Aha beni de yazmış Büyük ihtimal bir terslik olmazsa geliyorum ben de.
Kaan egzos hayırlı olsun. Bol bol bağırt.
2013 modelin sakalını, Tsubasa'nın icadıyla eski modellere takamaz mıyız acaba? Hem egzos hem sakal olmuş olur.
Sertaç, aynen wd-40 da kullanma Çağatay'ın dediği gibi.
benim motorda titreme evet var ama eski kasalardaki kadar kesinlikle olamaz. ayak pedlerinde bir sorun vardı onuda azalttım kendimce lastik koyarak arasına ama tam düzelmedi sadece azaldı. Özkanın motorunu denemiştim ayaklıklarında gram titreme zızırtı yoktu ya bigün çaktırmadan değiştircem zaten onunkileri :D:D neyse şu aralar fazla takılmıyo burda farkında olmaz bu mesajımın
hacım sen ön yargılı olduktan sonra goldwinge de binsen titriyor dersin.
ben motoru aldım 500 km olmadan söyledim bu motorun titreşiminin cogu egzozdan oluyor diye.
avcrom halil abiyle konuştuk aynı şekilde söyledi.
14 dişli + egzoz.
gözleri baglayayım oturtalım artcı olarak ybrye mi bindin tvsye bindin anlayamazsın..
# motosikletle.blogspot
Yeni kasa + egsoz+14 dişli li apache kullandım.Eski kasalar kadar olmasa da titreşim vardı.Sürat motor daki ustalar da benimle hemfikir.
sen bu yorumu defalarca yaptın egzozu değiştiğimde ve 14 dişli ile bende senden aynısnı kopyaladım yazdım ama ne bilim beklentiler fazla oluyo tvs yi bilmeyenler için cbf kadar elbette olamasada farkını ancak bi apache sahibi anlar orasıda ayrı. benim motorda fazladan bi ayaklarda titreme sorunu vardı onuda azaltmaya çalıştım. fuara geldiğinde artık incelersin ali
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
eşgalini yaptıgın motor benimkine benziyo :D
Arkadaslar tiger egsozu nerden ve ne kadara aldiniz acaba bilgilendirirmisiniz hos duruyo ybrdeki sesini duydum harika ses veriyoda tvs denk gelmedi dusunuyorum ya el yapimi olanlardan yada uygun bulursam tiger
hacı olay psikolojik.
ön yargılarımızı yıkmalıyız önce.
satıcılara servislere bakma sen.
ellerinde hala bitmeyen bir 12 modeller var. adamlar ellerindekini bitirmek için indirim yapıyorlar taksit yapıyorlar. söylenti cıkartıyorlar, safsata yayıyorlar
yarın bir arkadaşımız daha sıfır 12 model alacak adanadan foruma yazdı konuştuk
fiyat 3700 lira imiş.
bende derim hiç bir fark yok. ötekisi sadece makyajlı diye.
ama bir de öteki tarafına bakmak lazım işin.
# motosikletle.blogspot
Evet arkadaslar onumuzdeki pazar gunu bir bulusma duzenliyoruz
Kemerburgazda offroad organizasyonu varmis oraya gidecez
Katilmak isteyen herkes gelebilir
Ben bankolari yaziyorum herkes ismini yazsin
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 .........
Titresim gitmez ancak alisip kabullenirsin zaten ancak titremeyen motora binince anlarsın neyin ne oldugunu disli titresimmi keser mantık lutfen tvs nin bilmedigim civatası yoktur ilk egzoz takan da benim youtube deki dukkan icinde olan video yıl 2007 eroll88 nik
www.erkakurye.com
motoru tutan motor saplamalarının arasına takoz lastikler konursa motorun titreşimini şaseye vermez takoz kendi emer mezlerdede üst kısımda takoz lastigi var üst bağlantı yerinde titreşimi alıyordu .öyle bişey çözüm olur
---------- Post added at 07:42 ---------- Previous post was at 07:39 ----------
sertac o gün ben gelmemiştim .pazar günü konuşuruz .
Ali kardeş servisteki adamlara ben inanırım çünkü hepsi arkadaşım ve bu adamlar Tvs 'nin bayisi bu adamlar 2006 dan beri Tvs den başka motor tamiri vs şeyler yapmıyorlar.Bence bakış açısı sadece titreşim azalır ama tamamen bitmez ki kaldı ki ben bunu takıntı yapsaydım 3. motorurum gene tvs olmazdı.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)