O zaman şile abi kabul edenler parmak kaldirsin
O zaman şile abi kabul edenler parmak kaldirsin
elimde çok güzel asfaltı yeni atılmış bol virajlı neredeyse hiç araba geçmeyen heryerin ağaçlarla kaplı yeşilliklerle dolu bir kısmı köy yollarındanda oluşan bi rota var.
ama söylemem
Şile ya da beykoz farketmez bana, yazin beni de
Ramazan sen yat yavru evde motoru sil bi gelemedin geziye neresi olursa gelirim canta full artı full sarı cizmelerde tamam istikamet verin yeter artik cbf almıs kankam hondacı oldu sonunda dogru yolu buldu cagrı kamera yı getiriyorum
www.erkakurye.com
nihat sizi alır rize ardeşan a felan götürür......
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
kanka gelmesine gelirimde sonrası beni düşünüdürüyor..conta yakmış murat 131 gibi pistonun biri iptal yağa su karışıyor bi istop edersem bir daha çalışmam.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kendisinde olan arkadaslar getirsinler
Birde herkes kendi yiyecegi
Eti
Tavugu
Kofyeyi
Sucugu
V.sv.s
Kolayi
Meyve suyunu
Suyunu
Ekmegini
Pocasini
Simidini
V.s v.s v.s
Bende cekme halati getircem cbf leri yoldan cekeriz dimi sabri abii
Selo sende al tmm aman yolda kaliriz ben inazumayi cekerim hee
Ulan coluk cocugun maskarasi olduk
Avrupa yakasi saat 10 da gecenki bulusma noktasinda bostanci kop altinda gec kalan olmasin
Serhat daha erken ciksaniz daha iyi olur
Yoksa sileye gitmemiz 12-1 i bulur
Nihat sen nerden katilacan bize ona gore ayarliyalim
Avrupa yakasi 10 da biliyorum saatte degisiklik olursa mesaj atin sevabina Selami abi biz cekeriz birbirimizi cift silindir cbf oluruz hehe
Size cbf leri erol abi ceker nede olsa abisi yanii dimi erol abiii yap bi guzellik bunlara yoksa cok gec kalirizz
Biliyodum zaten tas...k gectigini sen gelmezsin olum
Bu arada sile isteyen yavrular alin size hava tahmin raporu
http://www.google.com/search?client=...90.RlhEiiTKKW8
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)