TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ekim 2013, 01:41
fbcino adlı üyeden alıntı
Bu yeni kasalar 5200, eski kasalar 4300 TL
Yeni kasalarda 900 TL lik fark nerden kaynaklanıyor? Kasa harici değişiklikleri sayabilir misiniz?
Birde eski kasaların lastik ölçüleri ile yeni kasaların lastik ölçülerini yazabilir misiniz? Ön arka farklı ölçülerde idi
Sorum arada kaynamış?
Reklamlar
-
25 Ekim 2013, 01:52
Artçım olarak can bide cbf ile özkanda gelebilir.
-
25 Ekim 2013, 01:55
fbcino adlı üyeden alıntı
Sorum arada kaynamış?
yeni kasa ön 90-90/17
arka 110-90-17
iki kasa arasındaki farklar 900tl farka değecek kadar demek en kestirme cevaptır sanırım. detaylı farklılıkları daha net ve kesin olarak google amcadan öğrenebilirsiniz..
-
25 Ekim 2013, 03:23
arkadaşlar herseke selam
bu arıza mı bakım mı ne lambası yanıyorda onu nasıl söndürürüz bilen varmı acaba 2012 apache
servise götürmeyeceğim bakım için kendim halledeceğim
teşekkürler
-
25 Ekim 2013, 08:32
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
Koordinoyu büyüğümüz olarak bayram abi yapar artık. ama köprü çıkışı bize ters kalıyo ollabilir bilemiyorum şimdi bişi demiyim Bayram abi bi okusun plan yapsın o zaman. ama 10 çok geç olur dediğin gibi 9,30 gibi veya olmadan uygun bi yerde buluşmayı tamamlamıaz gerek kanımca.
şu listenin son güncel halini yazalım ya tekrar dan varsa gelcek olan eklesin.
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 CBF1000RR engin
9 Mustafa (mahalleden arkadaş sarı apache)
10 ??
fatih sultan mehmet köprüsünden gelip hasdal çıkışından hemen askeriyenin karşısındaki üst geçişin altındaki otobüs duragının kenarında buluşma yapılabilir herkes için en yakın ortak nokta olur hem gidecegimiz yere en yakın yer .
-
25 Ekim 2013, 08:45
-
25 Ekim 2013, 09:03
taylanx7 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herseke selam
bu arıza mı bakım mı ne lambası yanıyorda onu nasıl söndürürüz bilen varmı acaba 2012 apache
servise götürmeyeceğim bakım için kendim halledeceğim
teşekkürler
Göstergedeki iki düğmeye basılı tut kontak kapalı olsun ama. Ondan sonra basılı tutarken kontağı aç servis lambası sönene kadar basılı tut söndüğü zaman kontak kapat aç.
-
25 Ekim 2013, 09:13
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Göstergedeki iki düğmeye basılı tut kontak kapalı olsun ama. Ondan sonra basılı tutarken kontağı aç servis lambası sönene kadar basılı tut söndüğü zaman kontak kapat aç.
Kaan açıp kapatmaya gerek yok KM odo da iken iki tuşa 20 saniye boyunca bas lamba söner
-
25 Ekim 2013, 09:56
selo9115 adlı üyeden alıntı
1000 rr engin
madem oyle bizi sen karsila hangi kopru cikisi sana daha yakin
Ona gore bulusalim
Senden sonrada komple bulusacagimiz biyer olsun
Orda herkes bulusur sonrasinda offroad yapilan yeri bilen arkadas onden gider bizde takip ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:38 ----------
2. Kopruyu giseleri gectikten sonra ileede okmeydani k.merburgaz cikisi var sagdan
Sonra tekrar sag yapip devam ettimi hasdal askeriye var oradan bahsediyorsun dimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:43 ----------
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 CBF1000RR engin
9 Mustafa (mahalleden arkadaş sarı apache)
10 mustafa( selami"in kardesi gri apache)
Guncell.....
Galatasaray stadini gecer gecmez ilk sagda kemerburgaz ayrimi var 2. Kopru yakin bana gecerim karsiya kavacikta otoban kenarinda otobusler duruyo oraya gelebilirim
-
25 Ekim 2013, 10:15
kuroscu adlı üyeden alıntı
fatih sultan mehmet köprüsünden gelip hasdal çıkışından hemen askeriyenin karşısındaki üst geçişin altındaki otobüs duragının kenarında buluşma yapılabilir herkes için en yakın ortak nokta olur hem gidecegimiz yere en yakın yer .
Abi geçen seferki yollardan gidicez dimi ? ne kadar erken birleşirsek grup olarak o kadar iyi olur abi. gezinin amaçlarından biriside bu değilmi TOPlu sürüş :D
-
25 Ekim 2013, 10:32
beyler hep beraber buluştuktan sonra hızımızı koruyalım. şileye giderken kopmalar oldu, hem trafikte kendimizi tehlikeye atmayalım hemde daha çok farkediliriz
-
25 Ekim 2013, 10:43
-
25 Ekim 2013, 10:49
serhat cbf le alakası yok şileye giderken 80le gidiyorduk arkamda 3-4 motor vardı.. cbf 80 yapmıomu la acep
-
25 Ekim 2013, 10:55
Dokunmayin la 1000 rr engin"ime
-
25 Ekim 2013, 10:57
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam motora bindiğimde motorun arkası 8 çizer gibi hissettirdi biraz hızlanınca. Durup baktım lastik inmiş. Benzinliğe yakın oturuyorum hava bastım lastikçiye kadar gideyim diye. Gecenin bi saati olduğu için lastikçi abi ben motor lastiğinden anlamam sökmek lazım arka tekeri falan dedi. Sökmeden yap dedim takamayız bi daha . İç lastikte hava kaçıran yeri bulduk yamadı falan eve geldim. Sabah işe gidicem yine lastik inmiş. Jant betona oturacak kadar değil ama benzinliğe kadar anca giderim işte. Bu lastikleri tubeless falan diyorlar ne faydası olur nasıl yaparız yardımcı olabilir misiniz ? Bu sefer servise gitmeyi düşünüyorum ayrıca. Söküp tam olarak bakmak lazım heralde.
-
25 Ekim 2013, 10:59
Tam olarak buluşma yeri neresi avrupa yakasında olanlar ?
-
25 Ekim 2013, 11:01
sbr adlı üyeden alıntı
serhat cbf le alakası yok şileye giderken 80le gidiyorduk arkamda 3-4 motor vardı.. cbf 80 yapmıomu la acep
Biliyorum sabri ben Engine takıldım haklısın hatta hatırlarsan en son sen ben erol sağ a çekip gelenleri baya beklemiştik ama bu seferki gezi de sizin yakadan gelenler biraz yapıştırsın bizim yakadakilerle buluşunca zaten fazla basamazsınız çünkü yollar bol virajlı 1 gidiş 1 geliş yönlü
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:59 ----------
vardar1903 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam motora bindiğimde motorun arkası 8 çizer gibi hissettirdi biraz hızlanınca. Durup baktım lastik inmiş. Benzinliğe yakın oturuyorum hava bastım lastikçiye kadar gideyim diye. Gecenin bi saati olduğu için lastikçi abi ben motor lastiğinden anlamam sökmek lazım arka tekeri falan dedi. Sökmeden yap dedim takamayız bi daha
. İç lastikte hava kaçıran yeri bulduk yamadı falan eve geldim. Sabah işe gidicem yine lastik inmiş. Jant betona oturacak kadar değil ama benzinliğe kadar anca giderim işte. Bu lastikleri tubeless falan diyorlar ne faydası olur nasıl yaparız yardımcı olabilir misiniz ? Bu sefer servise gitmeyi düşünüyorum ayrıca. Söküp tam olarak bakmak lazım heralde.
Maalesef orjinal lastikleri şamrelli ve kışın kesinlikle değiştirmeni tavsiye ederim.Sana marka öneremem ama geçmiş konularda yüzlerce lastik muhabbeti var.Sadece sibop değişiyor ve jantın etrafına beyaz bir sıvı sürülüyor sonra da tubless lastik takılıyor.
-
25 Ekim 2013, 11:10
designserhat adlı üyeden alıntı
Evt bu konu da haklısın sabri parça parça gruplar olduğu zaman toplu sürüşün zevki olmuyor Buradan Cbf li arkadaşalara sesleniyorum
Engin 1000 rr yetişemiyorsan artçım ol
Memnun olurum artcin olmaktan ama yolda kalmayalim sonra :p
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
selo9115 adlı üyeden alıntı
Dokunmayin la 1000 rr engin"ime
ezmeyin beni innazumaya bi halat baglayalim daha hizli ilerleyebiliriz o zaman
-
25 Ekim 2013, 11:16
Engin1987 adlı üyeden alıntı
Memnun olurum artcin olmaktan ama yolda kalmayalim sonra :p
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
ezmeyin beni innazumaya bi halat baglayalim daha hizli ilerleyebiliriz o zaman
2 Kişi tek teker Sertaç ın uctuğu yerden uçarız gel sen kıçın kıpraya kıpraya
-
25 Ekim 2013, 11:41
Lastik yine inme falan yaparsa alırım artık yeni lastik. Önceki sayfalarda çok konuşulmuş lastik konusu. Bu lastiklerimde yeni aslında 400 km oldu daha moturu alalı zaten. Biraz kullansaydım bari . Şubatta askerim artık seneye kalır gibi duruyor.
Bu arada geziye gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler şimdiden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler