TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ocak 2014, 17:35
)))))))))
Reklamlar
-
30 Ocak 2014, 17:47
[QUOTE=ercan41;3257660]bir oto egzoscusuna gittim kestiğim yer 55mm di 51 lik bulabildim her iki tarafada uygun geldi..
dolphin_star adlı üyeden alıntı
http://shop.wurth.com.tr/isiyta-daya...400-ml-ral9005
Boyayı almıştım bide würth arasam gölcükte işim var
bizim bu gölcükte hiç bişey yok illa izmite gitmek lazım iyi bişey için
Arkadaşlar Katalitik her ne kadarda sağlam ve tıkamayacak gibide görünse motorun çekişi ve devirlenmesi değişti sesi çok az bişey arttı.Kestiğim yeni boruyu kaynattıgım yer fark edilmiyor bile inceden bakılırsa kaynak izi belli oluyor egzos boyasının aynı rengi boya oldu ısınınca
KESTIRENLER FARKI GÖRÜYOR.
-
30 Ocak 2014, 17:58
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Fuar davetiyeleriniz geldi. Bana mail atan ve adresini bildiren arkadaşlarıma biletlerini kargo ile gönderiyorum.
bilginiz olsun
Ooo iyi iyi önümüzdeki hafta içi ugrucam sana 8-10 tane ayir bana
-
31 Ocak 2014, 00:07
Selam arkadaşlar bu motora yağ değişiminde kaç litre yağ konuyo ve şanzıman yağı ayrımı yoksa motor yağından mı şanzuman da yağlanıyor? Ve bi önceki motorumda castrol magnatec 10/40 kullanıyodum apachede de bunu kullansam uygun olur diye dusunuyorum. yada tavsiye ettiğiniz bi yağ varmı motul falan gibi? teşekürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
evet 3 yıldır scooterım olduğu için bunuda öğrenmiş oldumkı vitesli motorda şanzumana ayrı yağ konmuyomuş :D
-
31 Ocak 2014, 00:17
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Fuar davetiyeleriniz geldi. Bana mail atan ve adresini bildiren arkadaşlarıma biletlerini kargo ile gönderiyorum.
bilginiz olsun
sağolsın aradın haber verdin yarin yanına geleceğim bir aksilik olmazsa alacağım biletleri... çok sağol şimdiden...
-
31 Ocak 2014, 00:18
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar bu motora yağ değişiminde kaç litre yağ konuyo ve şanzıman yağı ayrımı yoksa motor yağından mı şanzuman da yağlanıyor? Ve bi önceki motorumda castrol magnatec 10/40 kullanıyodum apachede de bunu kullansam uygun olur diye dusunuyorum. yada tavsiye ettiğiniz bi yağ varmı motul falan gibi? teşekürler.
motosiklet yağı kullanmadan fayda var debriyaj kaçırabilir 1 litre yağ alır
-
31 Ocak 2014, 00:57
ronnytechno adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
evet 3 yıldır scooterım olduğu için bunuda öğrenmiş oldumkı vitesli motorda şanzumana ayrı yağ konmuyomuş :D
motul,ipone.en çok övülen,tavsiye edilen bu ikisi
-
31 Ocak 2014, 02:11
-
31 Ocak 2014, 02:15
Twin adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar ybr'de son noktaya geldik dicem ama daha yapacağımız çok şey var. Daha yeni başladık
Ayarlı manetler
Elcikler
Xenon far
M gidon
Shark egzoz
Led çakar
Keiti jant şeridi
Kırmızı park lambası
Alt sakal
Şimdilik bu kadar
http://i.hizliresim.com/xVYdMq.jpg
ayarlı maneti nerden kaça aldın bende apacheye arıyorum
-
31 Ocak 2014, 10:18
M.balibey adlı üyeden alıntı
ayarlı maneti nerden kaça aldın bende apacheye arıyorum
Biz 50 liraya almıştık ama galiba 75 lira yapmışlar. Apache için maalesef yok. Varsa bile o kadar bakınmama rağmen hiç gözüme çarpmadı yani öyle diyim.
-
31 Ocak 2014, 14:21
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126757-motosiklet-bisiklet-ve-aksesuarlari-fuari-2014-a.html
serkan a fuar biletleri için tekrar teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
31 Ocak 2014, 17:52
Twin adlı üyeden alıntı
Biz 50 liraya almıştık ama galiba 75 lira yapmışlar. Apache için maalesef yok. Varsa bile o kadar bakınmama rağmen hiç gözüme çarpmadı yani öyle diyim.
banda debriyaj iiçn lazım üniversal diye mi satılıyor bunlar yoksa marka uyumlumu
-
31 Ocak 2014, 17:57
banda debriyaj iiçn lazım üniversal diye mi satılıyor bunlar yoksa marka uyumlumu
Marka uyumlu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126757-motosiklet-bisiklet-ve-aksesuarlari-fuari-2014-a.html
serkan a fuar biletleri için tekrar teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/844/bq1v.jpg
Ordan 3 tanesi benim dime abi
-
31 Ocak 2014, 17:58
Ben hic görmedim ha apachede bu manetlerden
-
31 Ocak 2014, 18:11
selo9115 adlı üyeden alıntı
Ben hic görmedim ha apachede bu manetlerden
tvs türkiye sayfasında bi arkadaş gri bi 2011 apache paylaşmıştı onda mavi spor manet vardı ride it markası diye arkadaşa sordum nerden aldınız acaba diye ama cevap gelmedi bende düşünüyorum acıkcası manet çok hoşuma gidiyo görüntüsü
-
31 Ocak 2014, 18:37
bende bulamadım manet şu debriyajında ki sıkıntı elim küçük geliyor aşağıdan ayarlayıncada boşta iken bire geçmeme oluyor
-
31 Ocak 2014, 18:51
bende bulamadım manet şu debriyajında ki sıkıntı elim küçük geliyor aşağıdan ayarlayıncada boşta iken bire geçmeme oluyor
benimki öyle değilde debriyajı sıkıyorum böyle sonuna kadar bırakıyorum fren gibi sonuna gitmiyo böyle biraz boş kalıyo sonunda aşşağıdan ayarlanınca düzelirmi bu sorun
-
31 Ocak 2014, 19:49
Hceylann93 adlı üyeden alıntı
benimki öyle değilde debriyajı sıkıyorum böyle sonuna kadar bırakıyorum fren gibi sonuna gitmiyo böyle biraz boş kalıyo sonunda aşşağıdan ayarlanınca düzelirmi bu sorun
Onu asagidan ayarliyosun debriyaji tam istediğin gibi oluyor yani birakinca fren gibi geri gider
Fakat bu seferde debriyajin çok yukarda kavrar buda debriyaji erken bitmesine sebeb olur
-
31 Ocak 2014, 20:45
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Ön cam nasıl kaskamı geliyo direk rüzgar sanki biraz daha uzunu lazım ben cbf uzun camlı kullandım kafaya geliyo tüm rüzgar mafediyo beni. Bide çantaları sorcam maaliyeti ne kadar ? çok çamur geliyormu çantalara aynısını yapmayı düşünüyorum.
CBF'deki uzun cam cok sacma bence cok uzun ve kiriliyor bunun kirilma gibi bir durumu yok kisa olsa gogsüne uzun olsa kaskina geliyor ön tarafi komple cam yapsaniz bile rüzgari kesemessiniz..
selo9115 adlı üyeden alıntı
dostum herşey iyi güzelde o far koruma demirin hiç yakışmamış bee
Endro tarzi yapiyorum zaten ki bence gayet hoş gorunuyor ..
Kaangngr adlı üyeden alıntı
En çok istediğim uzun cam yan soft çantalar arkaya topcase bide tel jant sis farları mercek al sana enduro gibi apaçi
ön koruma far için olanı bi işe yaramıyo bence benim motor iki kere devrildi ikincisinde sinyal kırıldı sadece.
kappaa 21LT cantalardan alicaktim temiz aparatlarini bulamadim bunlari aldim biraz daha ugrasmasi var ayaklari yapilmadi suan sadece canta ipleri ile bagli durumda.
sis farlari sipariş edildi gelicek yakinda ön amartösör yaglari da kalinlaştirilacak bu hafta xenonu da takildi tel şanj dubleks olmadiği icin iyi olmuyor RİZE'De anca bu kadari oluyor servisimiz yokki daha iyi yerlere gidelim.. !
-
31 Ocak 2014, 20:54
peki ne yapmamız lazım hocam? debriyaj balatasını değiştirmeyi düşünüyorum 25 binde ve yukarda kavrıyo çok rahatsız edecek kadar değil bahsettiğim durum ama içim rahat etmiyor biraz takıntılıyım :D benim amacım orjinali nasılsa öyle olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler