ee selo bişi eksik deılmı o motorda topcase nerede yahuu
www.erkakurye.com
Memnun olmasam bir daha almszdim zaten
Sinifinda en iyisi Apache
CBF te var şuan duruyor satarim
CBF iyi güzel rahat konforlu ama oda biyere kadar birazda güç lazim çekiş lazim ee tabi birazda beklenti meselesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Knka c.tesi alicam inşallah cantasiz olmaz olum 3 gündür kaski gezdiriyom elimde
Sen cantayi takma boşver
1 kutu maxsimus alda islatalim
eyvallah kardeş benim kafama takılan ilerde parça sıkıntısı çekmeyiz dime yoksa motor görüntü ve gidişte 10 numara
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture11228.jpg
Parcada sikinti yasarsan benle kontak kur
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture11227.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
eyvallah arkadaşım sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
bu arada benim motorum kırmızı ya aynı kırmızıdan yan kapaklara kaplama yapsak acaba nasıl olur ??
Knka yedek parça temin eden birini buldun galiba hayirdir
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Ercanim saol kardeşim Allah daha iyilerini de size nasip etsin.
Cbfi saticam zaten yaz gelsin piyasa canlansin biraz :
bu arada benim motorum kırmızı ya aynı kırmızıdan yan kapaklara kaplama yapsak acaba nasıl olur ??
Başlangıç için rtr 150 düşünüyorum.En fazla 1sene kullanıp hyosung gt 250r'a geçiş yapmayı düşünüyorum.Genel olarak motordan memnun musunuz?Titreşim,yakıt,hız,yedek parça vs nasıldır?Başlangıç için bana uygun mudur? şimdiden teşekkürler
Sabri abi bir şey sorucam benim motor 2011 model bana far tası lazım çıkma yada sıfır uygun bir fiyata bulabilirmiyiz ? mercek uygulaması düşünüyorum uzun zamandır yavaş yavaş hayata geçiricem inş.
Merhaba arkadaşlar
Ağustos ayından beri apachim var. Geçen gün malesef motor devrildi ve sağ sürü basamağı ve braketteki tutan kısım kırıldı. Bunun yedek parça temini için yardımcı olabilir misiniz? İnternet'te yaptığım araştırmalarda hep eski kasanın parça resimleri var ama hiç 2013 kasanınkini göremedim.
eski kasa parça
Daha önce yüklenen resimde yeni kasanın parçası belli oluyor.
sanırım 75 liraydı o parçanın fiyatı
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)