlemleri yapacak. Oyunuzu bana verin
-
08 Mart 2014, 18:44
geçler motosikletlere benzin yardımı ötv kdv ve yıllık vergi muafiyeti ayrıca hamileliği de 2 aya indiricem gelin oyunuzu bana verin Sabri abi bana hava filtresi kutusu lazım kesip biçmek için bulabilir misin
-
08 Mart 2014, 19:41
garajdan
-
08 Mart 2014, 19:43
hocam koşarken falan mı çekiyosun bu fotoları :D daha öncede bıkaç böle foto paylaşmıştın hatırlıyorumda ..
-
08 Mart 2014, 19:47
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
ronnytechno adlı üyeden alıntı
hocam koşarken falan mı çekiyosun bu fotoları :D daha öncede bıkaç böle foto paylaşmıştın hatırlıyorumda ..
hocamm ellerım tıtrıyoo cekemıyorumm pek yaa k.bakmayın jarj da azdı yyaa :s
-
08 Mart 2014, 19:51
bizimde böyle garajımız olsada içinde motorumuzu yıkasak
-
08 Mart 2014, 19:57
enesbingl adlı üyeden alıntı
bizimde böyle garajımız olsada içinde motorumuzu yıkasak
ben garajda yıkaöıyorumm kı motoru benzınlıkte yıkarım orda kuruturumm devam ederımm
-
08 Mart 2014, 19:58
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
olsun eline sağlık
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler