TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Kasım 2013, 19:03
memduhb adlı üyeden alıntı
şehir mt lerinden daha aktıf bi topık ne yalan soleyım ımrendım keyfiniz daim olsun iyi eğlenceler...
Adana MT'nin hakkını yememek lazım. Benim hemşeriler iyi geziyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
Bu arada Şile'ye mi gidiyoruz? Kesin mi :D Saat kaçta gidiyoruz? Ona göre motoru sabah bu tarafta ya da karşı tarafa bırakıcam
Reklamlar
-
16 Kasım 2013, 19:27
ormankebabi adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
Bu arada Şile'ye mi gidiyoruz? Kesin mi :D Saat kaçta gidiyoruz? Ona göre motoru sabah bu tarafta ya da karşı tarafa bırakıcam
Sabah en gec 9 feshane onu Can gerekli aciklamayi yapacak heralde
-
16 Kasım 2013, 19:27
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Abi sabah 9'da feshanede buluşucaz biz, 1. köprüden karşıya geçicez. Şuanki plan öyle en geç 10 olur yani. Ama bu gece her şey netleşicek.
Listede son durum böyle, babam da geliyor
1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Hüseyin (Babam)
6. Alican
7. Engin
8. Kaan
9. Serhat
10. Veysel (Ama kesin değil dedi)
11. Mukureis
12. Rumelian
13. ????
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
16 Kasım 2013, 19:36
Arkadaşlar feribotla geçmeyelim karşıya çok zaman alıyor hem yolda uzuyor madem şileye gidecez 2.köprüden gidelim zaten 1.köprü de avrasya maratonu var
---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:29 ----------
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=SILE#sfB yarın Şİle de hava açık gözüküyor ama siz yine de yağmurluk vs herşeyinizi alın abi orası tropikal bir iklim hep karabulutlar var o bölgede
Can 1.köprüde yarın maraton var 2.köprüden gitmemiz lazım http://www.istanbulmarathon.org/kosu...-haritasi.aspx
-
16 Kasım 2013, 19:39
valla bende olsam 2 yi kullanırdım.. benim plakada pks oluyor genedel yada bgs o yüzden köprü şile tercih edilecekse daha mantıklı.......
-
16 Kasım 2013, 20:19
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
valla bende olsam 2 yi kullanırdım.. benim plakada pks oluyor genedel yada bgs o yüzden köprü şile tercih edilecekse daha mantıklı.......
Ramazan abi öyle klawyeden yazmakla olmaz. Seni de bekliyoruz. Lütfen kırma beni. Hep beraber olucaz sende eksik olma. Sıkı sıkı giyin sende gel. Nihat abi duy sesimi senin içinde geçerli bunlar.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
16 Kasım 2013, 20:47
Akşam tam netlenirse bilgilendirin siteye ben ve arkdslarm gelebiliriz 2 motor 3 de 4 de planı akşam netleştiriniz paylaşiniz lütfen takipteym 😃
-
16 Kasım 2013, 20:50
1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Hüseyin (Babam)
6. Alican
7. Engin
8. Kaan
9. Serhat
11. Mukureis
12. Rumelian
13. ????
Arkadaşlar buluşma saati 10.00 saat 10 da ben can Kaan Kağıthane tüneline gelmeden sağdan buluşup oradan direkt otobana bağlanacaz sonra da Gs stadının karşısında Engin bizi bekleyecek orada buşup yola devam edecez Alican sana ters olursa fsm gişelerinin çıkışında sağda biryerde bekleyebilirsin
-
16 Kasım 2013, 21:15
Twin adlı üyeden alıntı
Ramazan abi öyle klawyeden yazmakla olmaz. Seni de bekliyoruz. Lütfen kırma beni. Hep beraber olucaz sende eksik olma. Sıkı sıkı giyin sende gel. Nihat abi duy sesimi senin içinde geçerli bunlar.
bu gün evden çıkıp 2 köprü yoluna çıkan bir yol var paladyum mun ordan orayı keşfetmeye gideceğim.. motorun yanına vardım gidon buz gibi korktum bindim dobloya 2,5 saatte gittim geldim... anladım ki ben yaşlanıyorum ve harbiden bu bir gerçek yoksa ben ne karlar kışlar gördüm ....
http://www.youtube.com/watch?v=LFqs4HMFjyA
şu video daki ben olamam...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Kasım 2013, 21:30
bu gün evden çıkıp 2 köprü yoluna çıkan bir yol var paladyum mun ordan orayı keşfetmeye gideceğim.. motorun yanına vardım gidon buz gibi korktum bindim dobloya 2,5 saatte gittim geldim... anladım ki ben yaşlanıyorum ve harbiden bu bir gerçek yoksa ben ne karlar kışlar gördüm ....
http://www.youtube.com/watch?v=LFqs4HMFjyA
şu video daki ben olamam...
video yu izledim abi sen yaşlanmışssın
-
16 Kasım 2013, 21:37
designserhat adlı üyeden alıntı
1. Selami
2. Sabri
3. Erol
4. Can
5. Hüseyin (Babam)
6. Alican
7. Engin
8. Kaan
9. Serhat
11. Mukureis
12. Rumelian
13. ????
Arkadaşlar buluşma saati 10.00 saat 10 da ben can Kaan Kağıthane tüneline gelmeden sağdan buluşup oradan direkt otobana bağlanacaz sonra da Gs stadının karşısında Engin bizi bekleyecek orada buşup yola devam edecez Alican sana ters olursa fsm gişelerinin çıkışında sağda biryerde bekleyebilirsin
Karsidakilerle nerde bulusacaz
-
16 Kasım 2013, 21:41
http://www.youtube.com/watch?v=kWzVChYjjrg
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
video yu izledim abi sen yaşlanmışssın
yıllarca karda kışta kuryelik yapan sanki ben değilim.. yaşlandım.... kapıda cbr paslansın şimdilik....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Kasım 2013, 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=kWzVChYjjrg
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
yıllarca karda kışta kuryelik yapan sanki ben değilim.. yaşlandım.... kapıda cbr paslansın şimdilik....
Abi bende 3 yıl boyunca yarı kuryelik işi yaptım o soğuğu sağlam yedim ama şimdi ben de eskisi gibi değilim yağmur ve kuru soğukta çıkarmıyorum motoru
-
16 Kasım 2013, 22:06
Abi bende 3 yıl boyunca yarı kuryelik işi yaptım o soğuğu sağlam yedim ama şimdi ben de eskisi gibi değilim yağmur ve kuru soğukta çıkarmıyorum motoru
şimdi motora işim düşmedikçe binmiyorum... eskiden ota bo..a motorla giderdi.. karşıma alıp bir bardak çay içmek daha mutlu ediyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
diyer video yada bakın.. benim çocukda motorcu valla.. yaklaşık 2 sene kadar önce.. selo ya benim apache yi satmadan 5-6 ay kadar önce idi....
-
16 Kasım 2013, 22:20
arkadaslar anadolu yakasi nerde buluscak gecen seferki gibi bostanci koprusunde beklim ben
-
16 Kasım 2013, 22:25
mukureis adlı üyeden alıntı
arkadaslar anadolu yakasi nerde buluscak gecen seferki gibi bostanci koprusunde beklim ben
Biz otobanda şile tabelalarını takip edecez sizde ona göre yer belirleyinde otak bir noktada buluşalım
-
16 Kasım 2013, 22:37
Biz otobanda şile tabelalarını takip edecez sizde ona göre yer belirleyinde otak bir noktada buluşalım
gecen sefer toplanip fotograf cektirmistikya hani bi koprunun altinda orda bulusuruz herhalde
-
16 Kasım 2013, 22:38
Beyler yarın Avrasya Maratonu var. Ben de orada olacağım. Maraton güzergahını bir inceleyin. Saat 7'de tüm maraton güzergahı trafiğe kapatılacak. 2. köprüye odaklanın. 1. köprüden gitmeyi bırakın, saat 11den önce oraya yaklaşamazsınız bile. Ben 10km yarışına katılıyorum. Saat 10 gibi Eminönü'nde olacağım. Oradan eve geçip duşumu alıp öyle geleceğim, dolayısıyla bir aksilik olmaz ise sizinle Şile'de buluşuruz.
-
16 Kasım 2013, 22:43
-
16 Kasım 2013, 22:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler