TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mart 2014, 01:37
merhaba arkadaşlar
arkadaşlar merhaba...
uzun süredir inceleme ve araştırma sonrasında tvs apache rtr 150 almaya karar verdim.2013 model 10000 km aşmamış siyah-gri yada kırmızı-siyah tvs arıyorum.istanbul içi çevrenizde yada satmayı düşünen arkadaş var ise mail yada forumdan ulaşırsa sevinirim.
mail: tuna529@hotmail.com
Reklamlar
-
04 Mart 2014, 02:29
M.balibey adlı üyeden alıntı
Selami abi yarısı çıkmamış ama hatunlar hoş
Demi yaa bende katiliyorum sana ama sym kuba asya zorrosu guzeldi yaa bunlar ortaligi yikar goruntu falan hoss
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
tunahanist adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar
arkadaşlar merhaba...
uzun süredir inceleme ve araştırma sonrasında tvs apache rtr 150 almaya karar verdim.2013 model 10000 km aşmamış siyah-gri yada kırmızı-siyah tvs arıyorum.istanbul içi çevrenizde yada satmayı düşünen arkadaş var ise mail yada forumdan ulaşırsa sevinirim.
mail: tuna529@hotmail.com
Bi kac sayfaa onceki sayfada bi arkadas satiyoo 1900 km de kirmizi 4001 tl bakmani tavsiye ederim insallah yakindir kardeşim hayirli olsun simdidenn
-
04 Mart 2014, 11:08
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
04 Mart 2014, 13:32
Slm arkadaşlar moralim çok bozuk dün akşamdan beri benim fardan cızırtı çıkıyor yüksek devire çıkınca o yetmezmiş gibi
silindirin peteklerinin arasındaki lastikte düştü allah kimsye böyle dert vermesin
gelde şimdi farı dağat tekrar topla,
-
04 Mart 2014, 13:39
drej73 adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşamdan beri benim fardan cızırtı çıkıyor yüksek devire çıkınca o yetmezmiş gibi
silindirin peteklerinin arasındaki lastikte düştü allah kimsye böyle dert vermesin
Orjinali ile oynadiniz demi ? Yoksa ilk defa boyle bir sorun duydum da yillardir
-
04 Mart 2014, 16:31
asa11 adlı üyeden alıntı
Orjinali ile oynadiniz demi ? Yoksa ilk defa boyle bir sorun duydum da yillardir
anlamadım neyin orjinalini kast ediyorsunuz,
-
04 Mart 2014, 16:39
dün akşamdan beri benim fardan cızırtı çıkıyor yüksek devire çıkınca o yetmezmiş gibi
o zırıltı havalardanda fark ediyor yazın zırıltı nerdeyse hiç yok kışa geldik zırlamaya başladı 5bin devir civarında benim ...
-
04 Mart 2014, 18:04
önceki sayfalarda ben bir uygulama yapmıştım silikonlu ve çift taraflı bantla onu bulursanız işinizi çözer benimde arka pegler zırıldıyor
-
04 Mart 2014, 21:17
ARKADASLAR yanlış olmasın aranıza katılmak istiyorum (apaçi değilim ama apaçilere sevgim sonsuz 2013 model apaçisini satmak isteyen varsa yazabilir mi sahibindende birkaç ilan buldum ama nasip olmadı. bu arada 2009 modeli 2300 e almadım görüşleriniz için teşekkürler.
teşekkürler.
-
04 Mart 2014, 21:51
Sabri abi senin buji kablosundan alayım dedim fakat ngk buji markette bulamadım
-
05 Mart 2014, 00:20
Arakadaslar tbuda sbr selamı abi bi cik arkadada sorum var
Apache rtr 150 nin on dislide kece varmiss sizce onun degisimi ne kadar dir ben bu yerde sordum 30 dedi bana islerimin yigunlugundan dolayi motoru komsuma yani benden onceki sahibine verdim yarin o goturecek servise bakalim nelrr olacakk...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
önceki sayfalarda ben bir uygulama yapmıştım silikonlu ve çift taraflı bantla onu bulursanız işinizi çözer benimde arka pegler zırıldıyor
Cok sukut bende kafadan pek zirilti falan gelmiyo bu konuda ii mm motorumda hc ses yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
Surat motordan baktim kece takimi 18 lira diyo dogrumudur arkadaslar yaa
-
05 Mart 2014, 00:28
kaza yaptım bu gün bende bi şey yok allaha şükür ama ön siperlik siyah olan kırıldı sinyalim kırıldı far çerçevesi çizildi korumalık kırıldı sola yatırdım motoru siperlik nerden bulabilirim far çerçevesiyle beraber? sabri abi yardımcı olur musun?
-
05 Mart 2014, 01:08
jukama adlı üyeden alıntı
kaza yaptım bu gün bende bi şey yok allaha şükür ama ön siperlik siyah olan kırıldı sinyalim kırıldı far çerçevesi çizildi korumalık kırıldı sola yatırdım motoru siperlik nerden bulabilirim far çerçevesiyle beraber? sabri abi yardımcı olur musun?
Gecmis olsun kardeşim sewindim sende bisey yoksa ..
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
05 Mart 2014, 01:23
Geçmiş olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...33784646/detay Bu ilanda var.
-
05 Mart 2014, 11:36
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun kardeşim sewindim sende bisey yoksa ..
Eyvallah kardeşim dizimde biraz çizik var korumalı mont olmasa dirsekler çizilcekti motorun kafa grenajı korumalık bide aynalarda hasar var
-
05 Mart 2014, 11:46
Geçmiş olsun kardeş, özellikle yağışlı havalar ve ıslak zeminde dikkat edin.
Tabiki ...düşüncesiz araç şöförlerini unutmamak lazım
-
05 Mart 2014, 11:47
Eyvallah kardeşim dizimde biraz çizik var korumalı mont olmasa dirsekler çizilcekti motorun kafa grenajı korumalık bide aynalarda hasar var
Geçmiş olsun hocam cana bir şey gelmesinde gerisi telafi edilir.
-
05 Mart 2014, 11:53
a.payza adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeş, özellikle yağışlı havalar ve ıslak zeminde dikkat edin.
Tabiki ...düşüncesiz araç şöförlerini unutmamak lazım
Taksici yüzünden yaptım kazayı şağdan sinyalsiz birden önüme fırlayınca bende çarmıyım diye anı hamle yaptım bu seferde yaya çıktı karşıma frenlere asılıp yatırdım yoksa adama çarpçaktım kafalama.
-
05 Mart 2014, 12:54
merhaba canlar nasılsınız ?
epeydir yazamıyorum arada bir girip göz gezdirsem de havalar bozuk olduğunda da kullanmıyorum artık pıtırcığı irc var ama hiç güven vermiyor ıslak zeminde dün de işe giderken mecidiyeköy'e Haliç köp. gelmeden indiğimiz yokuşta dngalağın biri ani ve gereksizce acı fren koyuverdi gidonu nasıl iteledim sağa o heyecanla anlatamam ama o kızgınlıkla sağ aynaya tekme sallandırdım da denk getiremedim alamadım o aynayı aşağıya nasıl olsa kullanamıyorlar :(
-
05 Mart 2014, 13:00
BROICER adlı üyeden alıntı
merhaba canlar nasılsınız ?
epeydir yazamıyorum arada bir girip göz gezdirsem de havalar bozuk olduğunda da kullanmıyorum artık pıtırcığı irc var ama hiç güven vermiyor ıslak zeminde dün de işe giderken mecidiyeköy'e Haliç köp. gelmeden indiğimiz yokuşta dngalağın biri ani ve gereksizce acı fren koyuverdi gidonu nasıl iteledim sağa o heyecanla anlatamam ama o kızgınlıkla sağ aynaya tekme sallandırdım da denk getiremedim alamadım o aynayı aşağıya nasıl olsa kullanamıyorlar :(
Eskidem bizim bi akraba yapardi boyle dolmus soforu kendisi haydarla gezerdi bigun dolmusun biri yoldan cikivermis kendi meslektasi bide durdum onunde aldim haydari sol aynayi indirdim biseyde diyemedi diyo hakli yani ozellikle minibusculer. izmirde yasayanlar menemen dolmuslarini bilirler .....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler