TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Aralık 2013, 15:10
erhanmehmet adlı üyeden alıntı
Ben tam yakıyordum ki benzine indirim gelicek dediler bende indirimi bekliyorum indirim gelince yakıcam.
tvsyle geçiliyorsan motorunda bi sıkıntı vardır. zincirin gevşektir lastiğin iniktir. bujin iyi ateşlemiyordur, subap ayarın kaçıktır. karbürator hava yakıt ayarı ayarsızdır.
daha bi cok sebep var. en büyük sıkıntı da plotaj hatası olabilir.. tvs 6 7 binden sonra çoşuyor.. 5 binde vites değiştiriyorsan çin malı scooter bile geçer seni
14 dişli var bende düzde yatıncan 128 rahat görüyorum rüzgar olmadıgında.
egimli yolda zaten bu alet 140 üstüne cıkabiliyor. ışıklarda cbr 125 bile 100 den sonra filan gelebiliyor yanıma. yoksa stop lambasını izliyor.
Reklamlar
-
19 Aralık 2013, 15:52
Tsubasa adlı üyeden alıntı
tvsyle geçiliyorsan motorunda bi sıkıntı vardır. zincirin gevşektir lastiğin iniktir. bujin iyi ateşlemiyordur, subap ayarın kaçıktır. karbürator hava yakıt ayarı ayarsızdır.
daha bi cok sebep var. en büyük sıkıntı da plotaj hatası olabilir.. tvs 6 7 binden sonra çoşuyor.. 5 binde vites değiştiriyorsan çin malı scooter bile geçer seni
14 dişli var bende düzde yatıncan 128 rahat görüyorum rüzgar olmadıgında.
egimli yolda zaten bu alet 140 üstüne cıkabiliyor. ışıklarda cbr 125 bile 100 den sonra filan gelebiliyor yanıma. yoksa stop lambasını izliyor.
Benim motor 24000 km civarı oldu heralde sogukta çalışmıyordu geçen gün subab ayarı yapıldı. ( kardeşim yaptırdı) Bide böyle deneneyim ama 5. viteste motor 8-9 civarına gelince hızlanmıyor. Sende de böylemi vitesleri kaç binde değiştiriyorsun. Özellikle 4. vitesi.
-
19 Aralık 2013, 16:35
Buji kaç bin bakımında değişiyor bilen varmı 5 binde şuan değiştirsemmi ?
-
19 Aralık 2013, 18:54
Hangi cbr mis bakim o cbr tvs yarısını söyleyin arkadaşa tvs yi ben kullandım cbr iki şoför değişti yinede tvs aldı ama .e 5 de cbr yalan eder tvs yi ispatli
-
19 Aralık 2013, 19:42
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Buji kaç bin bakımında değişiyor bilen varmı 5 binde şuan değiştirsemmi ?
kitapçıkta 9 bin yazıyor ben 6 binde değiştirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
ulan geçen gece benim apacheye egsoz taktırıyordum rüyada o sabahtan beri şeytan dürtüyor yeminle
-
20 Aralık 2013, 00:52
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Hangi cbr mis bakim o cbr tvs yarısını söyleyin arkadaşa tvs yi ben kullandım cbr iki şoför değişti yinede tvs aldı ama .e 5 de cbr yalan eder tvs yi ispatli
Kardeş apache ile max kaç , cbr ile max kaç görülüyor?
-
20 Aralık 2013, 00:56
Kardeş apache ile max kaç , cbr ile max kaç görülüyor?
apache orjinal haliyle düz yolda yatarak 133 %10luk şaşma desek 120 km
-
20 Aralık 2013, 01:08
Benim motor 24000 km civarı oldu heralde sogukta çalışmıyordu geçen gün subab ayarı yapıldı. ( kardeşim yaptırdı) Bide böyle deneneyim ama 5. viteste motor 8-9 civarına gelince hızlanmıyor. Sende de böylemi vitesleri kaç binde değiştiriyorsun. Özellikle 4. vitesi.
14 dişli ile vitesleri uzatarak değiştiriceksin. zaten beşinci vites ekonomi gibi bişi oluyor
4. viteste 118 filan görüp 5 e atıyorum
zaten 5.vitesten sonra 6-7 km daha yapıyor 125 126 ya nazlana nazlana cıkıyor
5.vitese atarken 9 10 bin devir yapmadan atarsan 5. vites zaten ölü gibi. cok agır hızlanıyor.
14 dişli uzun yol dişlisi. ben memnunum uzun yol olarak kullanıyorum motorumu. sogukta yagmur da kullanmıyorum, şehir içinde kullanmıyorum.
ama istanbulda olsam şehir içi için 13 dişli kullanırdım.
aksini söyleyen yok zaten
100 den sonra 110dan sonra geliyor cbr geciyor.
ama kalkışta ilk 500 1000 metrede tvs cok seri oldugundan köpek gibi gidiyor.
cbr da ben 148 gördüm.
tvs de gördüğümde 142, o da cok fazla artıları oldugu için oldu rüzgar egim filan
-
20 Aralık 2013, 01:36
ben selonun ınazuması ıle olctum 150 gormus bende aynı degerı gordum tvs 14 dıslı ıle bıldıgın kopek gıbı gıder ama 90 dan sonra cbr grenaj sayesınde ruzgarı yarıyor baslıyor uzamaya
-
20 Aralık 2013, 01:57
su bakim konusunda ne kadar sanssizim... Yetkili servise gittim, Alpet scooter yagi koydu. Motorun eski sahibinin ustasina gittim. Castrol magnatec araba yagi koydu 10/40. Baya bir tartistik. Yok mineral yagmis. Ust kapakta kurum baglatirmis. Atma elimde yag yok baska desene dedim. Neyse... Ustelik 50 lira aldi bu ise... tamam motorum eski ama bu kadar hor mu gorulmeli yani...
Sizce bu castrol yag ile kac km idare edebilirim? Hemen degismeli mi?
-
20 Aralık 2013, 02:30
rumelian adlı üyeden alıntı
su bakim konusunda ne kadar sanssizim... Yetkili servise gittim, Alpet scooter yagi koydu. Motorun eski sahibinin ustasina gittim. Castrol magnatec araba yagi koydu 10/40. Baya bir tartistik. Yok mineral yagmis. Ust kapakta kurum baglatirmis. Atma elimde yag yok baska desene dedim. Neyse... Ustelik 50 lira aldi bu ise... tamam motorum eski ama bu kadar hor mu gorulmeli yani...
Sizce bu castrol yag ile kac km idare edebilirim? Hemen degismeli mi?
debriyaj kaçırabilir o yağla haberin olsun
-
20 Aralık 2013, 11:56
ben selonun ınazuması ıle olctum 150 gormus bende aynı degerı gordum tvs 14 dıslı ıle bıldıgın kopek gıbı gıder ama 90 dan sonra cbr grenaj sayesınde ruzgarı yarıyor baslıyor uzamaya
Cbr 125 uzun yolda tvs yi üzer
Tvs 100 km ye kadar super fakat 100 den sonra baslanir nazlanmaya
-
20 Aralık 2013, 12:26
selo9115 adlı üyeden alıntı
Cbr 125 uzun yolda tvs yi üzer
Tvs 100 km ye kadar super fakat 100 den sonra baslanir nazlanmaya
cbr 6 vites oldugu için mi geçiyor sonuçta biri 150 cc digeri 125 cc.
-
20 Aralık 2013, 13:33
Arkadaslar merhaba. Şubatta askere gideceğim icin motoru garaj'a alicam fakat internette yok depoyu sök , bujileri sök silindire pas engelleyici koy falan bir suru tavsiye var. Bunlari yaparsam motoru toplayamam bi daha o yuzden sadece aküyü çikartip , depodaki benzini bosaltip üstünü örtsem yetmez mi ? Yada aküyü çıkartmadan tetikleme ile calismaz mi aku bitmis bile olsa geldigimde ?
-
20 Aralık 2013, 13:37
vardar1903 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba. Şubatta askere gideceğim icin motoru garaj'a alicam fakat internette yok depoyu sök , bujileri sök silindire pas engelleyici koy falan bir suru tavsiye var. Bunlari yaparsam motoru toplayamam bi daha o yuzden sadece aküyü çikartip , depodaki benzini bosaltip üstünü örtsem yetmez mi ? Yada aküyü çıkartmadan tetikleme ile calismaz mi aku bitmis bile olsa geldigimde ?
depoyu boş tutma. aksine gırtlagına kadar doldur. akuyu cıkartsanda cıkartmasanda buyuk ıhtımalle akun bıtecek.. en son yapabılıosan bujıyı sokup içine bı kac damla yag damlat. sonra ayak marsına bı kac kere bas. orta sehpaya kaldırıp ustunu ort.
-
20 Aralık 2013, 14:46
Bujiyi sökme isini kullanma klavuzundan bakarim artik. Akuyu geldigimde serviste tekrar doldurturum olmadi. Zinciri yağli mi birakicaz yoksa temizleyip mi ?
Motor yagınıda bosaltmak gerekir mi ? Cok ugrastiriyorum kusura bakmayin
-
20 Aralık 2013, 15:17
Yakın zamanda sigortasını yenileyen oldu mu acaba arkadaşlar ?
Ve tabi olduysa ne kadara yeniledi hangi sigorta şirketinden ?
-
20 Aralık 2013, 15:54
Bujiyi sökme isini kullanma klavuzundan bakarim artik. Akuyu geldigimde serviste tekrar doldurturum olmadi. Zinciri yağli mi birakicaz yoksa temizleyip mi ?
buji için kovan anahtar gerek bir tanede akü şarj cihazı alabilirsin 30 40 tl bişey zinciri temizleyip yağlarsan paslanma azalır paran varsada ucuzundan motoryağını değiştir yoksada bişey olmaz
emre.cinar adlı üyeden alıntı
Yakın zamanda sigortasını yenileyen oldu mu acaba arkadaşlar ?
Ve tabi olduysa ne kadara yeniledi hangi sigorta şirketinden ?
axada 111 tlye %5 geçikme zamlı olarak yaptırdım
-
20 Aralık 2013, 16:27
Bende bi önceki sigortamı axadan yapmıştım 150 tl civarıydı. Bugün aradılar süresi yaklaştığı için 204 tl fiyat verdiler
-
20 Aralık 2013, 16:43
motor yagını bosaltma. zinciri yaglı bırak..bu arada askerliği kısa dönemmi yapcan?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler