TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Kasım 2013, 18:32
Merabalar arkadaş Şubat ayında tvs alıcamda rodajı uzun yol yapmak şartmı ve ya yaptıktan sonra motoru açma gibi bi muhabbet var mesela motoru zorlucan basabildiğin kadar bascan viteslerde en son ne görüüyo zorlucan diyolar aslı nedir kullanan arkadaşlar yarımcı olur sevinirim
Reklamlar
-
05 Kasım 2013, 20:09
M.balibey adlı üyeden alıntı
nasıl derken biraz açar mısın 1 vites aşağı basıyorsun 2 3 4 5 içinse pedalı yukarı çekiyorsun 1 ve 2 arasıda boş vites
ben daha önceden 100lük kanuni kullandım oda direk gösterge vardı gösteriodu
ehliyet sınavdada 150 lik mondial kullandım ondada gösterge vardı vitesi hiç boşa atmadım debrajı trafik ışıklarında filan tuttum da sınavı geçtim boşa atamadım .
-
05 Kasım 2013, 21:16
-
05 Kasım 2013, 22:40
çelikatlı adlı üyeden alıntı
ne alakası var olm ben gelirimde siz gelmessiniz diye tırsıyorum gene mal gibi tek başıma kala kalırım diye buluşma yerinde
anladın sen onu
çok pis taşladım haa
Knk ayip ediyorsun ama tmm gecti gitti vurma yuzume artik:(
-
05 Kasım 2013, 23:21
şaka olm şaka üzülme seviyorum seni. esas sabriye uyuzum ben
-
05 Kasım 2013, 23:41
Aslinda sende sabriyi dinlesen hakverirdin
-
05 Kasım 2013, 23:49
-
05 Kasım 2013, 23:57
belkide. ama derdini anlatmayını dinleyemiyoruzki. neyse yüzyüze konuşuruz. yokmu gezi mezi geliyim plaka okutayım biraz size
küççük motorcular sizi
nazarı değen biri yok mu ya gezide Nihat abinin motora odaklansın
-
06 Kasım 2013, 00:03
elemtere fiş kem gözlere şiş
-
06 Kasım 2013, 00:34
vallahi sevindirik oldum yahuu
-
06 Kasım 2013, 00:43
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Ben gelirim ama motoru park edeceğimiz yere kadar yol asfalt mı? Yoksa giderken biz de dağ-taş, dere-tepe demeden mi yol alacağız?? :D
o durum ben ve bayram abi ile takılırsan gerçekleşir sadece ahhahahaah
-
06 Kasım 2013, 01:15
nazarı değen biri yok mu ya gezide Nihat abinin motora odaklansın
Maşallah dediğim 3 gün yaşamaz.
-
06 Kasım 2013, 02:00
merhaba dostlar bir sorunum var, konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim. bir kaç ay önce motorun üst kapağından biraz yağ sızdığını ve orada donup kaldığını farkettim. terleme yapmıştır falan diyerek önemsemedim, yağı temizledim ve bıraktım. bir kaç gün önce aynı yerden tekrar yağ sızmış, bu sefer bir tamirciye gidip üst kapak contasını değiştirteyim dedim. neyse usta üst kapağı sökerken bende izlemeye başladım ki kapak söküldüğünde orada conta olmadığını gördüm ve afalladım. haliyle ustaya sordum, burda conta olması gerekmiyo mu diye? abi burada conta olmaz, sıvı conta sıkıp kapatcaz sorun kalmaz dedi ... dediği gibi yaptık ama hala aynı yerden yağ kaçıyor şimdi merak ettiğim gerçekten üst kapağa conta konulmuyor mu ve aynı sorunla karşılaşıp da çözüm yolu gösterebilecek olan biri var mı?
-
06 Kasım 2013, 02:56
zerzura adlı üyeden alıntı
Maşallah dediğim 3 gün yaşamaz.
bizim arakadaş gibisin adam yoldan geçen arabanın jantı ne güzel dedi köşeyi bir döndük herif jantı kırmış benim beyliği beğendi kurşun sıkışmayan silah hırsızı gördü kurşunu sıkıştırdı herif kaçtı
-
06 Kasım 2013, 09:18
bizim arakadaş gibisin adam yoldan geçen arabanın jantı ne güzel dedi köşeyi bir döndük herif jantı kırmış benim beyliği beğendi kurşun sıkışmayan silah hırsızı gördü kurşunu sıkıştırdı herif kaçtı
Ne hayirli arkadaş
-
06 Kasım 2013, 10:32
pandominyum adlı üyeden alıntı
merhaba dostlar bir sorunum var, konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim. bir kaç ay önce motorun üst kapağından biraz yağ sızdığını ve orada donup kaldığını farkettim. terleme yapmıştır falan diyerek önemsemedim, yağı temizledim ve bıraktım. bir kaç gün önce aynı yerden tekrar yağ sızmış, bu sefer bir tamirciye gidip üst kapak contasını değiştirteyim dedim. neyse usta üst kapağı sökerken bende izlemeye başladım ki kapak söküldüğünde orada conta olmadığını gördüm ve afalladım. haliyle ustaya sordum, burda conta olması gerekmiyo mu diye? abi burada conta olmaz, sıvı conta sıkıp kapatcaz sorun kalmaz dedi ... dediği gibi yaptık ama hala aynı yerden yağ kaçıyor şimdi merak ettiğim gerçekten üst kapağa conta konulmuyor mu ve aynı sorunla karşılaşıp da çözüm yolu gösterebilecek olan biri var mı?
Bende de ayni durum vardi. (eski apache) sivi conta ile halletti yetkili servis.
-
06 Kasım 2013, 11:50
Üst kapakta metal conta vardı sanırım?
-
06 Kasım 2013, 11:57
rumelian adlı üyeden alıntı
Bende de ayni durum vardi. (eski apache) sivi conta ile halletti yetkili servis.
cevap için sağol dostum biraz daha bekleyip farklı bi tamirciye gideyim en iyisi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
zerzura adlı üyeden alıntı
Üst kapakta metal conta vardı sanırım?
internetten araştırdım biraz yedek parça olarak, belirttiğiniz gibi metal conta satanlar var ama parçanın üst kapağa ait olup olmadığını bende çözemedim (ustanın yüzünden )
-
06 Kasım 2013, 12:32
abi ne desen haklısın..şaka yapmak için yazdıysan bile kötü hissettim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
pandominyum adlı üyeden alıntı
eğerki silindir kapağı ile silindir arasından bahsediyorsan orada conta olması gerekir. sanırım daha önce bi arkadaş daha aynı şeyi söylemişti. onda da conta çıkmamış. aşağıdan inceleyebilirsin.
ilk resimde 3 numaralı conta silindir ile kapak arasındaki contadır.
-
06 Kasım 2013, 12:41
hocam aynen silindir kapağı ve silindir arasından bahsediyorum. internetten bulduğum conta da üst resimde ki 3 numaralı parçanın aynısı. yalnız parça metal conta diye geçiyordu böyle bi parçanın yanıp iz bırakmayacak şekilde kaybolma ihtimali var mıdır? çok fena ikilemde kaldım en iyisi biraz yol tepip düzcede ki servise göstereyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler