Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Tvs Rtr 150 \Pulsar 200 Ns\ Yamaha XJ6N
    merhaba arkadaşlar

arkadaşlar merhaba...

uzun süredir inceleme ve araştırma sonrasında tvs apache rtr 150 almaya karar verdim.2013 model 10000 km aşmamış siyah-gri yada kırmızı-siyah tvs arıyorum.istanbul içi çevrenizde yada satmayı düşünen arkadaş var ise mail yada forumdan ulaşırsa sevinirim.

mail: tuna529@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih çelikk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni breton 125 +tvs apache rtr 150
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selami abi yarısı çıkmamış ama hatunlar hoş
    Demi yaa bende katiliyorum sana ama sym kuba asya zorrosu guzeldi yaa bunlar ortaligi yikar goruntu falan hoss

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Alıntı tunahanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar

arkadaşlar merhaba...

uzun süredir inceleme ve araştırma sonrasında tvs apache rtr 150 almaya karar verdim.2013 model 10000 km aşmamış siyah-gri yada kırmızı-siyah tvs arıyorum.istanbul içi çevrenizde yada satmayı düşünen arkadaş var ise mail yada forumdan ulaşırsa sevinirim.

mail: tuna529@hotmail.com
    Bi kac sayfaa onceki sayfada bi arkadas satiyoo 1900 km de kirmizi 4001 tl bakmani tavsiye ederim insallah yakindir kardeşim hayirli olsun simdidenn
    M.balibey bunu beğendi.

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    Slm arkadaşlar moralim çok bozuk dün akşamdan beri benim fardan cızırtı çıkıyor yüksek devire çıkınca o yetmezmiş gibi
    silindirin peteklerinin arasındaki lastikte düştü allah kimsye böyle dert vermesin
    gelde şimdi farı dağat tekrar topla,

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı drej73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar moralim çok bozuk dün akşamdan beri benim fardan cızırtı çıkıyor yüksek devire çıkınca o yetmezmiş gibi
    silindirin peteklerinin arasındaki lastikte düştü allah kimsye böyle dert vermesin
    Orjinali ile oynadiniz demi ? Yoksa ilk defa boyle bir sorun duydum da yillardir

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    Alıntı asa11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orjinali ile oynadiniz demi ? Yoksa ilk defa boyle bir sorun duydum da yillardir
    anlamadım neyin orjinalini kast ediyorsunuz,

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    o zırıltı havalardanda fark ediyor yazın zırıltı nerdeyse hiç yok kışa geldik zırlamaya başladı 5bin devir civarında benim ...

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    önceki sayfalarda ben bir uygulama yapmıştım silikonlu ve çift taraflı bantla onu bulursanız işinizi çözer benimde arka pegler zırıldıyor

Motosikleti
    hyosung gv250, 2012
    ARKADASLAR yanlış olmasın aranıza katılmak istiyorum (apaçi değilim ama apaçilere sevgim sonsuz 2013 model apaçisini satmak isteyen varsa yazabilir mi sahibindende birkaç ilan buldum ama nasip olmadı. bu arada 2009 modeli 2300 e almadım görüşleriniz için teşekkürler.
    teşekkürler.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sabri abi senin buji kablosundan alayım dedim fakat ngk buji markette bulamadım

Motosikleti
    Arakadaslar tbuda sbr selamı abi bi cik arkadada sorum var
    Apache rtr 150 nin on dislide kece varmiss sizce onun degisimi ne kadar dir ben bu yerde sordum 30 dedi bana islerimin yigunlugundan dolayi motoru komsuma yani benden onceki sahibine verdim yarin o goturecek servise bakalim nelrr olacakk...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önceki sayfalarda ben bir uygulama yapmıştım silikonlu ve çift taraflı bantla onu bulursanız işinizi çözer benimde arka pegler zırıldıyor
    Cok sukut bende kafadan pek zirilti falan gelmiyo bu konuda ii mm motorumda hc ses yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Surat motordan baktim kece takimi 18 lira diyo dogrumudur arkadaslar yaa

Motosikleti
    Suzuki inazuma- PCX150
    kaza yaptım bu gün bende bi şey yok allaha şükür ama ön siperlik siyah olan kırıldı sinyalim kırıldı far çerçevesi çizildi korumalık kırıldı sola yatırdım motoru siperlik nerden bulabilirim far çerçevesiyle beraber? sabri abi yardımcı olur musun?

Motosikleti
    Alıntı jukama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaza yaptım bu gün bende bi şey yok allaha şükür ama ön siperlik siyah olan kırıldı sinyalim kırıldı far çerçevesi çizildi korumalık kırıldı sola yatırdım motoru siperlik nerden bulabilirim far çerçevesiyle beraber? sabri abi yardımcı olur musun?
    Gecmis olsun kardeşim sewindim sende bisey yoksa ..
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

fatih35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE RTR150
    Geçmiş olsun
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...33784646/detay Bu ilanda var.

Motosikleti
    Suzuki inazuma- PCX150
    Alıntı fatih çelikk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun kardeşim sewindim sende bisey yoksa ..
    Eyvallah kardeşim dizimde biraz çizik var korumalı mont olmasa dirsekler çizilcekti motorun kafa grenajı korumalık bide aynalarda hasar var

a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    Geçmiş olsun kardeş, özellikle yağışlı havalar ve ıslak zeminde dikkat edin.
    Tabiki ...düşüncesiz araç şöförlerini unutmamak lazım

Motosikleti
    YZF R-25
    Eyvallah kardeşim dizimde biraz çizik var korumalı mont olmasa dirsekler çizilcekti motorun kafa grenajı korumalık bide aynalarda hasar var
    Geçmiş olsun hocam cana bir şey gelmesinde gerisi telafi edilir.

Motosikleti
    Suzuki inazuma- PCX150
    Alıntı a.payza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeş, özellikle yağışlı havalar ve ıslak zeminde dikkat edin.
    Tabiki ...düşüncesiz araç şöförlerini unutmamak lazım
    Taksici yüzünden yaptım kazayı şağdan sinyalsiz birden önüme fırlayınca bende çarmıyım diye anı hamle yaptım bu seferde yaya çıktı karşıma frenlere asılıp yatırdım yoksa adama çarpçaktım kafalama.

BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    merhaba canlar nasılsınız ?
    epeydir yazamıyorum arada bir girip göz gezdirsem de havalar bozuk olduğunda da kullanmıyorum artık pıtırcığı irc var ama hiç güven vermiyor ıslak zeminde dün de işe giderken mecidiyeköy'e Haliç köp. gelmeden indiğimiz yokuşta dngalağın biri ani ve gereksizce acı fren koyuverdi gidonu nasıl iteledim sağa o heyecanla anlatamam ama o kızgınlıkla sağ aynaya tekme sallandırdım da denk getiremedim alamadım o aynayı aşağıya nasıl olsa kullanamıyorlar :(

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı BROICER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba canlar nasılsınız ?
    epeydir yazamıyorum arada bir girip göz gezdirsem de havalar bozuk olduğunda da kullanmıyorum artık pıtırcığı irc var ama hiç güven vermiyor ıslak zeminde dün de işe giderken mecidiyeköy'e Haliç köp. gelmeden indiğimiz yokuşta dngalağın biri ani ve gereksizce acı fren koyuverdi gidonu nasıl iteledim sağa o heyecanla anlatamam ama o kızgınlıkla sağ aynaya tekme sallandırdım da denk getiremedim alamadım o aynayı aşağıya nasıl olsa kullanamıyorlar :(
    Eskidem bizim bi akraba yapardi boyle dolmus soforu kendisi haydarla gezerdi bigun dolmusun biri yoldan cikivermis kendi meslektasi bide durdum onunde aldim haydari sol aynayi indirdim biseyde diyemedi diyo hakli yani ozellikle minibusculer. izmirde yasayanlar menemen dolmuslarini bilirler .....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler