DEMİR sigorta diye bir firma var ilk motorum olan apache icin teklif almıştım allians 286 250 civarında fiyat verirken 119 liraya hallettim işimi tabi bu fiyat 44 plaka motor ve ben izmitte ikamet ediyorum çok araştırmıştım bence demir sşgortayı bulun ;)
31.12.2013 tarihinde 204 tl ye axa sigortadan yaptırdım bende sigortamı. Bi önceki sene 150 tl ye yaptırmıştım :/
ben pahalıya yaptırıyorum sanıyordum sizler istanbulda baya baya zordaymışınız
Ben motoru gecen ay sıfır aldım . Sompo japon sigorta Tekirdağ 142 Lira .. gecen yıl 150 cc scooter e de 120 L iraya yaptırmıştım . Burda fiyatlar bu şekilde.. Büyük şehir oluyo burasıda burdada artar sanırım önumuzdeki yıl..
Arkadaslar ızmırden olan var mı aramızda? Bu arada motorlarınızın fotograflarını eklersenız benım gibi almaya nıyetlı arkadaşlar için ıyı olur kazanız bol keyıflı sürüşleri dilerim
önceki sahibi taktırmış 20 lira civarı bişey görsellik süper ama işlevsellik az kolunu görüyorsun sürekli
benden önceki sahibi zifte sokmuş motoru basınçlı suyu basınca boyası gitmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Urladayım bende urladaki tek apache bende
beyler ne yaptınız ya benim arabanın 190 tl pederinkini 268 tl sgortası var motosikletinde 111 tl cezalı yaptırdım hepsi axanın fiyatları
Allianz 540 lira gibi bi rakam çıkardı sonra başka bi sigortacıya gittim halkbank sigortadan 186 liraya yaptırdım.
Hocam yakın olsaydın keske bı gorusurduk çok güzel olurdu bucadayım ben, Facebook falan kullanıyorsan özelden gonderırsen çok sevinirim
bi önceki sayfada ben eklemiştim yeşil bi motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
[QUOTE=jukama;3272788]önceki sahibi taktırmış 20 lira civarı bişey görsellik süper ama işlevsellik az kolunu görüyorsun sürekli
o resimdeki aynalar içe dönuk ters yani resimde öyle görunuo . dışa çevirincede görüş açısı az mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
kazanız bol demiş adam yaw
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
dışa çevirince titreşimden çok oynuyor ben böyle kullanınca oynamıyor
yeni kasanın sarısı bu kadar güzel değil bencede,sarı bu kasada daha iyi duruyor
Sisler kopmadı, fotolar eski o yüzden gözükmüyor, en üsttekide yeni ama karanlıkta çıkmamış.
Arkadaşlar fotoğraflar çok güzel. Vibrasyon nasıl peki 2012 ve öncesinde?
2013-2014 modellerle aynı motor olduğuna göre vibrasyonda aynıdır , şimdi yeni model alanlar pisikolojik olarak vibrasyonun daha az olduğunu söyleyebilirler ama yeni modellerde bağlantı yerlerine değişik kauçuk plastik contalar koymuşlar sen olan vibrasyonu daha az hissediyorsun galiba yoksa aynı vibrasyon var kesinlikle ve bu apachede vibrasyon var tabiki .Birde ses eksozu takanlar vibrasyonun azaldığını söylüyor, öyle bir şeyde yok bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Vibrasyondan hoşlanmayan apache almasın bence.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)