TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Aralık 2013, 17:46
vardar1903 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba. Şubatta askere gideceğim icin motoru garaj'a alicam fakat internette yok depoyu sök , bujileri sök silindire pas engelleyici koy falan bir suru tavsiye var. Bunlari yaparsam motoru toplayamam bi daha o yuzden sadece aküyü çikartip , depodaki benzini bosaltip üstünü örtsem yetmez mi ? Yada aküyü çıkartmadan tetikleme ile calismaz mi aku bitmis bile olsa geldigimde ?
Akuyu cikart veya cikartma ama muhakkak kutup baslarina ve kablonun izolesiz yerine (varsa) vazelin veya gres sur ince bir katman. Yoksa paslanma yaparsa kanser gibi yurur tum tesisata.
Aku suyunu tamamlat ve sarj yaptir 2 saat. Geldiginde de akuyu sök, sarj yaptir oyle tak ve calistir. birkac gun idare eder seni. Benim kavrulmus aku beni oyle idare etti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
debriyaj kaçırabilir o yağla haberin olsun
Vitesten dusmeler basladi.
Aybasi yeni yag alip kendim degisecem. Yok illa elimize anahtar alicaz yani...
Reklamlar
-
20 Aralık 2013, 20:07
Öncelikle herkese merhaba foruma yeni katıldım forum hakkında çok bir bilgiye sahip değilim bu yüzden bir hata yaparsam mazur görün Allah nasip ederse mart ayı sınavına girip ehliyeti aldıktan sonra yaz başlarında motosiklet dünyasına yani aranıza katılmak istiyorum Apache rtr 150 hakkında öğrenmek istediğim bir iki konu var ben izmirde oturuyorum motoru taksitli olarak veriyolar mı veriyolarsa ne kadarlık bir fiyat artışı uygulanıyor.Birde dediğim gibi deneyime sahip değilim bu motorla başlamam nasıl olur
-
20 Aralık 2013, 20:11
OnurhanDemir adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese merhaba foruma yeni katıldım forum hakkında çok bir bilgiye sahip değilim bu yüzden bir hata yaparsam mazur görün
Allah nasip ederse mart ayı sınavına girip ehliyeti aldıktan sonra yaz başlarında motosiklet dünyasına yani aranıza katılmak istiyorum
Apache rtr 150 hakkında öğrenmek istediğim bir iki konu var ben izmirde oturuyorum motoru taksitli olarak veriyolar mı veriyolarsa ne kadarlık bir fiyat artışı uygulanıyor.Birde dediğim gibi deneyime sahip değilim bu motorla başlamam nasıl olur
peşin fiyatına vade farksız 12 taksitle alabilirsin. apache tam bir başlangiç motorudurç
-
20 Aralık 2013, 20:40
ilgilendiğin için teşekkür ederim peki kredi kartsız veriyorlar mı mesela yarısını peşin versem diğer yarısını taksit yaptırabilirmiyim
-
20 Aralık 2013, 21:09
OnurhanDemir adlı üyeden alıntı
ilgilendiğin için teşekkür ederim peki kredi kartsız veriyorlar mı mesela yarısını peşin versem diğer yarısını taksit yaptırabilirmiyim
kredi kartsız vermezler. ama bankadan kredi kullanmanda yardımcı olabilirler.
-
20 Aralık 2013, 22:01
Motoru dediginiz gibi uykuya birakacagim bakalim. Tesekkurler tavsiyeler icin arkadaslar.
-
20 Aralık 2013, 23:30
Evet arkadaşlar herkesin dikkatine
Önümüzdeki pazar günü bir etkinlik planladik
Gelmek isteyenler isimlerini yazsinlar
Yer olarak rumeli fenerinin düşündük
Mangal yapilacak fakat tavuk yapilmayacaktir
Çünkü geç piştiği için çok ugrasiliyor ve sohbet muhabbete zaman kalmiyor hep bir kosturmaca oluyor.
Bu sebepten dolayı sadece sucuk ve köfte pisirecegiz
Bilginize...........
-
21 Aralık 2013, 00:12
Tekerleri ne yaptırim arkadaşlar? Bu kendisinden olan tekerlere kötü diyor herkes. Ne taktırayım ne kadardır bilgi verir misiniz?
-
21 Aralık 2013, 00:15
anladım teşekkür ederim bilgin için.
-
21 Aralık 2013, 00:41
selo9115 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar herkesin dikkatine
Önümüzdeki pazar günü bir etkinlik planladik
Gelmek isteyenler isimlerini yazsinlar
Yer olarak rumeli fenerinin düşündük
Mangal yapilacak fakat tavuk yapilmayacaktir
Çünkü geç piştiği için çok ugrasiliyor ve sohbet muhabbete zaman kalmiyor hep bir kosturmaca oluyor.
Bu sebepten dolayı sadece sucuk ve köfte pisirecegiz
Bilginize...........
abi beni yaz listeye banko
bu arada twincan kardesim kusura bakma.ozel mesajini daha yeni gordum
-
21 Aralık 2013, 01:31
rumelian adlı üyeden alıntı
Akuyu cikart veya cikartma ama muhakkak kutup baslarina ve kablonun izolesiz yerine (varsa) vazelin veya gres sur ince bir katman. Yoksa paslanma yaparsa kanser gibi yurur tum tesisata.
Aku suyunu tamamlat ve sarj yaptir 2 saat. Geldiginde de akuyu sök, sarj yaptir oyle tak ve calistir. birkac gun idare eder seni. Benim kavrulmus aku beni oyle idare etti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Vitesten dusmeler basladi.
Aybasi yeni yag alip kendim degisecem. Yok illa elimize anahtar alicaz yani...
aynen öyle ben arabalarda bile kendim yapmaya başladım hem daha ekonomik oluyor hemde daha kaliteli parça ve yağ kullanıyorum emme manifoldu temizleme kiti bile aldım şimdi hedefim carbon clean aleti almak yavaş yavaş kenara koyuyorum
-
21 Aralık 2013, 02:35
sbr adlı üyeden alıntı
motor yagını bosaltma. zinciri yaglı bırak..bu arada askerliği kısa dönemmi yapcan?
Uni 4. Sinif tecil bozdurdum uzun donem. 1 yil kapali kalacak motor
-
21 Aralık 2013, 10:35
vardar1903 adlı üyeden alıntı
Uni 4. Sinif tecil bozdurdum uzun donem. 1 yil kapali kalacak motor
Ozel durumunu bilmiorum ama keske tecili bozdurmayip kisa donem gitseydin
---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:33 ----------
auth adlı üyeden alıntı
Tekerleri ne yaptırim arkadaşlar? Bu kendisinden olan tekerlere kötü diyor herkes. Ne taktırayım ne kadardır bilgi verir misiniz?
Arkaya michelin yada pirelli, onede irc alabilirsin. Takimi 200 tutmaz bile
-
21 Aralık 2013, 10:51
günaydın dostlar nasılsınız... arkadaşlar bir arkadaşım için apache bakınıyoruz.. aslında sıfır 2012 alacaz ama ben yinede sorayım burda belki işine yarayan biri çıkar 2011 -2012 km si düşük fiyatı uçmamış satmak isteyen varmı... fiyat km ve renk belirtiniz...
-
21 Aralık 2013, 11:48
Ön michelin 200 buz motorda arka michelin 120 sürat motorda bilginize bu arada apacheye xenon takan kaça taktırıyo kendim alsam tesisatını yaparlarmı süratte acaba ?
-
21 Aralık 2013, 14:04
-
21 Aralık 2013, 14:20
Tvs apache ye kaç lt yağ koymamız gerekir arkadaşlar ?
-
21 Aralık 2013, 14:31
Ahmet355 adlı üyeden alıntı
Tvs apache ye kaç lt yağ koymamız gerekir arkadaşlar ?
sen sorunca kullanma kılavuzuna baktım... miktarı ile ilgili bişey söylenmemiş sadece 4T koyun demişler ama 1lt koyuyor ben dahil herkes...
-
21 Aralık 2013, 15:24
Yağ filitresini degisirsen 1 Lt
Sadece yağ koyarsan 800 ML
-
21 Aralık 2013, 20:44
selo9115 adlı üyeden alıntı
Yağ filitresini degisirsen 1 Lt
Sadece yağ koyarsan 800 ML
Selami abi hemende unutmuşsun ya 1000 ml yağ boşaltımında filtre değişiyorsa 1100 ml kitapçık böyle yazıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler