TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Aralık 2013, 17:09
Arka teker için 90/90 18 bisiklet tekeri gibi olur en az 110 olması lazım yoksa tipsiz olur motor ben metzeler me22 kullanıyorum yağmurda kaymıyor baya iyi yani ön 3.00-17 arka 3.50-18 , bu arada ben md80 mini dv aldım 35 liraya çok hoş kaska takmak için aparatları var başparmaka kadar çok kibar.Görüntü kalitesi 35 liraya göre çok iyi yoytubede md80 ile çekilmiş görüntüler var bakabilirsiniz.
Reklamlar
-
11 Aralık 2013, 18:42
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Arka teker için 90/90 18 bisiklet tekeri gibi olur en az 110 olması lazım yoksa tipsiz olur motor ben metzeler me22 kullanıyorum yağmurda kaymıyor baya iyi yani ön 3.00-17 arka 3.50-18 , bu arada ben md80 mini dv aldım 35 liraya çok hoş kaska takmak için aparatları var başparmaka kadar çok kibar.Görüntü kalitesi 35 liraya göre çok iyi yoytubede md80 ile çekilmiş görüntüler var bakabilirsiniz.
Md 80 i aliexpress den 13 tl ye aldık ama daha bir kere bir yere sabitleyip çekim yapmak kısmet olmadı.
-
11 Aralık 2013, 19:44
Serhat çekim kalitesi nasil çekim yaptinmi hic?
-
11 Aralık 2013, 20:55
selo9115 adlı üyeden alıntı
Serhat çekim kalitesi nasil çekim yaptinmi hic?
İdare eder selami abi arabaların plakalarını belli oluyor benim içinde önemli olan bu
-
11 Aralık 2013, 20:56
arkadaşlar iyi akşamlar. yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum ön freni tuttugum zaman titreme yapıyo direksiyon sallanıyo. dururkende tekeri elimle çevirdim diskin bir bölümü balataya sürtüyo. acaba cantmı egri yoksa diskmi bu problemi yaşayan başka arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim
-
11 Aralık 2013, 21:04
coskun913 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iyi akşamlar. yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum ön freni tuttugum zaman titreme yapıyo direksiyon sallanıyo. dururkende tekeri elimle çevirdim diskin bir bölümü balataya sürtüyo. acaba cantmı egri yoksa diskmi bu problemi yaşayan başka arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim
Ya disk yamuk yada janta yamukluk var bence dostum
-
11 Aralık 2013, 21:35
bende bugün gidip aldım md80i kaç saat şarj yapmak gerek
-
11 Aralık 2013, 22:12
M.balibey adlı üyeden alıntı
Bende bilmiyorum ama usb kablosunu takınca şarj oluyor bu sırada bilgisayar tanımıyor , driverini buldum sözde ama yine olmadı, seninki ne alemde ben ancak hafıza kartını bilgisayara takarak görüntüleri aktarıyorum birde tarih saat ayarlama hikayesi var hala yapabilmiş değilim.
-
11 Aralık 2013, 22:19
Arkadaşım iyi akşamlar nereden ne kadara aldın acaba?
-
11 Aralık 2013, 22:24
Bende bilmiyorum ama usb kablosunu takınca şarj oluyor bu sırada bilgisayar tanımıyor , driverini buldum sözde ama yine olmadı, seninki ne alemde ben ancak hafıza kartını bilgisayara takarak görüntüleri aktarıyorum birde tarih saat ayarlama hikayesi var hala yapabilmiş değilim.
abi benimki tanıdı aygıt kullanıma hazır dedi ben win7 kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
erhanmehmet adlı üyeden alıntı
Arkadaşım iyi akşamlar nereden ne kadara aldın acaba?
aliexpresten 10 dolara aldım sanırım tatile falan denk geldi gelmesi baya sürdü birde 2 dolara 8 gb hafıza kartı aldım
-
11 Aralık 2013, 22:32
designserhat adlı üyeden alıntı
Md 80 i aliexpress den 13 tl ye aldık ama daha bir kere bir yere sabitleyip çekim yapmak kısmet olmadı.
ben çok çekim yaptım ama hiçbirinde tam hedefi tutturamadım :D sanki 10x zoom yapmış gibi çekiyor. bu yüzden ya gössterge panelini çekiyo yada gökyüzü çekiyorum bi ortasını bulamadım :D
-
11 Aralık 2013, 22:54
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
ben çok çekim yaptım ama hiçbirinde tam hedefi tutturamadım :D sanki 10x zoom yapmış gibi çekiyor. bu yüzden ya gössterge panelini çekiyo yada gökyüzü çekiyorum bi ortasını bulamadım :D
abi hangi aparatla çektin ben kaskın içine takayım diyorum bu arada bilgisayar tanıdı fakat hiç bir yerde aleti bulamadım
-
12 Aralık 2013, 00:19
abi hangi aparatla çektin ben kaskın içine takayım diyorum bu arada bilgisayar tanıdı fakat hiç bir yerde aleti bulamadım
hiç bir yere takmadım direk kaskın üstüne elektrik bantı ile sabitledim hep. çok hafif bişi oldugundan asla düşme gibi bir riski olmuyor. bir tane bant çekmen yeter iaşret parmagı uzunlguunda bi bant ile tamamen tutunuyor kaska
-
12 Aralık 2013, 03:02
hiç bir yere takmadım direk kaskın üstüne elektrik bantı ile sabitledim hep. çok hafif bişi oldugundan asla düşme gibi bir riski olmuyor. bir tane bant çekmen yeter iaşret parmagı uzunlguunda bi bant ile tamamen tutunuyor kaska
abi bir video ekleyebilmen mümkün mü evde lamba açıkken loş ışıkta çekim yapıyor gibi birde enine izgiler var hep acaba benim ki bozuk mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Ümit abi kamera açıkken pcye bağlayınca benimki gördü şimdi su geçirmez kabıda alayım diyorum
http://www.aliexpress.com/item/Water...391114498.html
-
12 Aralık 2013, 21:22
coskun913 adlı üyeden alıntı
ben de geçen yaptığım kazadan sonra aynı sorunu yaşamaya başladım. teker dönerken sürekli balataya sürtüyor. geçen ani fren yapmak zorunda kaldım birden gidon ani şekilde sağ sol yapmaya çalıştı. gerçi servis değiştirmedi diski
-
12 Aralık 2013, 22:55
abi bir video ekleyebilmen mümkün mü evde lamba açıkken loş ışıkta çekim yapıyor gibi birde enine izgiler var hep acaba benim ki bozuk mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Ümit abi kamera açıkken pcye bağlayınca benimki gördü şimdi su geçirmez kabıda alayım diyorum
izler izlemez direk siliyorum hoşuma gitmedigi için. birgün senin için çekim yapar atarım. ama çok titreme yapıyo kaska takınca biraz azalıyo doğal olarak ama deli gibi zoom yapıp çekiyo. öndeki arabaanın plakasını görürsün sadece bende enine veya boyuna çizgiler yok sende sorun olabilir.
-
12 Aralık 2013, 23:22
izler izlemez direk siliyorum hoşuma gitmedigi için. birgün senin için çekim yapar atarım. ama çok titreme yapıyo kaska takınca biraz azalıyo doğal olarak ama deli gibi zoom yapıp çekiyo. öndeki arabaanın plakasını görürsün sadece
bende enine veya boyuna çizgiler yok sende sorun olabilir.
aynen abi çok fena zoomyapıyor bende loş ortamda enine çizgiler oluyor fakat güdüzde sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
bizimkiler çakma md 80 miş d0001 olan md80lerin kutuları daha büyük
http://www.youtube.com/watch?v=f-qH7WXprSI
-
12 Aralık 2013, 23:47
benşm kamera güzel çekiyor çizgi falan yok gündüz hava güneşliyse çok güzel çekiyor özellikle yalnız benim laptopa bağlayınca tanınmayan aygıt yazıyor internetten driver filan aradım bulamadım videoları bilgisayara mikro sd kartla atabiliyorum bu arada aparatın birini kaska bantla tuttrup kamerayı bağlayabilirsin çok hafif zaten en kolay yolu bu
-
12 Aralık 2013, 23:49
benşm kamera güzel çekiyor çizgi falan yok gündüz hava güneşliyse çok güzel çekiyor özellikle yalnız benim laptopa bağlayınca tanınmayan aygıt yazıyor internetten driver filan aradım bulamadım videoları bilgisayara mikro sd kartla atabiliyorum bu arada aparatın birini kaska bantla tuttrup kamerayı bağlayabilirsin çok hafif zaten en kolay yolu bu
çift taraflı bantla yapıştırdım abi loş gece çekimi nasıl benimki gündüz güzel sadece zoomlu
-
13 Aralık 2013, 00:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45707912/detay
Bu nedir şimdi?
Apache'nin TVS malı olduğunu bilmiyorlarmı?
Birçoğu TVS apache... Ama direk Apachi markasına koymuşlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler