Selo kardeş seni bugün arayacaktım ama Aksiliğe bak bugün telefonumu evde unuttum malum apacheye binme heyecanı oluyorya her sabah oyüzden untuttum her halde
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
mutlaka bekliyoruz fotoğraflı ayrıntlı bişey beklyorum sende kardeşim
ya bende düşünüyorum kestirmeyi arkadaşlar
yanlış anlamayın eksozu kast ediyorum
TVS nin facebook sayfasında bir ilan var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Arkadaşlar,
Forumlarda, TVS eski ve yeni kasa motorlara fuardan önce zam yapılacağını okudum. Şunu belirteyim ki; Bizim tarafımızdan bayilere veya başka kişilere zam ile ilgili bir açıklama yapılmamıştır. Şuan ki gündemimizde böyle bir konu bulunmuyor.
Bilginize.
Selamun Aleyküm.
Arkadaşlar 2012 Model Tvs Apache RTR 150'ye sahibim.
Motorumu 12 Temmuz 2013'de 0 almış bulunmaktayım.
Motorum daha 6.500 - 6.600 Km aralığındadır.
Fakat her 2 hafta 1 yağı neredeyse sıfırlanıyor.
Misal bugün 5.500 Bakımını yaptırıyorum 2 hafta sonra yağını kontrol ediyorum en fazla 200-300 Gram yağ kalmış.4 Zamanlı Motosiklet Yağı 10-40 Alıyorum ve dolduruyorum.2 Hafta geçiyor yeniden kontrol ediyorum gene yağ 200-300 Gram bile kalmamış daha az.Bakım zamanına denk geldiğinde senin motorun yağ yakmış ama korkma bu cbf değil yağ yakmaz kolay kolay diyorlar.Ben 2 hafta da 1 yağ alıyorum aylık 50 TL'ye patlıyor.Alt taraftan kaçırıyor desek 35 TL'ye demir altlık taktılar.Yardımcı olabilen varmı?
Çokmu sıkıştırıyorum acaba ? 9 Bin deviri geçmiyorum.90 Kmninde üzerine çıkmıyorum.
selamun aleykum arkadaslar.kat denılen zımbırtıyı ıptal ettık.tek kelımeyle harıka motora can gelıyor can=)ses konusuna gelınce aynı gıbı ama azda olsa fark var gazı actıkca motor daha ıyı kavrıyor.sızlere tavsıyem biran önce kurtulun selamı abınınde dedıgı gıbı gızlı gucu kesfedın
haaa bu arada egzos orj.kaldı ekleme bı boru falan yok kestıgımız yerden gerı kaynattık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
kardesım motorda 200 yada 300 gr yag kaldıgını hersefeınde yagı bosaltarakmı ölçüyorsun.yoksa cubuga bakıp yagın ustune eklememı yapıyorsun
kat iptal ederken foto cekmek aklıma bıle gelmedi.buda heycandan olsa gerek =)ama selamı abının fotolarda gosterdıgı yerden kestık.
Selam arkadaşlar malumunuz üzere motoru alalı 4 gün oldu ve havalardan dolayı henuz gezip inceleme fırsatım olmadı. motorun sağ tarafında bi anahtar yeri var oraya anahtarı takıp çevirdim falan ama bişey açılmadı , zaten baktığım zamanda karanlıktı bıraktım kurcalamadım . O nedir o plastik bölge acılıyomju? bide bayıde adam anahtar takımı var koltuk altında falan dedide nerdedir o bi yardımcı olursanız sevınırım. haftasonu artık iyice bi incelerim D:
ls2 ff350 upside kaskım için siyah veya aynalı vizör arıyorum elinde olan satmak isteyen olursa irtibata geçebiliriz..
kaça yaptırdınız kat iptalini havalar düzelsin bende gidicem bugün benim egsozcuya gittim motosiklet olduğu için görmem lazım dedi
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)