Bugün Bursa Tiger eksoz fabrikasına gittim, eksoz yapımını seyrettim çok güzel eksozlar var hatta çalışanlardan birinde sarı apache var tiger eksoz var motorda çok güzel sesi var bende taktıracağım ama polis ceza keser diye taktırmaya çekiniyorum ne yapayım sizce?
hocam,
balıkesirde yaşıyorum ve belki 15 20 kere cevirmeye denk geldim. egzozu soranda olmadı kızanda olmadı. ses cünkü 3-5 bin devirde yok
3 aydır tiger var bende
tigerın tüm serilerinin sesi ayndır sadece dışı değişiktir.
ses olayı ise hepsinde alt devirlerde boş 6 bin devirden sonra coşar. silence killer diyorlar buna ecnebiler
ama ses olayında tiger harbiden cok iyi oluyor apache den böyle bir ses cıkar mı dedim ben =)
4 silindir haricinde 600 cc lerden bile neredeyse ses olarak daha güzel oluyor =)
# motosikletle.blogspot
Tiger kullanıyorum servise gitmeden söküp gittim garantiden parça gelince tekrar takıcam fakat alt sakalı nasıl takıcaz bilen varmı egsozlar olunca sakala değiyor. Apachede sharkta dinledim ama tiger başka güzel
küçük bir parca ile takılabiliyor alt sakal
nalburdan almıştım küçük bir L demir.
resmi vardı bulursam atarım buraya.
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:28 ----------
küçük L Demir bu dolap montajında kullanılıyor.
hiç bir zararı olmuyor, sadece öne alıyor alt sakalı
# motosikletle.blogspot
Bugun buyuk konustugum bir konuda geri adim attim ve diz ortusu aldim. Cok rahatsiz, daha alisamadim. Ruzgara karsi iyi koruyor yagmuru denemedim. Tek sorun ne yaptiysam egzoza deyiyor, sizce kessem mi o bolgeyi?
arkadaslar ben de motor alıcam ancak bi türlü karar veremedim cbf 150 ve apache rtr 150 baktım 2013 yeni kasa rtr 150 ler çok hosuma gitti ancak motor nasıl bi bilgisi olan varmı özellikle kullananlar cevap versin
nilüfer ticaret merkezi mi oluyor tam olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
ne istediğine bağlı sorun çıkarmaz sabri abi ve ben sürekli tapa gaz gittiğimiz halde sıkıntı olmuyor ben tam 400 küsür km kontak kapamadan kullandım beni yormadı bir ara parça ve servis sıkıntısı vardı çözüldü mü bilmiyorum
makyajsızda egsoz borusu üstten geçerken makyajlıda parçanın altından geçer arada ki fark o
Arkadaşlar bugün tiger eksoz için çok düşündüm, taşındım, kaşındım veeee sonuç olarak motora yapılan her modifiyenin parasal olarak çöpe gideceği kanaatine vardım, motoru satarken beleşe gidecek ne yazıkki o yüzden vazgeçtim ve motorumu alıp biraz gezdim fakat üzerimde deri motor ceketi olmasına rağmen üşüdüm ellerimdede yazlık deri eldiven vardı kısa bilekli fakat ayağımda 4r motor çizmesi vardı ayağım üşümedi altımdada termal içlik vardı bacaklarımda üşümedi ama üstüm ve ellerim üşüdü hemen soluğu motomax ta aldım bir çift kışlık deri 4r eldiven , ceket altına kuşutani marka termal içlik ve deri ceketin üzerine bering yağmurluk aldım 300 kağıt yani eksoz parasını kalıcı olarak kendime harcadım motoru satsam bile bende kalacağı için mutluyum
Çağatay ve Sabri abi gibi bende baya gazlıyorum tvs ile 4200 km ye geldim çok memnunum cbf plakamı bile okuyamıyor :D okadar fark atıyor ışıklarda gördü gördü dahada yetişemez ayriyetten kalite olarak daha üstün benim gözümde tavsiye ederim...
Bi ara satıpta 250 ye geçmeyi düşündüm Apache me ihanet edip satmıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Yeni sticker ım anca bunu yapabildiler burada karışık şekillerim vardı çıkartamadılar.İzmite gidip sticker işleri yapanı arıcam güzel şekillerim var
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
R lerin ortasını bile yinede düzgün çıkartamadılar
kaan orjinal tiger ise sakalı sökmene gerek yok resimdekine baksana
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...45413962_n.jpg
Slm ark bi sorunun var buji kesmesinin
Nedenleri nelerdir yardimci olurmusunuzu
2.500 oldu degistireli buji kesmis olabilirmi gaZ yemiyor
Benim.eksoz cok patliyor bujide sorun yapmis
Olabilirmi yardimci olursaniz sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Ben 10tl 90km gidiyorummm normalmi
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)